Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

cok mutluyum canım bebişimi gördüm gercek anlamda bugün inandım minicik kalbi pıtpıt atıyo hersey yolunda.okadar güzel bir duygu ki Rabbim en kısa zamanda sanada tattırsın canım

nurcum tekrar tebrik ederim,mutluluklar dilerim.
sevgiler....

merhaba nurr;bebeğin hayırlı olsun rahat bir hamilelik diliyorum sana.Gebelik haftası nasıl hesaplanıyo tüp bebekte forumda okudum ama herkes başka bişey sölemiş.

tsk ederim canım.son adet tarihine göre hesaplanıyo ama ultrason kesin bilgiyi veriyo.otomatik hesaplayıcılar var netten yaz gebelik haftası hesaplama diye ok

arkadaşlar ben bugün 7. lucrini yaptım ama daha hastalanmadım. siz lucrinin kaçıncı günü hastalandınız? Hastalığınızı kaçıncı günü kliniğe çağırdılar? Bi de gidişimizden sonra artık hep gün aşırı mı gideceğiz? Tecrübeliler cevaplasın lütfen....

canım cok sevındım hamıle olmana bızım gıbı tedavı gorupte sonunda hamıle olan arkadasların hamılelelık haberlerını duymak cabalarının sonucunu aldıklarını gormek benı cok multıve edıyo guclendırıyo hayırlı olsun ALLAH sapa saglıklı bır hamılelık gecırıp sorunsuzca bebgını kucagına almayı nasıp etsın tabıkı en kısa zamanda bızede nasıp etsın bıde ıstanbulda akrabamız var onlarda kalıcam ben tedavı boyunca yoksa gelıp gıtmek cok zor olur 8 saat suruyo cunku

nurtencb canım benim kısa protokoldü lucrin kullanmadım ama adet olunca 2.yada 3.günü gidiyosun 3.günü ignelere baslıyosun ilk igneden 4gün sonraydı ilk kontrolüm ondan sonrada 2günde bir.en son birgün sonrasına cagırmıslardı

inşş canım cok saol.Rabbim bu yolda ugrasan kimsenin emeklerini bosa cıkarmasın.güzel haberler pespese gelsin inşşakrabanda kalcak olman ii cünkü baska sehirden gidip gelmek cok yorucu olurdu.istanbulda oldugumuz halde zorlandık biz

slm biz konyadayız oraya gelmeyi düşünüyoruz konaklama bize nekadara mal olur bilgi verimisiniz 1 kez konyada yaptırdık başarısız olduk. okuduklarıma göre herkes memnun doktorlardan benim tercihim bayan doktordan yana aytun hanım diye biriyle görüştük doktoru aytun hanım olan var mı görüşlerinize ihtiyacım var

teşekkür ederim nur ben de bugün hasta oldum pazartesi çağırdılar. başlıyoruz bakalım artık. hayırlı haberler veririm inşallah.

arkadaşlar bahçeci kliniğinde tedavi olup diğer illerden gelen arkadaşlar nerde konakladıkları hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Kliniğin yakın civarlarında konaklama için müsait yerler varmı?

nurcum saol tabiki Allahtan hayırlısını istiyorum ama aksilikler çıkınca da insanın morali bozuluyor. bugün kliniğe gittim. e2 değerim çok yüksek çıktı. lucrini 2 katına çıkardılar. çarşamba yine gideceğim. neden yüksek çıktı ve ne anlama geliyor bilmiyorum. doktor çok önemli değil her vücut farklı cevap verebilir dedi. çarşamba da değer yüksek çıkarsa yine tedavi ertelenecek. bu konuda bilgi sahibiysen ya da bilgi sahibi olabn biri varsa cevaplasın lütfen....

benimde yumurta geliştire asamasında fazla yumurtam oldugu için e2olması gerektiginden cok cıkıyodu sürekli dozu azalttılar toplama günü 8000lerdeymiş e2 degerim ama bi sorun olmadı.sadece en olası durumda yumurtalrı toplarız dondururuz bir ay sonra transfer ederiz demişlerdi ama bi sorun olmadı yumurta gelişimi sırasında.

hatta dr um bunda cok yumurta var e2 degeri 8000lerde deyince anestezi uzmanı uuffffff demişti.bişey olmadı ama

tekrar tekrar yazıyorum ama e2 yüksek cıkınca yumurta erken olgunlasıp catlayabiliyomus ama onada cetrodite diye bi igne veriyolar

arkadaşlar benim de cumartesi veya pazar yumurtam toplanacak.ama tedaviye tekrar baştan başlayacağız.çok yumurta olmalı diyor doktorum.2 ay sonra tekrar sil baştan tedavi olacakmışım.çünkü 30 yumurtada 1 tane genetik sorunu olmayan embriyo olacakmış.bakalım hakkımda hayırlısı.

nurcum çok teşekkür ederim. Kafamdaki soru işaretlerine cevap verdin. Yarın yine gideceğiz. bakalım e2 değeri ne olacak. düşmemişse eğer bi dahaki aya kalır dedi doktor. Kalmazsa çok iyi olur. Çünkü öğretmenim ve tam da 15 tatile denk gelecekti. yine de hayırlısı diyorum .Geç olsun da güç olmasın. Gelişmeleri yazarım yine. Tekrar teşekkürler....

bugün klinikteydim ama yine hüsran oldu. e2 değerim daha da yükselmiş. Doktorum çok inatçı bi yumurtam olduğunu söyledi. Lucrin etki edememiş ona. Bu durum çok nadir olan bi durummuş ama onun da çaresi var dedi. Lucrini bıraktım. Yine göbekten tek sefer yapacağım bi iğne verdi doktor. Yarın yapacağım onu. 15 gün sonra hastalanacakmışım tekrar. 2. günü gelirsin dedi doktor. 2 seferdir hep ileri tarihlere atılıyor. inşallah bu son olur. beklemek çok zor. Allah herkese hayırlısını versin arkadaşlar.

arkadaşlar benim yarın son kontrolüm yapılacak muhtemelen pazar günü yumurta toplanacak ve yumurtalar havuzda beklettireleckmiş,iki ay sonra tekrar iğnelere başlayıp tekrar yumurta toplayacaklarmış transferde o zaman olcakmış.mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…