ayçacım sonuç çıkacaktı bugün yazmamışsın bişey inşallah temizdir canım günaycım inşallah tutmuştur canım hayırlısıyla hamiş haberini verirsin bize inşallah...
kızlar merhaba tedavileriniz hayırlı olur inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız :Saruboceq::Saruboceq:
sizleri ara ara takip ediyorum,bizde eğer tüp bebek gerekırse ,alman hastanesinde düşünüyoruz...ben sizin tedaviye başlarken kilonuzu çok merak ettim,yani alman hastanesinde kilo olayına nasıl bakıyorlar?
önce bir zayıflama programı mı uygulanıyor?eğer oyleyse ben sımdıden sıkı bır dıyete baslamalıyım..gamyoncuiremsu
mesela siz kaç kıloydunuz ilk gorusmeye gıttıgınızde ve tedavıye başladıgınızda?
Merhaba arkadaşlar patoloji sonuçlarım temiz çıktı allahıma çok şükür.. Yazmadım hemen size çünkü dün Bahçeci kliniğinde Murat Bey'e gittim onun dediklerinden sonra yazmaya karar verdim.. Murat Bey Mayıs ayına kadar diyete devam etmemi istedi. Bakliyat ağırlıklı beslenmemi, haftada bir kez balık yiyebileceğimi,az yağlı süt ve yoğurt yiyebileceğimi söyledi. Ve en büyük haberr..:) eğer bir aksilik çıkmazsa mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlayacağız...Kızlar hem heyecanlıyım hemde stresli bu kadar çabuk beklemiyordum..Hakkımızda hayırlısını nasip etsin allahım...Beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler. Şimdi sizlere daha çok ihtiyacım olacak...
kızlar nasılsınız doktor hanım yolculuk ne zaman
sevgili ayça murat hocaya her gittiğinde para ödüyor musun merak ettim ...bide şu boğazımı tutsam kilo su gibi akıp gidecek ama ...resmen herşeyin acısını yemekten çıkartıyorum...herkese selam
kızlar merhaba tedavileriniz hayırlı olur inşallah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız :Saruboceq::Saruboceq:
sizleri ara ara takip ediyorum,bizde eğer tüp bebek gerekırse ,alman hastanesinde düşünüyoruz...ben sizin tedaviye başlarken kilonuzu çok merak ettim,yani alman hastanesinde kilo olayına nasıl bakıyorlar?
önce bir zayıflama programı mı uygulanıyor?eğer oyleyse ben sımdıden sıkı bır dıyete baslamalıyım..gamyoncuiremsu
mesela siz kaç kıloydunuz ilk gorusmeye gıttıgınızde ve tedavıye başladıgınızda?
Arkadaşlar, BAHÇECİ'de hangi doktoru tavsiye edersiniz? Orada doktor seçim şansımız var mı? Yoksa rasgele bir doktormu bakıyor? Biliyorsunuz talep çok olunca zamanla olay sadece para kazanmaya dönüyor.... sıradaki ... sıradaki... şeklinde mezbaha usulü ortaya çıkabiliyor... Lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...
Arkadaşlar, BAHÇECİ'de hangi doktoru tavsiye edersiniz? Orada doktor seçim şansımız var mı? Yoksa rasgele bir doktormu bakıyor? Biliyorsunuz talep çok olunca zamanla olay sadece para kazanmaya dönüyor.... sıradaki ... sıradaki... şeklinde mezbaha usulü ortaya çıkabiliyor... Lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...
ilk başlangıç için bir dr seçiyorsun. ben 1 senedir süleyman bey e gidiyorum. 1. tüp bebek denemesine dün başladım. kontrolleri ve takibi hep başladığın dr yapıyor. tabii seyahati acil bir durumu çıkarsa başkasına yönlendirebiliyorlar. bekleme açısından sanırım bahçeci kliniği daha uygun benim randevularım henüz hiç sarkmadı nazar değmesin. halit beyi de çok övüyorlar ama o galiba genelde alman hastanesinde hasta kabul ediyor telefonda sormak gerekli. yumurta toplama ve transferde dr seçemiyorsun. o gün kim varsa o yapıyor. en pahalı ama en iyi merkez sonra pişman olmayayım diye seçtim umarım herşey iyi gider.:1rolleyes:
Ben Alman hastenesinde Halit Fırat ERDEN' e gidiyorum. Kan tahlillerimde sorunlar çıkınca Bahçeci kliniğinde Murat BERKSOY' a yönlendirdi.Klinikteki doktorları tanımıyorum açıkçası o konuda yardımcı olamayacağım. Evet çok fazla kalabalık oluyor alman hastanesi ama klinik daha sakin..Ancak bunları yazabiliyorum arkadaşım..Hayırlısı olsun tedavin ...
bende süleyman beyin hastasıyım...en sonki tedavimde tatildeydi nerdeyse hiç karşılaşmadık .gen
ç bir doktor var o takip etti...zaten 3 kez falan gidiyorsun öncesinde kliniğe..transfer ve yumurta
toplama almanda oluyor ...sırada hangi doktor varsa o bulunuyor...çok yoğun bir yer ..hakkıyla
ilgi gördüğümü söyleyemem...biraz oturup durumum ve psikolojim hakkında iki laf edeyim imkanın yok..hızlı hızlı davranıyorlar...doktor lafı uzatsa hemşire yetişiyor diğer hasta hazır diye..
ben gitmeye mecburum...bizde durumlar biraz karışık...embriyolarımız 5. günden sonra yaşamıyor
basit bir sorunum olsaydı böyle ağır ve zor bir tedavide doktorların bana biraz daha fazla ilgi
göstereceği bir merkezi seçerdim...ama imkanım yok...şu an beslenme uzmanıyla kilo verme ve
yumurta kalitesini sperm kalitesini artırıcı ilaç ve bitkiseller kullanıyoruz...zayıflayınca aynı yerde
devam edeceğim...birde arkadaşım esra hanımın hastasıydı...esra hanım bana daha ilgili geldi
burçak hanımdan da memnun olan arkadaşlar var...yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?