cok mutluyum canım bebişimi gördüm gercek anlamda bugün inandım minicik kalbi pıtpıt atıyo hersey yolunda.okadar güzel bir duygu ki Rabbim en kısa zamanda sanada tattırsın canım
merhaba nurr;bebeğin hayırlı olsun rahat bir hamilelik diliyorum sana.Gebelik haftası nasıl hesaplanıyo tüp bebekte forumda okudum ama herkes başka bişey sölemiş.
aynen canım yeterki saglıklı hayırlı sonuclar alalımda parayı gözü görmüyo insanın.paradan cok manev yönden büyük yıpranma oluyo.arkadaslar soruyolar diye yazıyorum bende zaten hem benim bu sekilde oldu.herkesin durumu aynı degil.zor olmıycakmı canakkaleden gelip gitmek.Allah yardımcınız olsunn canım.inşş son denemen olur canım
arkadaşlar ben bugün 7. lucrini yaptım ama daha hastalanmadım. siz lucrinin kaçıncı günü hastalandınız? Hastalığınızı kaçıncı günü kliniğe çağırdılar? Bi de gidişimizden sonra artık hep gün aşırı mı gideceğiz? Tecrübeliler cevaplasın lütfen....
canım cok sevındım hamıle olmana bızım gıbı tedavı gorupte sonunda hamıle olan arkadasların hamılelelık haberlerını duymak cabalarının sonucunu aldıklarını gormek benı cok multıve edıyo guclendırıyo hayırlı olsun ALLAH sapa saglıklı bır hamılelık gecırıp sorunsuzca bebgını kucagına almayı nasıp etsın tabıkı en kısa zamanda bızede nasıp etsın bıde ıstanbulda akrabamız var onlarda kalıcam ben tedavı boyunca yoksa gelıp gıtmek cok zor olur 8 saat suruyo cunku
teşekkür ederim nur ben de bugün hasta oldum pazartesi çağırdılar. başlıyoruz bakalım artık. hayırlı haberler veririm inşallah.
nurcum saol tabiki Allahtan hayırlısını istiyorum ama aksilikler çıkınca da insanın morali bozuluyor. bugün kliniğe gittim. e2 değerim çok yüksek çıktı. lucrini 2 katına çıkardılar. çarşamba yine gideceğim. neden yüksek çıktı ve ne anlama geliyor bilmiyorum. doktor çok önemli değil her vücut farklı cevap verebilir dedi. çarşamba da değer yüksek çıkarsa yine tedavi ertelenecek. bu konuda bilgi sahibiysen ya da bilgi sahibi olabn biri varsa cevaplasın lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?