Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

cok teşekkür ederim. cıkıyorum ben simdi memorialle görüşmem var ayrıntıları yazarım
hoşcakal

Arkadaşlar bu gün 5iğnemi vurdum.Adetin 6 tedavinin 5 günü bu gün.Acaba kaçıncı gün toplanır yumurtam bir fikriniz varmı?Yarın da iğnem var pazartesi takibe gidicem.

Arkadaşlar bu gün 5iğnemi vurdum.Adetin 6 tedavinin 5 günü bu gün.Acaba kaçıncı gün toplanır yumurtam bir fikriniz varmı?Yarın da iğnem var pazartesi takibe gidicem.

canım muhtemelen cuma günü toplanır yumurtaların herkesinki aynı olmuyo ama ben mesela 8 inde adet gördüm ayın 19 unda toplandı yumurtalarım 22 günde transfer yapılmıştı buna göre hesaplarsın canım ...

hee o zaman henüz çok var.Ama caneylom bana artık yumurta çatlamaması için iğne de verdi doktorum.Çok olgunlaşmış söğledi de

hee o zaman henüz çok var.Ama caneylom bana artık yumurta çatlamaması için iğne de verdi doktorum.Çok olgunlaşmış söğledi de

yani canım senin verdiğin bilgilerine göre hesapladım muhtemelen önümüzdeki hafta cuma olcak çokmuki sence 6 günün var yani hadi hayırlısı bakalım allah güldürsün yüzünü o gün......

Çoooooookkk teşekkür ederim canım benim ya.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

Kizlar iyi akşamlarrr.Kızlar benim akintim var yapışkan gibi iğnelerde olurmu acaba ne dersiniz?

günaydın kızlar
memorialdeki görüşmeden cok memnun kaldım dr harikaydı güler yüzlü ilgili. biz kendimize uzaylıymışız muamelesi yaparkan o bizde cok normal insanlar muamelesi yaptı. olayı o kadar doğğal olarak anlattıki sanki tüp bebekle bebek sahibi olmak normal olan gibi hissettirdi
%65 sansınız var dedi. standart grupmuşuz biz.
alman la görüşmekten vazgecebilirim. cok kalabalık olması randevu saatlerinie uyulmaması benim için sorun olabilir cünkü calısıyorum izin almada problem yaşarım.
bu haftasonuda brüksel tüp bebek merkezi ile görüşücez sanırım

canım ben çider le görüştüm anlaşmaları varmış hastanelerle kendi hastanemide aradım sordum varmı diye var dediler 2350 euro mesela 2000 euro ya yaptıracaklar ve çeşitli hastanelerle anlaşmaları varmış özellikle yeni başlayan arkadaşların bi düşünmesini isterim

evet cideri bende düşünüyorum
sanırım üye olucam
memorilde bize 1900 euro dediler
kaça inecek acaba

evet cideri bende düşünüyorum
sanırım üye olucam
memorilde bize 1900 euro dediler
kaça inecek acaba

telefonda söylüyolar ne kadar indirim olacağını iyi bişey gibi.... bakalım bende düşünüyorum üyeliği yarın yaparım galiba

cemrek fiyat olarak memorial daha uygun 1900 eur ise alman 2300 eur. ama almanı düşünürsen bahçeci kliniginden randevu al derim. benim henüz hiçbir randevum aksamadı. genelde hastaneye daha çok başvuru oluyor sanırım. bahçeci kliniginde o kadar hasta yığılması olmuyor. zaten toplama ve transfer alman da yapılıyor. ama memorial da iyi bir merkez. hakkında hayırlısı inşallah a.s

Arkadaşlar merhabaaaa.Bu gün yine muayenem vardı.18 tane yumurtam oluşmuş.Halit bey durumun bayağı iyi söğledi.2 tane puregon daha 1 nisan tekrar muayene.Cuma günü yumurtam toplanıcakmış.Kızlar yumurta toplama işlemini kim uyğuluyucak dedim.Hemşire Selen hanım var yumurta toplama uzmanımız o ola bilir dediler.Halit bey bu işlemde olmuyor.Peki transfer işleminde kim olucak dedim.Halit bey ola da bilir olmaya da bilir dediler.Şimdi çok tedirginim ya.Benim bütün işlemler Alman hastanesinde yapılıcakmış.Galiba Mustafa bey orada olmuyor.Kızlar acaba ben Halit beye söğlesemmi onun olmasını istiyorum diyeee

Dr Günay kafana fazla takma derim. Alman hastanesinin binlerce hastası var ve başarı oranları çok yüksek. Bu demektir ki ekip çok iyi ve işinin ehli. Yani mustafa bey de yanında başarılı olmayan birini alıp çalıştırmaz herhalde. bu durumda başarı oranları direkt düşer hastalar da başka yerlere gider. hem bir tek toplama transfer değil bir de labaratuvar kısmı var ki bence bu da çok önemli. Bak ne güzel bir dolu yumurtan varmış inşallah çoğu iyi durumdadır toplanır ve transfer edilir. Senden dondurulacak kadar bile embriyo çıkacak herhalde. Içini ferah tur yerimseniben

Evet Denizcim çok halklısın da ama insan bir az tedirgin oluyor.Acaba ne olucak nasıl olucak diye.Hem bir şey sorayum ekib tam olarak aynı değilmi Bahceci kliniğiyle Alman hastanesinde canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…