Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım ben 3 nisanda alman hastanesindeydim öğleden sonra idi halit beyinde son günüymüş sanırım amerikaya gidecekmiş.
bende doktor beye çok ısrar etdim yaşım 32 oldu 5 yıllık evliyim dedim ama yumurtalık rezerviniz yaş grupunuza göre iyi dedi bekliyebilirsiniz diyor.Sanırım doktor beyle anlaşamadığımız nokta eğer ben 25-26 yaşında olsaydım evet bir yıl daha bekliyeyim derdim ama yaş ilerledikçe cocuk olsada biliyorsunuz aradaki yaş farkı çocuk anne iletişimini engeliyor.Benim annem küçük yaşda evlenmiş aramızda ço az yaş farkı var gerçekden en iyi arkadaşım en iyi dostum bu aralar en iyi psikoloğum :))
Neyse ısrarlarım üzerine halit bey bana sen kafayı sıyırmışsın ondan olmuyur dedi mayısda gel yapalım dedi

Allahtan hayirlisi canim benim.ınşallah mayısa kadar kendin kalırsın da tüp bebek gerekmez.
Bu arada bu gün benim transferim yapıldı.3 tane 8 hücreli embriyo yerleştirildi.18 nisan da test günümmüş.ınşallah tutar da bir daha bu işleme baş vurmam.Bir de canım kendim arayıp sorucam ama belki sen bilirsindir.11 nisanmı dönüyor Halit bey?

Çok teşekkür ederim Canım benim.İnşallah seninde işlemlerin başarıyla sonuçlanır bir tanem.Kim bilir belki hamiş kalırım bebeğimi USM de görmeye geldiğim zaman seni de görürüm
Tanrım şansımızı bol etsin canım.Çok öpüyorum.

arkadaşlar benimde eşim azosperm deniyordu canlı sayısı 7 taneydi.bazen çıkıyor bazen çıkmıyordu.başkasından duysam inanmazdım belki bende ama kardeşim denedi 3 ay sonunda normal yolla hamile kaldı bende ümitlendim eşim keçiboynuzu kürü ve süt tozu kullandı 3 ay ilk tastı çapada yaptırdı sıfır çıktı moralimiz altüst oldu tedaviye başlayalım dedik sonucu görünce doktorumuzda şaşırdı yüzde 5 canlı çıkmıştı oradaki testlerde....yani sıfır çıkabilir ama bu kürü deneyin derim okadar ilaç kullandı amabirfayda görememiştikk.moralinizi bozmayınnn

Arkadaşlar bugün endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım maslak acıbademde biliyorsunuz çok endişeliydim. Gerçi çölyak hastası olup olmadığım Cuma günü falan sonuçlanacak..Ama diğer bütün herşey temiz çıktı..Çok şükür allahıma şunu anladım ki allahım öncelikle sağlık versin..Allahım hayırlı ve en uygun zamanda bebeklerimizi nasip edecek bize..:)) Allahım büyük dertler vermesin ne olur çocuğumuz olmuyor diye üzülmeyin pes etmeyin sakın beni yanlış anlamayın ama ben az daha sağlığımdan oluyordum psikolojik tedavi kullandığım ilaçlarım derken kendimi unutmuştum allahım bana bunu hatırlattı...:)Şanslıyız çok şükür allahımıza sağlıklıyızz...Hepimiz mutlu haberlerimizi burada paylaşağız bir gün eminimm..

Günaycım hadi hayırlısı sabırsızlıkla 18 nisanda hamileyim diye mutluluk çığlıklarını bekliyorum.:)

doktor günay hayırlı olsun
hamilelik haberlerini buradan alalım inşallah...embriyo kaliten çok güzel kafaya takma herşey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim canım.Adına sevindir bir tanem.İnşallah kısa sürede atlataır,sonra bebek işlemine başlamadan hamiş kalırsın canım.

sevgili ayça
geçmiş olsun önce sağlık demi ...ama onuda işte böyle zamanlarda anlıyoruz..insanoğlu unutur iki gün sonra düşeriz aynı derde ...hep olmayna üzülüyoruz hayatta...halbuki ne çok şeye sahibiz allaha emenet ol

eşi azolu olanlar kendini bırakmasın tıp herşeyi zaten çözebilmiş değil takdiri ilahi...nasipte yoksa zamanı değilse zaten olmuyor...illaki bi sebebe gerek yok...bide bugün başka sitede okudum azospermli bir çift 4. denemede hamile kalmış... size umut olsun diye yazmak istedim..

canım bizde kullanıyoruz keçiboynuzu kürünü rabbim isterse şifasını verir hakkımızda hayırlısı canım ameliyatımızı olup doktorların cevabını bekliycez ve allah nasip ederse evet bulduk diycekler yoksada allah can sağlığı versin önce sağlık... bu arada canım sizdede azospermi varmış şu an ne durumdasın bebişin varmı selamler....

canım sağol arada moralimiz bozulsada burda duyduğumuz güzel haberler moral oluyo o güzel haberlerin içine girmek dileğiyle hayırlısıysa....

canım inşallah bebişlerin inşallah tutunurlar sana sımsıkı ve dokuz ay bırakmazlar annelerini güzel haberlerini bekliycez canım....

canım caneylom bize mikrotese olmayacak dondurulmuşlarımız var bizim canım 3 denemelik

canım geçmiş olsun inşallah cuma günkü sonuçlarında iyi çıkarda için rahat eder ve bebiş hazırlıklarına devam edersin rabbim sağlıktan ayırmasın bugünlerimizi aratmasın allahım....

bizde azoidik ama biz kür falan kullanmadık doktor önermedi bilmeden başka bi yere bi etki yapabiliyolar demişlerdi bizde kullanmamıştık

günay hayırlısı olsun baıcm kim yaptı nakili ? inşallah olur inşalalh Yarabbimm

canım caneylom bize mikrotese olmayacak dondurulmuşlarımız var bizim canım 3 denemelik

aaa çok sevindim canım inşallah üç denemeye kalmadan alırsın yavrularını kucağına bizimde 8 hücreli 6 embriyomuz daha vardı ama malesef merkezimizde donduracak ilaç yokmuş ve bunu bize son anda söylediler transfer anında yani . böyle işte nasipten öteye yol yok hakkımızda hayırlısı...

embriyo yok anam sperm var dondurulmuş :)
çüşş kıs ilacı siz lsaydınız bari ökzülere bak ya hangi merkez o uzak durmamız gerek

embriyo yok anam sperm var dondurulmuş :)
çüşş kıs ilacı siz lsaydınız bari ökzülere bak ya hangi merkez o uzak durmamız gerek

canım öyle bişey olduğunu söyleseydiler hiç başlamazdık o hastanede durumun ne kadar kritik olduğunu bile bile bizi uyarmadılar ve çok basit bi ilaçmış öyle büyütülecek bi ilaç değilmiş bahsettikleri ilaç devlete bağlı bi hastaneydi canım merak etme özel değil bide şurası varki başarı oranları ktü değil ama işte bizim konuda mikrotese konusunda çokta tavsiye edilecek bi yer değil ama daha normal durumdakiler için iyi bi yer çünkü devlet tamamını karşılıyo eğer rapor alabiliyosan ilaçların %20 si hariç bi ücret ödemiyosun personelde gayet güleryüzlü bedava olmasına rağmen...bide bizim tüp bebek yapılalı üç yıl oldu değişmiş olabilir ama o günkü şartlarda bu kadar deneyimli olmadığımız için malesef doğru bi karar olmamış şu an ne güzel 6 tane kaliteli embriyomuz olurdu bizi bekleyen ama şimdi mikrotesede bi tane sperm bulunurmu derdindeyiz... neyse allahtan ümit kesilmez nasipte varsa gelir bulur canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…