Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Çok teşekkür ederim caneylom da insan bir az tedirgin oluyor işte

canım tedirgin olman sıkıntıdan başka hiç bi şey getirmez sonuçta herşey nasiple her iş olacağına varıyo sen iyi düşün iyi olcak inşallah üzülmek hiç bişeyi değiştirmiyo kötü etkide yapıyo

neden 7 tanesi işleme alınmış ki?
çokaz değil 2 konur 2 dondurulur belki

Çok teşekkür ederim caneylom da insan bir az tedirgin oluyor işte

Umutsuz olma arkadaşım lütfen.. Eminim herşey yoluda gidecek ben çok korkuyorum pazartesi günü endoskopi ve kolonoskopi yapılacak bana. Tüp bebek derken neler çıktı.Arkadaşlar ya kötü birşeyler çıkarsa...Ödüm kopuyor vallahi..Allahım sen büyksün herşeyin hayırlsıını nasip et sağlık sıhhat ver hepimize...:çok üzgünüm:

Korkma canim .Ben de sabah çok kötüydüm.Ama şimdi umursamıyorum bile.Kaderimizde varsa olucak.Biz üzülürsek her şey iyi olucak diye bir şey yok.Giyindim girdim eşimin koluna gittik akşama kadar gezdik Kanyon metrositi istiklal.Umursamıyorum ne olucak olsun artık.
Sen de korkma canım benim .Kötü ne çıka bilirki.ılk önce senin sağlığın sonra çocuk.Bak bebeş sağlam anne istiyor.Hadi bir an önce tedavi ettir kendini.Öpüyorum korkma.Gerçi pazartesi ikimiz içinde iple çekilen yoğun bir gün olucak ama ne yapalaım...

allah korktuğun yerlere uğratmasın canım yarın bu saatlerde inşallah oh hiç bi şey yokmuş diye yazarsın canım allah kolaylık versin şifa versin...

en iyi yolu bulmuşsun günaycım böyle yapacaksın işte biz ne yaparsak yapalım sonuçta bebek nasip meselesi allah isterse verir biz eğer olmasa bile bebeğimiz yaşlanınca tüh zamanında çaresine baktırmadık demiycez elimizden geleni yaptık olmadı nasip değilmiş diycez hadi canım inşallah pazartesi ikinizdende iyi haberler bekliyorum bak günaycım transferin bitince buraları unutma olurmu bütün tecrübelerini paylaş bizimle benim tüp bebek tecrübem var ama almanda ilk olcak bilgi lazım inşallah senin tedavin bebekle sonuçlanırda bizlerede umut olur....

ınşallah canım benim.Neden unutayım ki 1 seneden çoktur buralardayım.ınşallah hamiş kalayım da bebek gelene kadar buralardayım.Allah hepimize kolaylık versin bir tanem.

canım inşallah sende o süpriz hamişlere katılırsında umudumuz kat kat artar allah büyüktür canım ona mucize yokki o dilersebir saniye yeter rabbime yeterki istesin bizde rabbimin sağlıklı ve hayırlı evlatlarla evlerini neşelendirdiği kullardan olalım inşallah

Gülencim çok mutsuzum ve de çok korkuyorum..
17 yumurtadan 7 si işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş çok az dimi?

Üzme kendini arkadaşım ya eminim bebişlerinle döneceksin evine...Hamile olarak:))
Ben de çok kötüyüm yarım hem endoskopi hem kolonoskopi yapılacak bana. Ya kötü birşey çıkarsa diye çok korkuyorum arkadaşlar...Tüp bebek için gittik ne çıktı allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bizee..:çok üzgünüm:

Canım inşallah burdan güzel haberlerini bekliyorum hadi gelde ciddi bir sorun yok de bir tanem buna da eminim.

Ya kızlar 3 nisan yumurtalarım alındı karnımda kasıklarımda şişkinlik hiss ediyorum.Özür dilerim karnıma gaz toplanıyor bu da acı veriyor bana.Sizde de aynı şeyler oldumu acaba kızlar?

evet canım aynen öyle oluyo sanki karnında bi hava boşluğu varda oturunca yukarı kalkınca aşağı iniyo gibi gaz sorunu en büyük sorun zaten yumurta toplamadan sonra geçer canım inşallah yarına kadar ben papatya çayı içmiştim rahatlatıyo iyi geceler..

Çok teşekkür ederim Caneylom benim.Aynen söğlediğin gibi sanki oturosun yukarı kalkıyorsun aşagıya iniyor?
Senin durumun ne yerde canım ne zaman başlıyorsun inşallah?

kıslar dün almandaydık
alman başımıza yıkıldı kaldı
kuzenimde sperm bulunamadı
tıp yetersiz kaldı
10-15 sene sonra kök hücre çalışmaları girecek dediler
çok kötüydü arkadaşlar

ayyy Gülencim inşallah başka yöntemler kuzeninin imdadınına yeter canım.Çok geçmiş olsun.
Bu gün hastaneden aradılar kızlar 4 embriyomun 3 tane 8 hücreye bölünmüş 1tanesi bölünmesini durdurmuş.KIzlarr bu günlik çok mutluyum sabaha kadar korkumdan uyuyamıyordum.Kulagım hep telefon sesi bekliyordu.Ve nihayet o telefonu aldımkızlar.
Kızlar 24 yaşındayım acaba kaç embriyo transfer ederler bana?

Aycancım erken gel iyi haberlerini bekliyorum canımmm...

günaycım ben22 yaşındayım bana ilk denememde 3 embriyo transfer etmişlerdi sanada üçünüde transfer ederler büyük ihtimalle bol şans diliyorum sana

merhabalar
bende geçen hafta istanbula geldim almana ve florans hastanesine gittim.almanda halit beyle görüştüm
florans has.ise emre beyle görüştük her iki doktortda tüp bebek için erken dedi daha doğrusu bizde birşey bulamadılar ,peki öyleyse 3 yıl niye olmadı dedim ozaman karından yapılan film çekimi hidoroskopi yapın dediler kafam karışık bu arada halit bey pek anlaşılr gelmedi bana sanki emre bey daha açık konuştu daha fazla vakit ayırdı ama sonuç olarak her iki doktorda vicdanen size tüp yapmak istemiyoruz dediler sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
kendiliğinden olur diyorlar ama olmuyor Allah isdese olur ama vermiyincede ne yapacaksın sperm sayısı iyi yumurta iyi ama aşılama yaptık onla bile olmadı
dr günay seni ve diğer kızları çok merak ediyordum almanda hep göz geztirdim acaba burdamısınız diye hatta halit hocaya seni soracakdım ama işte kendi işlerime düşünce unutdum

slm benim sana tavsiyem biran önce tedavine başlaman.5 yıllık evliyim 6 ay klomen tedavisi gödüm 3 defa aşılama yaptırdım, 1 defada tüp bebek denedim hiç birindede gebelik oluşmadı banada drum bekle dedi ama ben başlayalım dedim olsaydı şimdiye kadar olurdu.kendiliğinden olabileceğini benim dr da söyledi ama bu tedavilerin sonucunda hiç bişe olmaması sence beklemem için bi sebep olabilir mi

Sissemcim öncelikle merhaba.ınşallah tüp bebeğe gerek kalmazde hemen şu ay hamiş kalırsın.Bir de sen ayın kaçı getdin Halit beye.
Ben Halit beyle ıstanbula gelmezden önce telefonda uzuncz konuşub sorunlarımı anlatmıştım.O yüzden gelince hemen tedaviye başladık.Ama bir şey var Halit bey ssorduğum her bir soruyu yanıtladı canım.Evet doğru bir az şakacı
Mesela benim transferi kim yapıcak diye sordum Belediyyeden Nazmi bey yapacak söğledi .ınsana morel veriyor.Ama seçim senin tabi belki de ben de bir kaç tane doktorla görüşürsen seçimim başka olurdu ama ben doktorumdan çokkkkk memnunum..
Bir de canımkaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?Biliyormusun insan sorunun bildiği zaman içi rahat oluyor en azından bu sorun kalkarsa kalıcam diye.Seni çok iyi anlıyorum canım.Morelini yüksek tut.Allah istediği zaman olucaktır canım.
Sen Halit beye ayın kaçı gittin canım?

Çok teşekkür ederim Caneylom benim.Aynen söğlediğin gibi sanki oturosun yukarı kalkıyorsun aşagıya iniyor?
Senin durumun ne yerde canım ne zaman başlıyorsun inşallah?

canım ben bahçecideyim bizimde mikrotese olcak. mayısın 1 yada ikisinde başlıycak tedavim eşim ameliyata yakın gelcek muhtemelen ben geldiğimde sen gitmiş olacaksın canım bence sana üçünüdü transfer ederler inşallah pozitif sonucu görürsün canım bebişlerini kucağına alırsın selamlar....

canım varya inanki ta içimde biyerler sızladı çok geçmiş olsun ilk defamı mikrotese yapıldı yoksa tese filan olmuşmuydu daha önce yani daha önce hiç çıkış olmuşmuydu rabbim inşallah onlarada burda okuduğumuz arkadaşlarınki gibi bir son verir sende okumuşsundur biliyosundur canım mikrotesede bulunamayıp ta bir ay sonra doğal yolla gebe kalan arkadaşylar vardı allah büyüktür canım allah sabır versin onlara sağlık sıhhat versin sizde mikrotese olcaktı dimi canım tarih bellimi bizim mikrotese muhtemelen 12 mayısta olcak hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bugünlerimizide aratmasın ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…