Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

gülencim sağol canım
yardımların için
irtibatı koparmayalım aynı merkezde tedavi olabiliriz

tamam canım Nerede olumlu sonuc alacaksan Rabbim sizi oraya yönlendirsin inşallahh canımm
rica ederim ne demek teşekküre gerek yok bizler aynı kaderi paylaşıyoruz yardım etmek zorundayız

Kızlar ben geldim.KIzlar ya arkadaşların bazıları çok abartıyor ya Rahim filmi çektirdim hiçççç açı duymadım.Bir tek jinekolojik kaşıkla vajine girildiğinde azcıq çok az .O kadar hiççç kesinlikle acı duymadım.Şükürler olsun bir sorunumda yokmuş canlarım.

söylemiştim sana bende echomarda cektirdim hiç canım acımadı
cok gelimiş makinalaraı var cünkü

Evet Cemrecim.Senin yazdığın iletiyi geldikten sonra okudum canım.doktorum da şeker biriydi hiç acıtmıycam dedi.Valla bir şey duymadım.Bir sorun da çıkmadı şükürler olsun.Ya aslına çok korkmuşdum.Burada kızlar ay ölüyordum az kalsın ay bağırdım falan.Çokkkk korkmuştum ben ya...

günaycım geçmiş olsun bak atlattın ya ben sana bişey daha sorsam fazlamı olurum hani şu çider meselesi varya 2000 euroya düşüyomuş o zaman seninde bi bilgin varmı üye oldunmu yani hala geçerlimi acaba hastanede öğrenirsen bizede bilgi ver olurmu...

Sevindim canım hiçbir acı çekmemene..Benim camı çok yanımıştı..

tabiki buraya yazarım
ben daha önce görüşmüştüm aslında ama üye olmadım ozaman
keşke olsaymısım pişmanım simdi

dr günay almandan memnun musun su ana kadar olan sürecte

Evet canım çok memnunum.Doktorum çok yoğun oluyor ama her bir hastasına ilgi göstermesine zaman ayırıyor.Personel süper.Güleryüz her şeyle ilgileniyolar.Hatta arayıp da her şeyle insaı haberdar ediyolar.Evet doktorumun muayenesi 5 dakka falan çekiyor ama bu sürede verdiyin her bir soruyu yanıtlıyor.Bence yeterli de zaten.Çünki benim gibi ne kadar bekleyen bebek hasreti çeken arkadaşlar var.
Ben çokkkk memnunum yani canım...

Canım benim bu konuda bir bilgim yok ama yine de sorarım ben..

Haa bir de bir az kalabalık hastane Alman hastanesi.Dikkatimi çekti de yabancı hastalar çok orada.Doktorla randevu aldığın süreçten geç görüşe bilirsin.O da yoğun olduğu için.Başka bir sorun yok..
Tanrımsonucumu mükemmel etsin de ben doktorumdan çoookkk memnunum..

cok zor karar vermek cok cok zor
allah yardımcımız olsun
utandırmasın

Amin canım amin tanrım hepimizi sevindirsin inşallah..Utandırmasın da ne laf canımcım.Bu alnımıza yazılmış kader.Bence utanmamalıyız da.Tanrım veriyor da bizmi almıyoruz utanalım.
Allah hepimizi sevindirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…