canım ben bahçecideyim bizimde mikrotese olcak. mayısın 1 yada ikisinde başlıycak tedavim eşim ameliyata yakın gelcek muhtemelen ben geldiğimde sen gitmiş olacaksın canım bence sana üçünüdü transfer ederler inşallah pozitif sonucu görürsün canım bebişlerini kucağına alırsın selamlar....
Allahtan hayirlisi canim benim.İnşallah mayısa kadar kendin kalırsın da tüp bebek gerekmez.
Bu arada bu gün benim transferim yapıldı.3 tane 8 hücreli embriyo yerleştirildi.18 nisan da test günümmüş.İnşallah tutar da bir daha bu işleme baş vurmam.Bir de canım kendim arayıp sorucam ama belki sen bilirsindir.11 nisanmı dönüyor Halit bey?
doktor günay hayırlı olsun
hamilelik haberlerini buradan alalım inşallah...embriyo kaliten çok güzel kafaya takma herşey gönlünce olsun
arkadaşlar benimde eşim azosperm deniyordu canlı sayısı 7 taneydi.bazen çıkıyor bazen çıkmıyordu.başkasından duysam inanmazdım belki bende ama kardeşim denedi 3 ay sonunda normal yolla hamile kaldı bende ümitlendim eşim keçiboynuzu kürü ve süt tozu kullandı 3 ay ilk tastı çapada yaptırdı sıfır çıktı moralimiz altüst oldu tedaviye başlayalım dedik sonucu görünce doktorumuzda şaşırdı yüzde 5 canlı çıkmıştı oradaki testlerde....yani sıfır çıkabilir ama bu kürü deneyin derim okadar ilaç kullandı amabirfayda görememiştikk.moralinizi bozmayınnn
eşi azolu olanlar kendini bırakmasın tıp herşeyi zaten çözebilmiş değil takdiri ilahi...nasipte yoksa zamanı değilse zaten olmuyor...illaki bi sebebe gerek yok...bide bugün başka sitede okudum azospermli bir çift 4. denemede hamile kalmış... size umut olsun diye yazmak istedim..
Allahtan hayirlisi canim benim.İnşallah mayısa kadar kendin kalırsın da tüp bebek gerekmez.
Bu arada bu gün benim transferim yapıldı.3 tane 8 hücreli embriyo yerleştirildi.18 nisan da test günümmüş.İnşallah tutar da bir daha bu işleme baş vurmam.Bir de canım kendim arayıp sorucam ama belki sen bilirsindir.11 nisanmı dönüyor Halit bey?
Arkadaşlar bugün endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım maslak acıbademde biliyorsunuz çok endişeliydim. Gerçi çölyak hastası olup olmadığım Cuma günü falan sonuçlanacak..Ama diğer bütün herşey temiz çıktı..Çok şükür allahıma şunu anladım ki allahım öncelikle sağlık versin..Allahım hayırlı ve en uygun zamanda bebeklerimizi nasip edecek bize..:)) Allahım büyük dertler vermesin ne olur çocuğumuz olmuyor diye üzülmeyin pes etmeyin sakın beni yanlış anlamayın ama ben az daha sağlığımdan oluyordum psikolojik tedavi kullandığım ilaçlarım derken kendimi unutmuştum allahım bana bunu hatırlattı...:)Şanslıyız çok şükür allahımıza sağlıklıyızz...Hepimiz mutlu haberlerimizi burada paylaşağız bir gün eminimm..
canım caneylom bize mikrotese olmayacak dondurulmuşlarımız var bizim canım 3 denemelik
embriyo yok anam sperm var dondurulmuş :)
çüşş kıs ilacı siz lsaydınız bari ökzülere bak ya hangi merkez o uzak durmamız gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?