Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

kacıncı odada yattın bakalım günaycan

:) deliyim ya evett
aradım sordum yukarıdada yazdım ya
mustafa bey böyle böyle söyledi siz ne diyosunuz dedim çok sayıda sperm aldımızda dondurulmuşlar çözüldünde işimize yaryor ama az sayıda aldımızda yaramıyor dedi canım
buarada bahcecinin forumu acılmış kayıt oldum

Şükürler olsun ya.Sen de hemen yıprat kendini deli.Bak işte yok sorunun ya.
İnşallah bu seferki tedavin olumlu olucak eminim.Diyerlerine gerek kalmayacak.Mayisdemi başlıyorsun canım?

Ben zaten orada kayıtlıyım canım. Gunay ismiyle.

anaa keşkeee :) sen haydar dümenin evinin üstündemisin ya ben hastanede baktım hep senin evini görürüm diye :)
afiyet olsun canım bende temizlik yapmam lazım öpüyorum ben seni kendine iyi bak dinlen oh bol bolll
odalar çok güzeld imi kıs ben çok begendim ben o gece transfer gecesi hastanede yatıcam canım evim yakın değil kafamda rahat olur 350 tl imiş kalmak hastanede
boğazamı bakıyordu odan söyle bakımm
sen istanbula alıştın gitme baküye neyinn
nbuarada dün kuzenimizin eşinin yengeside ecomarda raghim filmi çekildi çok rahat gecmiş oda yumurta takibi yaptırıcak erbil beyde

Hadi canım hoşca kal. kendini çok orma gıghıhhı.Senin tedavi başlayan zaman burada olursam gelirim ziyaretine.öptüm

canım bebeklerin hayırlı uğurlu olsun inşallah.pozitif sonuçlar dileğiyle

DrGunay

senınle yazısamadık ama senı takıp edıyorum ınsallah hakkında hayırlısı olur hamıle olarak istanbuldan ayrılırsın canım bugun kaçıncı gunun ???

DrGunay

senınle yazısamadık ama senı takıp edıyorum ınsallah hakkında hayırlısı olur hamıle olarak istanbuldan ayrılırsın canım bugun kaçıncı gunun ???

Çok teşekkür ederim canım benim.Transferimin 2 günü 2 gün daha dinlenicem sonra vatana dönmek var.AMa gitmeden önce doktorumla görüşmek istiyorum.Halit bey de Yurt dışına çıkmış 11 nisan gelicekmiş.Onla görüşüb sonra gideceğim.
Canım ama kasıkta dünden beri sızıltılarım var.Korkulumu acaba?

ARKADAŞLAR KULUBE BUGUN ÜYE OLDUM LÜTFEN BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN. AYRICA BENDE alman hastanesinde TÜP BEBEK YAPTIRDIM. 3 TANE EMRİODAN DÖRDÜZ ELDE ETTİK . İKİSİNİ SONLANDIRMA KARARI ALDIK VE 4 AY ÖNCE HEPSİNİ KAYBETTİM. ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM AMA dondurulmuş emriolarımız var. bende mayıs başında transfer yaptıracağım. Alman hastanesi bu konuda çok iyi herkese tavsiye ediyorum .

Aramıza hoş geldin canım.Allahtan hayırlısı.Tanrım gönlüne göre versin.Tedavinde hayırlı olsun.

Drgünaycim tedavin çabucak baslayip bitiverdi bile ne güzel:) ins sonucuda hayirli olur saglikli bebekler elde edersin ins cnm kendine çok dikkat et ok

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ayriyeten sağol moral oldun alman hastanesiyle ilgili iyi haberler moral oluyo bizimkide mayıs başlarında olcak karşılaşırız belki selam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…