merhaba dr günay bilgilerin için teşekür ederim
bende 3 nisanda halit rıfat bey rendevu aldık
İnşallah canım.Allah kolaylık versin hepimize.İnan Halit beyde çok memnun kalıcaksın.Ben az önce gidib kan tahlili yaptırıp geldim saat 13.30 da randevum var takibe gidecem.İnşallah her şey olağın üstü oluurmerhaba dr günay bilgilerin için teşekür ederim
bende 3 nisanda halit rıfat bey rendevu aldık
ben de dr. erbil yağmura gidiyorum bahçecide bilin var mı arkadaşlar
bana çektirmediler canımrahim filmi herkese çektiriyorlarmı ki onu daha önce ben çekmiştim tüp bebek tedavi sırasında ilaçları en başındamı veriyorlarmı yada sırası geldikçemi aldırtıyorlar
canım yumoş sayısını söylemezler o hemşiresine yazdırıyo ya bilmem kaç milim felan diye bi dahakine kendin say yada hemşireye doktor çıkınca sor..İyi günler arkadaşlar.Ben takipden geliyorum.Halit bey durumumun süper olduğunu söğledi.3 tane puregon 425 vurulmuştum.Yumurtaların aşırı büyümüş o yüzden çatlamaması için Orgalutram iyne yazdı 2 tane.Birinci gün tekrar muayenem var.endometrim 7mm miş.Yumurta sayımı söğlemediler.Sadece çok dediler.Bir de yarın saat 11 de rahim filmi çektirmem gerekiyormuuuşş.Çooookk korkuyorum arkadaşlar.Rahim filmiçektirmek için Şişli de EchoMAR görüntüleme ve tanı merkezine gönderdiler.Arkadaşlar ben İstanbulu iyi tanımıyorum.Buraya metroyla gide bilirmiyim tanıyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?