Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

merhaba dr günay bilgilerin için teşekür ederim
bende 3 nisanda halit rıfat bey rendevu aldık

dr günay merhabalar canım.evet kullandığın iğneler yapıyor canım.mide bulantısı başağrısı falan işte.inan bende tedavi boyunca zoraki mecburen yemek zorunda kaldım.zararı olmayacağını bilsem hiçbir şey yemezdim.doğru beslenmek zorundasın.miden bulansada ye canım.yoksa tedavini eksik yapmış olursun.hatta meyve,sebze,badem,fındık falan ye ben öyle yaptım.halada devam ediyorum.transferden sonra mide bulantın geçer.hatta iştahın açılır............

Çok zor be Hatam.bir sonurum yoktu önceleri 3 puregondan sonra bu sabah etkisini gördüm.Gözlerimde de kızarıklık var azcık.Başım dönüyor hep.

merhaba dr günay bilgilerin için teşekür ederim
bende 3 nisanda halit rıfat bey rendevu aldık
İnşallah canım.Allah kolaylık versin hepimize.İnan Halit beyde çok memnun kalıcaksın.Ben az önce gidib kan tahlili yaptırıp geldim saat 13.30 da randevum var takibe gidecem.İnşallah her şey olağın üstü oluur

inşallah canım herşey iyi olur
bende çok heycanlıyım vede çok korkuyorum aşırı sters var üzerimde sanırım görüşmeden sonra gececek

ıyi günler arkadaşlar.Ben takipden geliyorum.Halit bey durumumun süper olduğunu söğledi.3 tane puregon 425 vurulmuştum.Yumurtaların aşırı büyümüş o yüzden çatlamaması için Orgalutram iyne yazdı 2 tane.Birinci gün tekrar muayenem var.endometrim 7mm miş.Yumurta sayımı söğlemediler.Sadece çok dediler.Bir de yarın saat 11 de rahim filmi çektirmem gerekiyormuuuşş.Çooookk korkuyorum arkadaşlar.Rahim filmiçektirmek için Şişli de EchoMAR görüntüleme ve tanı merkezine gönderdiler.Arkadaşlar ben ıstanbulu iyi tanımıyorum.Buraya metroyla gide bilirmiyim tanıyorsanız.

rahim filmi herkese çektiriyorlarmı ki onu daha önce ben çekmiştim tüp bebek tedavi sırasında ilaçları en başındamı veriyorlarmı yada sırası geldikçemi aldırtıyorlar

ben erbil beyi biliyorum ama bişi söylemek istiyorum takibi mustafa be7y yapmış oluyor erbil bey sadece ultrason çekiyor güvenebilirsin sonucta mustafa bahcecinin asiste ediyor

buarada bana puregon bi halt yapmamıştı benim normalde adet sancımda olmaz ben ona yoruyorum

Canım ben hiç çektirmedim.O yüzden doktorummutlaka çektirmen gerekli söğledi.Yok canım sırası geldikce alıyorsun.Mesela benim 3 iğneden sonra müayenem vardı.Bu gün duruma baktılar.3 iğne daha vurulmam gereiyomuş.Bi de yumurtalarımın bazılar aşırı büyümüş çatlamamaları için bir iğne orgolutran verdi 2 tane yarın ö bür gü için.Bir de canım bir şey sorayım.Rahim filmi çektirirken canın çok yandımı?

rahim filmi herkese çektiriyorlarmı ki onu daha önce ben çekmiştim tüp bebek tedavi sırasında ilaçları en başındamı veriyorlarmı yada sırası geldikçemi aldırtıyorlar
bana çektirmediler canım
ilaclara gelince sırası geldikce mesela 3 tane iğne aldırıyolar 4.gün kontrolün oluyor 4.günde bi dahaki kontrol gününe göre iğne aldırıyolar
toplama günüde ilaclrı aldırıyolar hepsi sırası geldince oluyor

canım yumoş sayısını söylemezler o hemşiresine yazdırıyo ya bilmem kaç milim felan diye bi dahakine kendin say yada hemşireye doktor çıkınca sor..
buarada dozunu düşürdüler mi 425 yüksek bi üniteydi bi arkadaşım vardı oda pkolu idi 225 ile başlamıştı o puregona canım.. 30 tane yumoşu toplanmıştı
buarada metro ile gidebilirsin canım osmanbey durağında inmeniz gerek yanılmıyorsam

evet canım çok yakın cevahirin önünde durdunmu hemen arkanda mezarlığın yanında
oradamıymış dediğin yer ozaman şişli mecidiyeköy durağında ineceksin cami çıkışında çıkıcaksınız canım

yok canım uniteyi indirmedi.425 den tekrar 3 tane.Echomar i biliyormusun yoksa caminin yakınlığına gitmek içinmi Osmanbeyde inmem gerekli canım?
Hemşireye sordum zaten çok dedi.Doktora da sordum bana nazar deymesin durumun çok güzel dedi.Başka şey demediler

buarada günay transferime mustafa bahceciyi istiyorum dedinmi?
bence takip işlemi yapan doktorun çok bi etkisi yok kadında çok ciddi sorunlar olmadıkca bence önemli olan transfer işleminin başarılı olması

Tamam anladım canım çok teşekkür ederimm.Gülencim diyorum ki neden yumurtan sayısını söğlemiyorlar acaba azmı o yüzdenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…