Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

ben osmanbeyde sanmıştm şişli mecidiyeköyde in canım cami çıkışı yazıyor o çıkıştan çıkın hemen camimin önüne düşeceksiniz zaten.. ama dediğin yer caminin neresinde bilmiyom sora sora öğrenirsin canımcım..
sayıya takılma sen bence snein kesin olacak pkoluların çogunun tutuyor zaten :lepi::lepi:

buarada günay transferime mustafa bahceciyi istiyorum dedinmi?
bence takip işlemi yapan doktorun çok bi etkisi yok kadında çok ciddi sorunlar olmadıkca bence önemli olan transfer işleminin başarılı olması

Canim en başından doktorum Halite bey.Şimdi Mustafa Bahçeyi istiyorum dersem özür dilerim de terbiyesizlik yapmak gibi olmuyormu?yoksa oğle bir hakkım varmı?

İnşallah canımcım.Allahım verdiğimiz emekleri boşa çıkarmasın inşallah canım.

canım transferi takibi yapanlar yapmıyorki transferi takibi hakkın var canım ayıp olmasın olurmu şaşırma

transferi 2 kişi yapıyor biri mustafa bey biride kimdi hatırlamıyorum ama halit bey olabilirmiki

Hmm şimdi benim transferi Halit bey yapmıycak diyorsun.O zaman ben pazartesi bir dahaki müayene zamanı Halit beyin sekreterine bir sorayım.Peki yumurtaları kim tpluyor canımcım?

valla o iş muamma
benimkini burcak hanım topladı(ki ben hiç öyle bi istekte bulunmamıştım)
bana göre tecrübesiz bi doktor benim kıslık zarımı yanlışlıkla yırtmış(onun hatası imiş) ve korkunç bi kanama gecirmiştim anlattıydım ya
şimdi toplamayı ben eğer yaparsa ulun halit veya süleyman bey talep edicem transferide mustafa bahceciye

belki halit beyde transfer yapıyodur emin değilim ben öğrenir sana söylerim.. mustafa bey çok tecrübeli onun yapmasını kesin iste

ama opr halit bey bildiğim kadarı ile yetkileri yok
ulun bey doc olduğunu için belki transferi yapan diğe rkişi ulun beydir..

Tamam canım çok teşekkür ederim Şimdi ben istiycem de olurmu olmazmı orasını bilmiyorum ama.Bir de Gülencim fiyatı 2350 yüromuydu öğle mi?

ee cevap vermiştim silinmiş

evet ama eğer çidere üye olursan (üyelik ücreti 150 tl ) 2000 euroya yapılıyor

günaycım ben çıkıyorum canım öpüyorum seni

gulencim ve drgunay ben nisan başı adetin 2. veya 3. günü süleyman bey ile başlayacağım. toplama ve transfer işlerini sıradaki o gün hangi dr görevli ise o yapmıyor mu?ben öyle duymuştum. seçme hakkımız var mı? sonuçta toplama ve transfer günümüz yumurta gelişimine göre belli olacak. ya o gün sıra başka doktorda olursa?

Canım benim o konuda bir bilgim yok.ınşallah pazartesi muayeneye gidecem o zaman Halit beyden bu konuda bilgi isterim.

ben de dr. erbil yağmura gidiyorum bahçecide bilin var mı arkadaşlar

canım benim tedavimide erbil bey takip ediyo erkek sorunlu olduğumuz için emre bey de takip ediyo tedavin ne zaman karşılaşırız belki

canım benim tedavimide erbil bey takip ediyo erkek sorunlu olduğumuz için emre bey de takip ediyo tedavin ne zaman karşılaşırız belki

Merhaba arkadaşlar halit bey beni murat beye yönlendirmişti ya.Bugün Murat Beye gittim. Oradan geliyorum iyiki alman hastanesine başlamışım bahçeci kliniğine gittim bugün. Murat Bey çok ilgili diyet verdi bana...Birçok şey yasak( Ama olsun yapabilirim biliyorum. Birde ilaçlar verdi eşime ve bana..Eminim herşey süper olacak...:))

Her şey beklediğinden daha iyi olucak canim.Emin ellerdeyiz tanri yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…