Aycan senin ne zaman olacak bellimi tedavi tarihi cnm
Öylemii benim de ilk denemem olacak ve bende şimdilik Murat beye gidiyorum cnm:) Kilo vermeye çalışıyoruz ve her ay yaptırdığım tahlillerin fsh e2 gibi normal seviyede çıkmasını bekliyoruz inş yakın zamanda başlarız cnm. Benim de randevum 25 nisan da.
murat beye yazın bende gittim bana bi diyet verdi ve ben 5 kilo verdim kafam attı gitmedim zaten ben zayıf biriyim 170 boyum 45 kiloya düşürdü beni kızdım bende ona
arkadaşlar bende murat berksoya gidiyorum...en son ekimde gittim il dışında olunca her zaman gidilmiyor..bide pek kilo veremedim kasımdan beri altı kilo gitti...daha altı kilo var onuda
yeterli görürse...çocuk için ümitli değilim ama belki yıllardım tedavilerden aldığım kilolardan bu şekilde kurtulurum...bide bıktım nohut fasulye barbunya kışın iyiydi de yazın yandık...otla elmayla
vakit geçmiyo..ben arada etli pide yada hamur işi kaçırıyorum...mısır ekmeği yerine kepekli yada beyaz ekmek yiyorum...tabii bunlardan murat beyin haberi yok..çünkü on güne bir ara dedi
hızlı kilo vermeyince arayamıyorum...herkese selam
Bir tek kasıkta yumurtalıklarda hafif agrılaar var canım.12 nisan sabah dönüyorum canım.
Benim kilo problemim yok ama gliadin antikoru yüksek çıktı şimdi diyet verdi Murat Bey ınu yapıyorum. Bakalım bu gittiğimizde neler söyleyecek:) Aslında gliadin in(yani gluten) yasaklı gıdalar dışında bütün hayvansal gıdalar yasak.Yumurta,balık, tavuk , kırmızı et :))
Çok kolay olmasada bi sekilde gayret etmeliyiz cnm..ins hayirli haberler verir..
Aycan cim nasıl gediyor tedavin?
İnşallah bir sorun çıkmaz.sonuçların ter temiz çıkar.Benim test günüme daha var 18 nisan..
İnşalla canım benim önce ben hemen ardımdan sen inşallah.Alırız bebişlerimizi kucagımıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?