Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

aramadım ya benim yüzyüze konusmam lazım halit beyle napcam bilmiyorum.adet olabilseydimde bayramdan önce ona muayene olabilseydim keske.ona muayene olmadan ondan duymadan yumurtalıklarınn nasıl old karar vermek istemiyorum.içime kusku düştü nebileyim.sen direk dr umu aradın hastaneyimi.eşim de kızıyo 2gündür kendi kendini yicegine arayıp konussana diye

nuur folbıol elevit b12 devam dedi .dil altı vermedi bana ya bende hicbir sey soramadım usg den sonra gönderdi iki dir böyle oldu yüz yüze gelip konusamadık ki ya uygunsun dediler de git bak bana o kadar hesap kitap yaptım simdi de yumurtalık bu ay uygun degil dedi

doktor cok sevıyorum ama sankı hep bıseyler eksıkmıs gibi geliyo bılmiyorum ikilemde cok kaldıgım zamanlar bende de oldu cok yogunlar zaten uzun uzunbirsey soramıyosun kı

canım ben hastaneyi aradım emine hnm geri dönmüstu

bana elevit vermedi.niye böyle oluyo ya gitmeden önce aklımda bisürü soru oluyo oraya gidince hepsi aklımdan ucup gidiyo.ben bide bu sefer hazırsın basla diycegini sanmıyodum en az 6hafta deyince afalladım kaldım öle.eve geldim aklımda bisürü cvp lanmamış soru.bende aynı senin gibi durmadan hesap kitap yapıyorum tabiri caizse doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyo.benimdemi olmıycak bu ay bosamı kafa patlatıyorum ne:18:

yani hastalan bi baksınlar ondan sonra hesap yapma simdi den aynı durumdayız hala kafamda bir suru işaretleri var tam kendimi hazırladım simdi erteledi bayram sonrasına

dus canım peki murat bey senden tahlil istedimi onay vermeden önce b12 folik asit falan .bana baslayabilirsin deyince tahlilleri tekrarlamıycakmıyız gerek yokmu dedim yok dedi sadece adet olunca benim prolaktin yüksekti düşmüşmü diye onun tahlilini istedi okadar

yani hastalan bi baksınlar ondan sonra hesap yapma simdi den aynı durumdayız hala kafamda bir suru işaretleri var tam kendimi hazırladım simdi erteledi bayram sonrasına

işte senin durumunuda düşünüyorum.boş yere kafa yorup ya ertelenirse diye gereksiz aslında hastalanmadan avham yapmak ama olmuyo işte:Sya insan dr un karsısına gectiginde bütün soru işaretlerinden arınmış gibi oluyo klinikten ayrıldıgın an baslıyo sorular.bizmi cok ince eliyoruz kendi kendimize üretiyoruz.gereksiz aslında sonucta bu işi senelerdir yapıyo bu drlar.işlerinide iyi yapıyolar bişeye gerek olsa söylerler demi yani

ya bide elevit tüp bebege baslarken herkese verirler sana neden vermemisler anlamadım

yani evet canım bizde de sorun var sanırım esim bana diyo ki iyi ca doktor oldun ya bırak ne zaman olursa olsun ama gel bana sor:26:

yani evet canım bizde de sorun var sanırım esim bana diyo ki iyi ca doktor oldun ya bırak ne zaman olursa olsun ama gel bana sor:26:

söylemesi kolay ama öle olmuyo işte.inanırmısın uyuyana kadar aklımda uyandıgım andada kaldıgı yyerden devam ediyo..cok zor bir durum ya bizler olsun diye bu kadar cabalıyoruz her anımız her dk kamız bu düşünceyle geciyo olan larda kıymetini bilmiyo sinir oluyorum

arkadaşlar ben eleviti ilk gittiğim günden beri içiyorum.tsh için eutrox içiyorum.balık yağı hapı içiyorum eşimde antioksidan içiyor ben ilk kez eylülün16 gittim şu an kilo veriyorum bu ay başlayalım dedi zaten ertesi gün adet günümdü ben daha kilo verecem dedim acele etmiyorum.siz de acele etmeyin onca yıl beklemişim daha beklerim.inş sonu hayırlı olsun.benim doktorum erbil bey.çok memnunum en ufak bir sorunla karşılaşınca cebini arıyorum hemen yanıtlıyo.şu ana kadar 15 kilo verdim daha vericem.kendi isteyimle bekliyorum.ben 1. denememi çapada 24 yaşında yaptırdım.cahil ve aceleciydim.şimdi emin adımlarla gitmek istiyorum.benim durumum daha sıkıntılı arkadaşlar eşimde genetik sorun var ve embriyolara genetik tanı yapılacak allah hepiizin yar ve yardımcısı olsun.bu arada 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım.

inş sakunya Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı hayırlısıyla bebişlerle doldursun..hangi ilacı verdi sana senkronizasyon için dr un.neden uzun protokol senin

Benimki şöyle oldu:
2 ay önce gittim mustafa bey, ultrasonla baktı yumurtalık rezervi iyi., uzunprotokol diye lucrin verdi "Adet ol gel" dedi. Adet oldum gittim geçen ay. Kendisi yoktu Erbil bey bakıyordu. Ultrasonla bir baktı bazı yumurtalar ileride bazıları geride. Şimdi başlasak yumurta toplama zamanı elimizde azıcık yumurta olur" dedi ve doğum kontrol hapı verip hepsini aynı boya getirmeye çalışmak için 1 ay erteledi. Anlayacağın bayram içinde adet olup yine gidecem bakalım olmuş mu? İnşaallaholmuştur. Bir de bayramda açık olmalarıyla ilgili konuştunuz mu?

evet benim esim de klinikde beklemeye bile tahammulı yok dedim gelme artık istemiyorum seni.keske onda ki rahatlık bizde de olsa:90:

bende bugün adet oldum aradım klinigi yarına randevu aldım.halit beyi son gün bayram tatiline cıkmadan yakaladım.ne olacak ne diycek bakalım.aklıma takılanlarıda sorma sansım oldu.tabi yine aklımdan ucuvermesse

inş olmustur canım.bayramda klinik acık benimde bayrama denk geliyo baslarsam eger tedavi süreci.

bende balık yagı hapı bende içiyorum.ama su elevit kafama takıldı sorcam gidince.benim kilo problemim yok ama 3kilo yag verdim yeterli dedi.vucütta kilo dagılımı vucüt kitle endeksi olarak normal.yani dahasına gerek yok hazırsın dedi.haplara devam ama.
kac kiloydun sen 15kilo verdin dahada vermek istiyosun dilhusar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…