Evet Denizcim çok halklısın da ama insan bir az tedirgin oluyor.Acaba ne olucak nasıl olucak diye.Hem bir şey sorayum ekib tam olarak aynı değilmi Bahceci kliniğiyle Alman hastanesinde canım?
Canim Echomar da çektirdim.Katiyyen ağrısız.250 TL ye.Çok başarılı bir doktor.Ağrı sıfır canım.drgünay birşey soracağım rahim filmi çektirirken ne kadar ödediniz bir arkadaşım çektirecek de fiyat araştırıyor fisfisfis
selamm
günay hayırlısı olsun kıs az kalmışş haa
maşallah yumurtalarında iyi puregona devammı şuan birde benim kuzi ile aynı gün başladınız onun daha 5 tanesi yumurtası oluşmuş e2 sonucunu merak ettide
Canim Echomar da çektirdim.Katiyyen ağrısız.250 TL ye.Çok başarılı bir doktor.Ağrı sıfır canım.
Çok teşekkür ederim Denizim.Bu arada Deniz İsminin hayranıyım.Kızımolursa Deniz oğlum olursa Halit (doktorumun İsmail kayın pederimin ismi koyucaz ismini)inşallah.Bir sorun çıkmaz inşallah.Tanrım hepimizi sevindirsin.Harcadığımız emekler boşa gitmesin ...
Teşekkür ederimmm canım benim ya.Umarın seninde her şey sonuna kadar iyi geçer canım.Senin tedavi ne yerde Murat bey ne diyor ne zaman tüp bebeğe başlıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?