iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyosun
sagol nuurcum daha iyiyim , insallah yasadıklarımız son olur allah bir daha yasatmaz böyle acilar ,
cok dua ediyorum hepimiz icin insallah bebisimize kavusucaz cıkmadık candan umut kesilmez kim ne derse desin.sen neyaptın ?yaptıracakmısın genetik testleri
inş son olur canım.bende toparlandım artık..aklıma geldiginde ultrason fotosuna bakıp üzülüp aglıyorum ama elden bişey gelmiyo.bol bol dua edelim canım.rabbim kullarının dualarını geri cevirmez.yaptırcam ama kürtaj olalı 13 gün oldu rahim incecik ama hala az az kanamam var anlamadım gitti gecmezse salı günü dr a gitcem yine.özel hastanedeki dr um hem hemilelik düşük kürtaj üstüste rahim biraz toparlansın 3ay ara ver senin için daha ii diyo.bakalım hem vücut su hormonları biraz atsın malum bisürü ilac kullandım.sen napcaksın canım kararında bi değişme oldumu
tabi canım ya dogru söylemis doktor biraz ara vermen lazım senin cok ilac kullandın
benim 3 regl olucak insallah bu ay sonu bakalım insallah hersey güzel olur bu kez .
Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 7,8 adet bir kez negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi yaşadık ve şu an merkez arıyoruz. Içinizde sorunu bizim gibi olupta pozitifi gören var mı konyadan gidicez yardımcı olursanız sevinirim sizce alman hastanesi mi yoksa bahçeci mi acillll gidip görüşmeyi istiyoruz karar veremedik
arkadaşım çok teşekkür ederim doktorun kimdimerhaba benim eşimin sperm sayısı sıfırdı biz pozitif sonuç aldık bahçecide tavsiye ederim
nuurcum pazartesi yumurtalarım toplanıyo ......hepinizin iyi haberlerini aldım cok mutlu oldum görüsürüz yine sana istanbul genetik tavsiye ederim ben orada yaptırmısdım fiyatı diger yerlere cok ucuz bak google yaz istanbul genetik diye cıkıyo haberin olsun burası diger yerlere göre cok cok uygun
nuurcum pazartesi yumurtalarım toplanıyo ......hepinizin iyi haberlerini aldım cok mutlu oldum görüsürüz yine sana istanbul genetik tavsiye ederim ben orada yaptırmısdım fiyatı diger yerlere cok ucuz bak google yaz istanbul genetik diye cıkıyo haberin olsun burası diger yerlere göre cok cok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?