Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

nuuur canım nasılsın?
dilhusar merak ediyoruz seni sesin cıkmıyo insallh bi aksilik yoktur

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyosun

sagol nuurcum daha iyiyim , insallah yasadıklarımız son olur allah bir daha yasatmaz böyle acilar ,
cok dua ediyorum hepimiz icin insallah bebisimize kavusucaz cıkmadık candan umut kesilmez kim ne derse desin.sen neyaptın ?yaptıracakmısın genetik testleri

inş son olur canım.bende toparlandım artık..aklıma geldiginde ultrason fotosuna bakıp üzülüp aglıyorum ama elden bişey gelmiyo.bol bol dua edelim canım.rabbim kullarının dualarını geri cevirmez.yaptırcam ama kürtaj olalı 13 gün oldu rahim incecik ama hala az az kanamam var anlamadım gitti gecmezse salı günü dr a gitcem yine.özel hastanedeki dr um hem hemilelik düşük kürtaj üstüste rahim biraz toparlansın 3ay ara ver senin için daha ii diyo.bakalım hem vücut su hormonları biraz atsın malum bisürü ilac kullandım.sen napcaksın canım kararında bi değişme oldumu

tabi canım ya dogru söylemis doktor biraz ara vermen lazım senin cok ilac kullandın
benim 3 regl olucak insallah bu ay sonu bakalım insallah hersey güzel olur bu kez .

öncelikle kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.izindeydim geldim.benim 17 yumurtadan 10 tanesi döllendi 4 tanesi donduruldu çarşamba günü derslerim boş erbil beyle görüşmeye gideceğiz bakalım.ne diyecek.vardır bundada bir hayır.

Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 7,8 adet bir kez negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi yaşadık ve şu an merkez arıyoruz. Içinizde sorunu bizim gibi olupta pozitifi gören var mı konyadan gidicez yardımcı olursanız sevinirim sizce alman hastanesi mi yoksa bahçeci mi acillll gidip görüşmeyi istiyoruz karar veremedik

merhaba benim eşimin sperm sayısı sıfırdı biz pozitif sonuç aldık bahçecide tavsiye ederim

slmlar arkadaslar sizden bi konuda bilgi edinmek istiyorum burdakiler alman hastanesinde yapilanlar teda´vilari degilmi hastanenizden memnunmusunuz basarisindan birde fiyati nekadar tutuyor ben yurt disinda yasiyorum bilgi verirseniz sevinirim tskler

slm canım önceden alman hastanesiydi suan bahçeci klinigi olarak bir catı altına toplandılar.tavsiye edebilirim ben ilk denememde hamile kaldım ama malesef 2aylık düşük yaptım.kliniktende dr umdanda memnunum.benim biraz fazla tuttu ama uygulama 4000tl ekstra bidurum olmazsa igneler ilaclar falan 6000-7000bine halledersin.hayırlısı olsun canım

dilhusar bugun 8. günüm cok heyecanlıyım önce rabbime sonra hocama cok güveniyorum sizleri merak ediyodum nasılsınız?nuur bu kez dozaj düsük 2 doz 2 su insallah iyi olur hersey

aaaa duss cok sevindim canım hangi ara basladında 8günü atlattın aayy hadi inşş hayırlısı olsun yüzünü güldürcek sonuclar al inşş.bende düşük sebebini arastırmak için halit beyle görüştüm 13tane test verdi genetik testler kromozom testleri eşimle beraber.ondan sonra büyük ihtimal bende deniycem ama sonucların cıkması bir ayı buluyomus.bu arada canım halit bey 2.denemeden önce senden hangi testleri istemişti nerde yaptırmıstın.cok pahalılar ya 6tanesini sordum 1040tl hesap cıktı bide yarısı daha yani.
dilhusarcım ben beklemedeyim canım en az 2ay rahimi dinlendirmem lazım ondan ssonra normal olmassa eger tekrar dondurulmuslarla deniycem.senin nasıl gidiyor.en son erbil beyle görüşcem demiştin.
ay kızlar hadi iyi haberler verin artık da bizede moral olsun.

ben erbil beyle görüştüm 17 yumurta vardı 10 tanesi döllenmişti 4 tanesi iyi dedi biri 9 ikisi 8 biri 7 dedi.3.gün için bu sonuçlar iyi dedi ama bakalım.neden kaynaklandığını sordum eşimde genetik sorun vardı bu nedenle spermlerin şekilleri bozukmuş.tek neden genetik sorun dedi.bizde tesa yapılsın o zaman dedik.gitti ürologla konuştu gerek yok demiş ürolog.şimdi mart reglinin 2.günü gideceğim.bu sefer kısa protokol uygulayacağız dedi.bakalım.

nuurcum pazartesi yumurtalarım toplanıyo ......hepinizin iyi haberlerini aldım cok mutlu oldum görüsürüz yine sana istanbul genetik tavsiye ederim ben orada yaptırmısdım fiyatı diger yerlere cok ucuz bak google yaz istanbul genetik diye cıkıyo haberin olsun burası diger yerlere göre cok cok uygun

dus benimde pazartesi toplama işlemim var .benim ilk olduğu için biraz heyecanlıyım.inşallah herşey herkes için çok güzel ve hayırlı olur...

inş güzel sonuclar alacaksın canım rabbim yüzünü güldürcek inşş.kac yumurtan gelişti canım.yarın gelişmeleri yazarsın..birde bu istanbul genetigi tavsiye etmişssin ne kadar ücret ödedin testlere orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…