Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım geçmiş olsun inşallah cuma günkü sonuçlarında iyi çıkarda için rahat eder ve bebiş hazırlıklarına devam edersin rabbim sağlıktan ayırmasın bugünlerimizi aratmasın allahım....

Sağolasın arkadaşım. İnşallah cuma günüde güzel haberleri veririm sizlere..Önce sağlık arkadaşlar sağlığımız olmazsa hiçbir anlamı yok o zaman bebeğimize nasıl iyi bakarız:))

aycan , çok çok gecmiş olsun sonucların inşallah tertemiz çıkar canım
bu kacıncı deneme olacak bu arada?

dr günay canım 18 nisanı artık bende sabırsızlıkla bekliyeceğim gerçekden şimdi okur okumaz heycanlandım takvimden baktım c.tesi geliyormuş ınşallah tutacak bebeğin dualarım seninle.
halit hoca içinde bize ayın 11 dönecek dediler ama programı değişecek mi bilmem? istersen bir ara sor
birde transfere hangi doktor girdi merak ettim

süleyman beyle halit bey girmiş sanırım sissem

Çok teşekkür ederim Sisemim.Transferime Ali bey girdi.O da çok başarılı doktor canım.

Yazdığını kaçırmışım canım:).Çok teşekkür ederim.Tanrım her birimizi sevindirir inşallah.Benim transferi Ali bey yaptı canım.

hadi hayırlı olsun günay inşallah inşallah olacak varmı belirtin

DrGunay hayırlı olsun inşallah bebişlerini en kısa zamanda içinde hissedersin :) :CüvCüv:

korkma korkma inşallah olucak bu arada kaç tane transfer edildi canımcım?
buarada dün ben hastanedeydim sabah 10dan öğlen 13:00 kadar acilin önünde ağlıyorduk görüşemedik senlede ya biliyorsun kuzenlerimle gelmiştim

3 tane 8 hücreli canım.
Ya Gülencim o gun başlığa yazmıştın hemen ardından yazdım tel no nu istedim yarın görüşelim diye.Galiba kaçırmış okumamışsındır.O yüzden ben de göremedim seni.Bu arada evet kuzenin geçmiş olsun canım.Ne yapmayı düşünüyolar?Donor falan isterlermi ?

canım görmedim görseydim ben seni illa görürdüm ama dün görüşemezdik çünkü onlar artık ayaklandı durumu biliyolar ayıp olurdu canım valla çok yıkıldık benimde kafam çok karıştı ya dondurulmuş spermlerimiz yetmezse diye eşimin doktorunu arıcam tekrar tese olması gerekirmi felan diye sorucam eşimde kızıyor çok ama napıyım.. tekrar tesede eşimde sperm bulunamazsa Allah koru yarabbim sen duy dualarımı Allahım bi adım geri attırma bizi yarabbim ..
tansel beyi arıyım diyorum günay? ne diyon?

maşallahh canımm 1.kalite embriyo oluyor canımcım.. dondurulmaya kalmadı galiba dimi canım?

şuan bişi düşünemiyolar ama dönor eşi istememiş kuzenim yani bende farklı bi yöntem attım ortaya çift taraflı donor kullanırsanız kimseye haksızlık etmemiş olursunuz dedim sence nasıl fikir?

aradım 10 dk sonra ara dediler
diyimki tansel bey ben filancanın eşiyim dünde amcaoğlunu pansumana getirmiştik hatırladınızmı dicem(muhtemelen evet dicek)
şimdi bizim ilk denemede gebelik olmadı 2.deneme için önümüzdeki ay gelicem fakat kafamı kurcalayan bişi var
dondurulmuş 3 tüp spermmimiz var bizim onların mustafa bey %90 işe yarıcanı ama %10 ihtimalle yaramıcanı söyledi siz ne diyosunuz bu duruma birde eşim tese olmak zorunda kalırsa tekrar , sperm bulunmama ihtimali varmı tansel bey?

Canım doktorunu ara sor tabi ama bence çok kafana takma senin zaten dondurulmuşların var ya canım.
Bir de valla o aile sorunu sen ve ya ben karar veremeyiz.Bırak o konuyu kendileri hall etsinler bence.Doğru söğlemiyormuyum?

günay ay ilikleirme kadar titredim yarabbim ağlıyorum şuan

ınşallah ve muhtemelen telefonun o bür tarafından kız sen merak etme her şey yolunda deyecektir.

aynen yazdımı söyledim ona hayır dedi
bi hastadan 5 tane sperm alırsak çözüldünde 2 tane sperm kalır elimize 3 tup sperm demek oo 1 milyon demektir canını sıkma tese olmaya gerek yok anca 4.denemendede olmazsa veya 2.çocuk için gelirsen dondurulmuşlar bitmişse o zaman zaten tekrarda sperm alırız tup tup dedi
Allahıma şükürler olsunnn

buuarada haklısın onlar karar vericek canım bilemiyorumki ya çok üzüldüm onların adına ama bak 1 dk önce kendi şeyim için tedirgin oldum ne olursa olsun yaşayan biliyo ben bile dışarıda kalıyorum o duygunun

günay ay ilikleirme kadar titredim yarabbim ağlıyorum şuan

Deli kendine gel.Hem tedaviye başlıyorsun hem de delilik yapıyorsun.Canım bir şeyi anlaman gerek eger kaderinde varsa geç tez olucak canım.Kendini yıpratma bence ya..Delii..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…