Arkadaşlar bu gün 5iğnemi vurdum.Adetin 6 tedavinin 5 günü bu gün.Acaba kaçıncı gün toplanır yumurtam bir fikriniz varmı?Yarın da iğnem var pazartesi takibe gidicem.
hee o zaman henüz çok var.Ama caneylom bana artık yumurta çatlamaması için iğne de verdi doktorum.Çok olgunlaşmış söğledi de
günaydın kızlar
memorialdeki görüşmeden cok memnun kaldım dr harikaydı güler yüzlü ilgili. biz kendimize uzaylıymışız muamelesi yaparkan o bizde cok normal insanlar muamelesi yaptı. olayı o kadar doğğal olarak anlattıki sanki tüp bebekle bebek sahibi olmak normal olan gibi hissettirdi
%65 sansınız var dedi. standart grupmuşuz biz.
alman la görüşmekten vazgecebilirim. cok kalabalık olması randevu saatlerinie uyulmaması benim için sorun olabilir cünkü calısıyorum izin almada problem yaşarım.
bu haftasonuda brüksel tüp bebek merkezi ile görüşücez sanırım
evet cideri bende düşünüyorum
sanırım üye olucam
memorilde bize 1900 euro dediler
kaça inecek acaba
günaydın kızlar
memorialdeki görüşmeden cok memnun kaldım dr harikaydı güler yüzlü ilgili. biz kendimize uzaylıymışız muamelesi yaparkan o bizde cok normal insanlar muamelesi yaptı. olayı o kadar doğğal olarak anlattıki sanki tüp bebekle bebek sahibi olmak normal olan gibi hissettirdi
%65 sansınız var dedi. standart grupmuşuz biz.
alman la görüşmekten vazgecebilirim. cok kalabalık olması randevu saatlerinie uyulmaması benim için sorun olabilir cünkü calısıyorum izin almada problem yaşarım.
bu haftasonuda brüksel tüp bebek merkezi ile görüşücez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?