Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim

Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin arkadaşım. Umarım herşey yolunda gider. Haberdar et lütfen benim canım çok sıkkın. Gliadin ile ilgili bir doktora daha gittim endoskopi yapılması gerektiğini biyopsi yapılmasını gerektiğini hattabelki kolonoskopi gerekli olabileceğini söyledi..Kafam çok karıştı. Ve çok korkmaya başladım ne yapacağımı bilemiyorum. Ya kötü şeyler çıkarsa..Dün bir regl oldum ..Psikolojim iyice bozuldu ağla ağla..offfffffff ki ne off. Umarım senin için herşey süper olurr.Çok öpüyorum seni günaycım

Ya canım çok sıkma canını kaderimizde ne varsa yaşamak zorundayız.Karşımıza çıkanları olmalıymış gibi kabul edelim.Benim de yumurtaları aldılar.17 tane yumurtam varmış.Kaliteleri nasıl diğe sordum.Onu yarın sabah 12 de arayın bilgilendiricez sizi dedler.Hastaneden şimdi geldik.Eşim yemeye bir şeyler almak için çıkmı.Ben de uzanıyorum leptop da kucagımda.Acaip başım dönmeye midem bulanmaya başladı.Galiba tansionum iniyor.Çok kötüyüm.Korkuyorum.Yardım edicek kimsem yok..

1200 müüüüüüü:1shok:.Ya benim doktorum Echomarda çektirmemi tavsiye etti.Orada çektirdim.250 TL ye.Çok da başarılı bir doktordu.Hiç bir ağrı acı duymadım.
Hem canım merkezini değişiceksen bir muayenesine get.Bir müayene etsin isteyib istemeyeceğine karar versin sonra çektirirsin canım.

Canım eğer akşam birşeye ihtiyacın olursa ben leventteyim yakınım hemen gelebilirim...Sakın karamsar olma yalnız değilsin ok. Arkadaların olarak biz yanınızdayız değil mi??Tansiyonun çok düşerse tuzlu ayran iç. Gerçi sen doktorsun benden daha iyi bilirsin ama..17 Tane yumurta bak bu mükemmel bir sonuç inşallah kalitelide olacak..Uyuttular değil mi seni

Çokkk teşekkür ederim canımın içi.Şimdi bir az daha iyiyim tansionum normale döndü.Uyumuştun şimdi uyandım kasıkta ağrılarım başladı.Kasığımda şişkinlik hiss ediyorum sanki gaz var içimde canım.
Evet canim uyuttular.20 dakikalık bir işlerm.Dur sana anlatayımalman hastanesinde nasıl yapıyorlar.Önce 4 kata yatan hastalar katına çıkıyoruz.Orada oda veriyolar sana.Eşini örnek vermek için götürüyorlar.Sonra gidip parasını yatırıyorsunuz.Sonra sen hazırlanıyorsun tamamen (outlet falan varsa üzerinde kala bilir)soyunup önlüyünü giyiyorsun.Sonra hemşiren gelip damar yolu açıyor.Anbiotık falan yapıyor.Sonra serumunu takıyolar ve seni yürüyen sandalyada 1 kata götürüyolar.tüp bebek labaraturaına ve hiç bekletilmeden hemen odaya alıyorlar seni.Bir iğneyle uyuyorsun.Bir de uyanıyorsun ki 4 katda eşinin yanındasın.Bu kadar.Hiç bir acı falan duymuyorsun.Sonra serumun bittikten sonra seni tualete kaldırıyorlar.ıdrarında kan yoksa kendini iyi hiss ediyorsan hemşiren kullanacagın ilacları sana anlatıyor ve taburcu oluyorsun bu kadar canım.

doktor günay
sona yaklaşmışsın bazı arkadaşlar yumurta toplamayı doktorlar yapmıyor dedi ben oarada iki kez toplattım...şimdi kafama takıldı yani toplayan doktor değilmiydi...hiç bilmiyordum bunu ...bu konuda fikrin var mı..selamlar...yumurta sayın iyi merak ettim kaç yaşındasın

nilen doktor değil her doktor yapmıyor toplamayı canımcım yani toplamayı yapanlar aşcı değil doktor ama her doktor yapmıyor..
ayrıca beni,m ilkinde takibi burcak ettiydi toplamayıda o yaptı(çok pişmanım) doktorun kim oldu önemli değil yeterki tecrübeli olsun..

buarada kuzenimin sonununada yaklaştık pazar günü sabah 08:00 kuzenim mikrotese olacak eşide 12:00 toplamaişlemine girecek o gün almanda olan varsa tanışmak isterim

günaycımm gec transfer yağılması tabiki iyi 5.gün transferi daha iyi oluyomuş diyolar.. benim 3.gün yyapılmıştı pazar günü belki seni görürüm haa

gülencim inşallah başarılı geçer yeğeninin ameliyatı ve bir sürü canlısı bulunur bizimde sorun aynı ameliyat sonucunu bildirirsen sevinirim selamler....

günaycım bu aralar kociş evde onun için pek cevap yazamıyorum ama takip ediyorum inşallah herşey çok güzel gider bebeğinle dönersin memleketine iyi haberlerini bekliyoruz canım selamlar...

tabiki bildiririm canım biliyorum aynı derten muzdaribiz
bugün bi lab ile tanıştım kuaförde azolu eşlim falan dedim sizi kandırıyo olmasınlar dedi
meniye çıkmayan sperm testisten alınsa ne olur dedi çok canım sıkıldı
senin etrafında gebe olan varmı bizim gbii olupta

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için .Nilen ben 1984 yılının temmuz doğumlusuyum yani 25 tamamlamadım henüz.Acaba yumurta sayım azmı canlarım ya.Aslında az çok oması çok da önemli değil kaliteli döllenmiş olsunlar bence.

etrafımda yok canım malesef ama sen bakma o densizlere duyuyoruz burdan okuyoruz bak kaç kişi bu dertteydi ve allahın izniyle kurtuldu bizde kurtulacaz inşallah ben inanıyorum canlı sperm bulunacağına inşallah 40 gün kaldı bizim mtese mize hayırlısı allahtan diyoruz allahtan gelenin başımızın üstünde yeri var sıkma canını kardeşim bu dünyada olmassada elbette öbür dünyada alcaz bu sıkıntılarımızın mükafatlarını....

Aferrin Caneylom benim böğle pozitif olmak lazım.ınşallah her şey yolunda gider canlarım benim.Hepimiz için hayırlısı.Allah geç versin ama sağlıklı çocuk versin ben razıyım.Öpüyorum canım benim

gülencim merhaba
cevabın için sağol bende öyle biliyordum ama yazılanları yanlış anladım demekki....gelelim senin
durumuna ...rabbim nasip ettiyse mutlaka olur buna inan ve çok çok dua et ...ben başka sitete
mikrotese olup tutmayan ....sonraki ay doğal yolla hamile kalan birini okudum üstelik doktorlr
imkansız demiş... yani o ol desin yeter kalbini ferah tut

günaycım yarın seni görmek isterim canım yarın sabah sabah 8den akşam 5 kadar almandayız canımcım..
nilen canım inşallah olur ne diyeyim çok umutluyum inşallah olacak ama kafamda karıştığı oluyor caneylom sizin 3.deneme değil dimi ilk
buarada adetim gecti 7 gün
klinik test yaptır dediler ama eşim azolu dedim..
keşke olmuş olsa

Gülencim çok mutsuzum ve de çok korkuyorum..
17 yumurtadan 7 si işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş çok az dimi?

Gülencim çok mutsuzum ve de çok korkuyorum..
17 yumurtadan 7 si işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş çok az dimi?

canım üzme kendini bu iş için bitanede yetiyo rabbim verecekse tek yumurta tek spermlede veriyo hani pozitif olacaktık mutsuz olma yok yere canım hadi allah sonunu hayır etsin canım sağlıklı hayırlı bebişler versin rabbim sana ve isteyen herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…