Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

evet ama eğer çidere üye olursan (üyelik ücreti 150 tl ) 2000 euroya yapılıyor

gülencim bunu daha öncede okumuştum hala geçerlimi bu sen üyemisin mesela yada üye olan bi tarıdığın varmı nasıl üye olcaz ben internetten üye oldum ama 150 milyon falan gibi bi durum olmadı anlamadım yani

Kızlar yarın sabah 11 de HSG çektiricem.Çokkkk korkuyorum ((.Anestezi uygulamıyorlar kesinlikle.(((.Çok korkuyorum ya

günaycım korkma acıyo diyen çok ama bence herkeste aynı değil bende yaptırdım ama hiç bi acı hissetmedim inan sadece rahim ağzındaki cihazlardan dolayı afedersinizde aşırı tuvalete sıkışmış gibi bi durum oldu bunun haricinde bi acı hissetmedim umarım seninkide böyle geçer merak etme sıkma kendini o kadar....

ınşallah hayatım.Desteğin için cani gönülden teşekkür ediyorum .Öpüyorummm

günaydın kızlar bugun ö.sonra memorialle randevum var orayla görüşücem haftayada ulun beyle görüşücem ama tabiki su an hiç bişey net değil kafamda nasıl karar verilirki dr un yakınlıgında göremi bu olsun dicem
ikincisi alman cok kalabalık oluyor demiş kızlardan biri dr la rahat rahat görüşülemiyor demiş bu kötü bişey değil mi

Kizlar günaydın.Kızlar ya galiba benim yumurtalar çatlamış ya benden selik geliyor...
Çatlatma önleme iynesini akşam saat 6 gibi vurursun demişlerdi.Acaba şimdi vursammı ya ((((.Yumurtalarımdan bazıları çatlarsa ne olur arkadaşlar bilgisi olan varmı((?

neden ayıp olsunki
senin için cok önemli buu oda aynı önemi vermeli
bu arada bende rahim filmimi echomar da cektridim
hic canın acımıcak korkma

aaa günay catlamazya stres olma ben ilk tedavimde yumurta toplamadan bi gün önce evi kırkladım halı yıkadım halı silkeledim meğersem ağır kaldırmak yumurtaları çatlatırmış ( kuzenime öyle söylediler bende çok oldum bana böyle bişi dememiştiniz dedim buarada takibide yumurtalarım çatlamadı

ben çidere üye değilim çünkü ben ilk denememde 1900 euroya yaptırmıştım gecen sene bu zamanlarda
bu sene gidince ikinci deneme 2100 dediler ya len deidm oradan ben ilk denemeden dahamı pahalıya yaptırıcam yaptırmam felan dedim ondan üye olmama gerek kalmadan ben 1900 euroya yaptırıcam
ama kuzenim üye olacak çocukistityoruma girip orada paralı üyelik var oraya üye ol yada telefonla görüş onlar hesap numarası felan vericekler sana

tabi canım

haftaya ulun beyle randevum var
cok kalabalık oluyomus alman tüp bebek bölümü
dr unlar rahat rahat görüşemüyosunuz demiş bi arkadas
bu kötü bişey değilmi
bide toplamda 6bin lira gibi bi para yeter mi

ulun bey öncelikle çok iyi bi doktor gerçi almanda kolay kolay başarısız insan yok
(alman hastanesinde bütün kadın hastalıkları ve tüp bebek bölümü bahcecinin buarada)
ulun beyin odasında bi kere muay oldum ben üst katta böyle çekme kat gibi bi yer var ve orası kalabalık olmuyor çok enteresan odasının olduğu yer aşada bekleme yerinde beklersin doktora hemşire götürür seni dediğim gibi odası üst katta çekme kat gibi yani :) ben neden oarada muay oldum ben çok bağırıyorum vajinal ult çekilirken alt katta burcak hanım ben muay odasındayken yan odada ilac yazdıran çiftler oluyordu ve ayıp oluyordu ben bağırdım için ulun beyin odasına çıkıyoduk.. ayy amma uzattımm :)
çidere üye olacakmısın sen 2350 euro ilk deneme , üye olursan 2000 euro oluyor ,
sorun kimde ve testlerin tamammı?

sorun eşimde sayımız az
testlerim tamam bende rhaim filmi dahil
hiç bi sorun yok
çider i bilmiyorum nedir arastırayım bi
2350 euro tamamı mı ilaçlar dahil mi

yok işlem ücreti canım sadece
o zaman sen çok ilac kullanmassın herhalde
benimde eşimde sperm yoktu ekstra mikrotese olmuştu
ilaclarım benim çok tutmadı 1000 milyar tutmuştu benim yumurta geliştiriciye başladıktan sonra 8.gün toplama işlemim yapılmıştı
çider çocukistiyorum.com bilgi alabilirsin telefon numaraları var orayı ara üye ol 150 tl üyelik ücreti var ama üye olunca 200 euroya düşüyor işlem ücreti artı ilaclar tabi ..
6 bin yeter diye düşünüyorum ama 7 bin alırsanız yanınza sıkıntı çekmessin

Allah kolaylık versin canım kredi çekmeden merkezle ön görüşmeye gidin onlar sana aşa yukar bi fiyat verirler canım.. keşke imkanımız olsada sizeüc beş yardımcı olabilsem benimde tedavimi annemler karşılıyacaklar

ben çıkıyorum canım işlerim var temizlik yapıyom günlerdir :)
günayda şuan çekilmeye girmiştik Allah yardımcısı olsun inşallah acısız gecirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…