inşallah canım.Geç olsun ama güç olmasın..Her şey çok daha iyi olucak ikimiz için de .Benim de yarın sabah 11 de yumurtalarım alınıcak.Çok heyecanlıyım acaba nasıl olucak kaç yumurtam çıkıcak kacı döllenicek kacı kaliteli olucak.Ay kafamın içerisi karma karışık...
arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim
Ya canım çok sıkma canını kaderimizde ne varsa yaşamak zorundayız.Karşımıza çıkanları olmalıymış gibi kabul edelim.Benim de yumurtaları aldılar.17 tane yumurtam varmış.Kaliteleri nasıl diğe sordum.Onu yarın sabah 12 de arayın bilgilendiricez sizi dedler.Hastaneden şimdi geldik.Eşim yemeye bir şeyler almak için çıkmı.Ben de uzanıyorum leptop da kucagımda.Acaip başım dönmeye midem bulanmaya başladı.Galiba tansionum iniyor.Çok kötüyüm.Korkuyorum.Yardım edicek kimsem yok..
nilen doktor değil her doktor yapmıyor toplamayı canımcım yani toplamayı yapanlar aşcı değil doktor ama her doktor yapmıyor..
ayrıca beni,m ilkinde takibi burcak ettiydi toplamayıda o yaptı(çok pişmanım) doktorun kim oldu önemli değil yeterki tecrübeli olsun..
buarada kuzenimin sonununada yaklaştık pazar günü sabah 08:00 kuzenim mikrotese olacak eşide 12:00 toplamaişlemine girecek o gün almanda olan varsa tanışmak isterim
Ya canım çok sıkma canını kaderimizde ne varsa yaşamak zorundayız.Karşımıza çıkanları olmalıymış gibi kabul edelim.Benim de yumurtaları aldılar.17 tane yumurtam varmış.Kaliteleri nasıl diğe sordum.Onu yarın sabah 12 de arayın bilgilendiricez sizi dedler.Hastaneden şimdi geldik.Eşim yemeye bir şeyler almak için çıkmı.Ben de uzanıyorum leptop da kucagımda.Acaip başım dönmeye midem bulanmaya başladı.Galiba tansionum iniyor.Çok kötüyüm.Korkuyorum.Yardım edicek kimsem yok..
tabiki bildiririm canım biliyorum aynı derten muzdaribiz
bugün bi lab ile tanıştım kuaförde azolu eşlim falan dedim sizi kandırıyo olmasınlar dedi
meniye çıkmayan sperm testisten alınsa ne olur dedi çok canım sıkıldı
senin etrafında gebe olan varmı bizim gbii olupta
Gülencim çok mutsuzum ve de çok korkuyorum..
17 yumurtadan 7 si işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş çok az dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?