Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

dr günay canım yumurta toplama işlemini kesinlikle doktorlar yapmıyor.benim yumurtalarıda selen hanım aldı.çok şeker bir insan .korkma yani.transferi kimin yaptığından çok laboratuvar çok önemli.oda zaten süper.emriyoların gelişimini sürekli doktoruna bildirip karar veriyorlar.merak etme.onlara güven sadece.bide illaki doktorunu istiyorsan söyle.lütfen fırat bey transferde sizi istiyorum.daha rahat olacağıma inanıyorum de doktoruna canım.belkide girer neden olmasın.hatta bence girer o zaten alman hastanesinde.transfer işlemide çok kısa sürüyor 3veya 5 dakika.

Evet Denizcim çok halklısın da ama insan bir az tedirgin oluyor.Acaba ne olucak nasıl olucak diye.Hem bir şey sorayum ekib tam olarak aynı değilmi Bahceci kliniğiyle Alman hastanesinde canım?

tabii aynı ekip. belki fırat bey daha cok almanda hasta bkıyordur da süleyman bey bahçeci de. esra hanım bahceci de x hanım dah cok almanda. ekip aynı. yumurta toplama ve transfer almnda. sanırım alman çok yoğun olduğu için ektra bir klinik açmışlar yakınındA.

drgünay birşey soracağım rahim filmi çektirirken ne kadar ödediniz bir arkadaşım çektirecek de fiyat araştırıyor fisfisfis

selamm
günay hayırlısı olsun kıs az kalmışş haa
maşallah yumurtalarında iyi puregona devammı şuan birde benim kuzi ile aynı gün başladınız onun daha 5 tanesi yumurtası oluşmuş e2 sonucunu merak ettide

Valla canım ben hiç e2 sonucunu falan sormadım.Labaratuardan direk doktora gönderiyolar.Normalı nasıl olmalı canım?

Canim Echomar da çektirdim.Katiyyen ağrısız.250 TL ye.Çok başarılı bir doktor.Ağrı sıfır canım.

sağol ben de gecen sene jinemed de cektirmiştim benim de ağrısızdı ama 400 liraydı 1 sene 4 ay önce. sonra kürtaj gerekti. şimdi dr istemedi ama kürtajdan sonra 3 ay hafif koyu renkli akıntım oldu. acaba tüp tıkayacak bir enfeksiyon vs olmuş mudur diye takıntı yapıyorum. vajinal kültürüm falan herşey temiz çıktı ama. dr a soracam yine de.

Merhaba kizlar.Bu gün son müayenemdi.Yumurtaların çok ve çok büğümüş dedi doktorum.Cuma günü saat 11 de yumurtalarım toplanıcakmış.işlem 30 dakika çekicekmiş.ondan sonra 2 saat hastanede kalıcakmışım.Kızlar e2 değerim de iyi dedi doktor bu gün tedavimim 9 günü değerim 2490.
Yumurta çatlatıcı iğne çatlatma eleyhine iğne verdi doktorum.Haa bir şey daha genetik tanı testimin sonucunu aldık bu gün.Halit bey bir şeyin daşıyıcısısın dedi.Tam anlayamadım.Hemen heyecan yaptım ve soramadımda.Yani eğer hamile kalırsam düşük hapma ihtimalim varmış.Aslında doktorum korkma hastası değil daşıyıcısının dedi ve bunu bilmek çok önemli çünki önceden önlemler alırız dedi.Kızlar çokmu korkulu bir şey bu ya??
Kızlar lütfen bana dua edin her şey yolunda geçsin diğe.Ay çok heyecanlıyım.Sıkılıyorum artıkkk..

halit bey önlem alırız demiş ya. hem preimplantasyon genetik tanı testleri var. bunun faydası olmuyor muymuş? çok bir ters durum olsa dr söylerdi. içini ferah tut herşey iyi gidiyor hayırlısıyla hamile de kalıp bebeğini kucağına alacaksın :)

Çok teşekkür ederim Denizim.Bu arada Deniz ısminin hayranıyım.Kızımolursa Deniz oğlum olursa Halit (doktorumun ısmail kayın pederimin ismi koyucaz ismini)inşallah.Bir sorun çıkmaz inşallah.Tanrım hepimizi sevindirsin.Harcadığımız emekler boşa gitmesin ...

hata sonucun belli olmadımı arkadaşım.neden haber vermiyosun bize çok merak ediyorum hayırlı haberinle seni burda bekliyorum canım

Canım herşeyin yolunda gitmesine o kadar çok sevindim ki anlatamam.. Umarım sonuna kadar herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..Süpersin yaa...:)) Kendimin olmuş gibi sevindim arkadaşımm

Teşekkür ederimmm canım benim ya.Umarın seninde her şey sonuna kadar iyi geçer canım.Senin tedavi ne yerde Murat bey ne diyor ne zaman tüp bebeğe başlıyorsun canım?

günaycım canını sıkma lütfen ciddi bişi olsa saklıcak halleri yok korkma sakın bence sonucun çok güzel olucak benimde e2 sonuclarım seninkine yakındı 2600 küsür idi 8.gün yumurtalarım toplanmıştı benim

Bu gün benim de 8 günüm iğnelerim bu akşam bitti.Ovitrelle ve dekatilen le biritdik.ınşallah salı günü 11 de yumurtalarım toplanıcak.Doktorum büğü ihtimalle pazartesi transfer yapılıcak dedi ama bu duruma bağlı dedi.Mesela pazartesi değil de perşembe günü de transfer yapıla bilir dedi.Arkadaşlar transferin erkenmi yapılması iyi yoksa bir az geç yapılmasımı?

Teşekkür ederimmm canım benim ya.Umarın seninde her şey sonuna kadar iyi geçer canım.Senin tedavi ne yerde Murat bey ne diyor ne zaman tüp bebeğe başlıyorsun canım?

Günaycım şu an Murat Bey bana sıkı bir diyet verdi o kadar zorlanıyorum ki bazen:))2 haftasonra kontrole çağırdı..Ama çok uzun bir süremizi almaz tahminime göre dedi. Önümüzdeki hafta Cumartesi gideceğim görüşmeye.O zaman aklıma gelenlerin hepsini soracağım. Hayırlısı bakalım bizim ne zaman başlayacağız tüp bebeğe:))))

inşallah canım.Geç olsun ama güç olmasın..Her şey çok daha iyi olucak ikimiz için de .Benim de yarın sabah 11 de yumurtalarım alınıcak.Çok heyecanlıyım acaba nasıl olucak kaç yumurtam çıkıcak kacı döllenicek kacı kaliteli olucak.Ay kafamın içerisi karma karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…