Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

insallah canım hepimizin yüzü güler halit beye cok güveniyorum hic olumsuzluk yok icimde bu defa bilmiyorum hep olumlu olucakmıs gibi geliyo icime öyle doguyo

insallah canım hepimizin yüzü güler halit beye cok güveniyorum hic olumsuzluk yok icimde bu defa bilmiyorum hep olumlu olucakmıs gibi geliyo icime öyle doguyo

iyi düşünelim iyi olsun canım.
bende bugün gittim murat bey onay verdi baslaya bilirsin dedi ama halit bey bayramda yokmus bir hafta.baslasammı yoksa bidahaki ay mı baslasam düşünüyorum.baslarsam burcak hanım ne ilgilencekmiş.halit bey baslayın ben yetişiyorum dedi ama kararsız kaldım.halit beyle baslasın bitsin istiyorum.sen neye karar verdin adet oldunmu basladınmı?ya bide benim merak ettigim bir ay dogum kontrol hapı verilip yumurta baskılama yapılması gerekmiyomu.hep öyle okudum..direk baslaya bilcegim söylendi sen kullandınmı

Arkadaşlar dün ben de murat beye gitti 15 kilo vermiştim istersen başlayalım dedi ben daa istemedim erbil bey ile görüştüm sen acele etmiyorsan benim için daha iyi dedi.bir iki ay daha beklicem 70 kiloya düşecem.9 yıl beklemişim 6 bile beklerim.ben kendi adıma acele etmiyorum sonu inşallah iyi olsun başka birşey istemiyorum.

of ya nur ne yapıcaz evet halit bey yokmus burcak hanım ilgilensin ben yetisirim dedi ben dun hastalandım sen ne yapıcan burcak hanım hıc tanımıyorum

gecen denemen de kullandım uzun protokol mus sımdı kısa denenecek mis onun icin benim cok sayıda yumurtam yok ondan ilk defa 7 tane oldu cıldırdım hadı karar ver gidelım mi burcak hnm cok kararsızım ya evet dersem yarına verıyolar beklıyelım mı cok kararsızım

hayırlı olsun agostos dan tahlil felan hep bekledım artık bir yanım bitsin git diyo bir yanım biraz daha bekle diyo kararsız kaldım cok

bak simdi dikkat ettim sende mi direk baslıyosun bana da vermedi direk baslayabilirsin dendi demek ki kisiye göre degisiyo bende fazla yumurta yok ondan mı diye düsünüyodum bide direk baslanın ca kısa sürüyomus nur hayırlısı

nuur ben bugun aradım hastaneyi gel dediler gittim halit bey yumurtalıgı bu ay iyi görmediyini söyledi
22 kasım da tekrar gel dedi sen ne karar verdin bence basla burcak hanım la bugun onunla da ılgılı guzel seyler duydum nasıl sa halıt bey toplama ve transferde geliyo

of ya nur ne yapıcaz evet halit bey yokmus burcak hanım ilgilensin ben yetisirim dedi ben dun hastalandım sen ne yapıcan burcak hanım hıc tanımıyorum

bilemiyorum canım ya bende hiç tanımıyorum drlar hepsi iyi ama yinede soru işareti olmuyo degil kafamda.napsam bende bir ay daha ertelesemmi baslasammı hala karar veremedim

evet banada direk hiç ertelemeden bu adetinle baslayabilirsin dendi herhalde duruma kişiye göre degişiyo hayırlısı

nur gecen ay adetin ikinci günü gel baslayalım demisti bu yumurtalar yeter bana dedi simdi de iyi görmedim dedi yumurtalıgı bilmiyorum canım da biraz sıkıldı sen gidince sor bende merak ettim adet oldun mu

tahlil falan yapmadan hani fsh falan bakmadan sadece usg ylemi bakıyo yumurtalık rezervine?ücret ödedinmi sen dün.ben daha olmadım adet gecen ay 13ünde oldum ama bilmiyorum günü gününe olurmuyum sarkarmı bikac gün:S ooffff napsam bilemedim ki olunca adet baslasmmı içimde hiç rahat degil karar veremedim

ben bir defa 200 tl verdim daha vermedim tup bebek de 1 defa veriliyo diye biliyorum ben sadece utrasyonda bakt dedi test istemedi benim de 13 deydi yeni oldum

Kızlar benim de geçen ay gittiğimde yumurtalarımı beğenmedi ve senkronizasyon için d.kont hapı vermişti. Şimdi benimki bitti ve 4 5 gün sonra bayram içi başlıyorum inşaallah.
Uzun protokol olduğu için lucrinime de 1 haftadır devam ediyorum.
Allah ım bu sefer hayırlısıyla yüzümüz güldür. Hepimizin...:13:

Bu arada m.bahçeci ile başlamıştık ama hiç şaşırmadım, kendisi müsait olmadığı için Erbil bey bakmaya başladı. Deneyimli biri bana nasıl bir doktor olduğunu anlatabilir mi? Karar verme yetisini vs.

canım begenmedi derken benim yumurtalıga baktı bu ay iyi görunmuyo bayram bitimi bi daha gel o zaman bakalım dedı ama daha önce ki ay 7 yumurta vardı bunlar bana yeter önumuz deki ay baslayalım dedi biraz canım sılıkdı sana da yumurtalıga mı bakıp dedi ben bisey anlayamadım

inş sakunya Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı hayırlısıyla bebişlerle doldursun..hangi ilacı verdi sana senkronizasyon için dr un.neden uzun protokol senin

ooffff ya kafayı yicem napcagıma karar veremedim ya.daha adet olmadım ama kafamda sorular sorular sorular..........
neden baskılama yapılmıyo direk baslanıyo bu basarıyı etkilemezmi.
DUUSSSSS murat bey 15gün önce gittigimde bidahaki gelişine kan sulandırıcı bebek aspirini,bide tüp bebege baslamadan b12 için dil altı hap vercem demişti ama dün tamam sen hazırsın dedi basla dedi hiç bu haplardan vermedi.gerek kalmadımı acaba benimde o heyecanla aklıma gelmemiş şimdide içim içimi kemiriyo.sana bu haplardan verdimi dil altı hap falan.bana suan kullandıgım haplarada devam etcen dedi.bittikce al dedi.sen b12 ignelerini olmaya devam ediyomusun.dün halit bey mesguldü bekleyeedim bende keske sabretseydimde yüzyüze konussaydım ya üüüüffffffffff:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…