Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

bende bugün adet oldum aradım klinigi yarına randevu aldım.halit beyi son gün bayram tatiline cıkmadan yakaladım.ne olacak ne diycek bakalım.aklıma takılanlarıda sorma sansım oldu.tabi yine aklımdan ucuvermesse

nuur cok sevindim yarın mutlaka haber ver hangi ilacı kullandın ne yaptın merak ediyorum

nuur senin benden önce baslamanda güzel tecrubelisin tedavi öncesi senden bilgi alırım

nuur cok sevindim yarın mutlaka haber ver hangi ilacı kullandın ne yaptın merak ediyorum

saol canım hersey yolunda bi sorun cıkmadı şükür.baslama kararı aldık.yarın 225 ünite fostimonla baslıyorum.4gün yapıcam persembede kontrol var.bi sonraki kontrolede halit bey dönmüş olacak sanırım.o yüzden bidahaki aya ertelemek istemedik.cok ilgililer ama.emine hanım birebir herseyle ilgileniyo anlatıyo napcagını.bosuna kendi kendimi yemişim baslasammı baslamasammı diye.hersey olacagına varıyomus.inşallah sonucu güzel olur.bu arada elevit verdi halit bey.

cok sevindim hadi hayırlı olsun canım . evet emine hnm anlatıyo dime herseyi halit bey anlatmıyo

cok sevindim hadi hayırlı olsun canım . evet emine hnm anlatıyo dime herseyi halit bey anlatmıyo

inş hayırlı olur..halit bey muayene olduktan sonra ilac isimlerini nasıl kullancagını dozlarını nezamn gelcegini falan herseyi belirliyo.ona sölüyo emine hanımla basbasa bırakıyo.o arada kafana takılan bişey olursa yine halit beye sorabiliyosun

tamam canım ne yaptın vurdun mu ilk igneni kendin mi yapıyosun bazı arkadaslar kendilerinin yaptıgını söyledi

evet yaptım ilkini.dün baslasaydım orda yaptırcaktım emine hanım istersen klinikte yaptır dedi ama ben tedavi olurken birkere gonal-f yapmıstım kendime oyuzden kendim yaptım.ama bu gonal-ften cok acıttı bu yaktı.ucu daha kalınmıs

sen ilk denemende hangi igneyi kullanmıstın.bu arada emine hanıma sordum yumurta baskılama işi uzun protokolde yapılıyomus.antibiyotik verdi esimle ikimizede omu yaptı bilmiyorum ama sabaha kadar mideme bagırsaklarıma kramp girdi agrı girdi öldüm öldüm dirildim valla zaten midemde sorun var.

iyi yapabildin valla ben ilk denemem de doktorum kendin yap dedi ben yapamam demistim o zaman gel hastaneye yaptır dedi hergun orda yaptırmıstım .Allah yardımcın olsun ya insallah önümüzdeki ay bi aksilik cıkmaz bende baslarım

merıonel ile fostimon kullanmıstım dün gibi hatırlıyorum 3 toz 3 su uzun protokul du ben bıtırdım antıbıyotıkleri bana da dokunmustu bagırsak da mıde de bıseyler dolasıyodu

ben tedavi olurken gonal-f in hazır kartuşunu kullanmıstım üstünde yazıyodu kartusun dozları.özel hastaneye gittim yaptıram diye hemsire anlamamıstı ne old yine ben anlatmıstım.o yuzden kendim yapam daha ii dedim yine öle bir hemşireye denk gelir falan.2toz bir suyla basladım simdilik bende bakalım.inş canım aksilik cıkmaz senin de baslarsın.beklemek zor cünkü

nuur dozu düsükmüs iyi benim 3 toz 3 suydu ya doktorum o zaman dedi ki ben yumurtalıga cok fazla yüklendim yanlıs yaptım dedisti ondan böyle olmus olabilir insallah yanlıs yapmıstır gecekten bu sefer hersey yolunda gider

senin sansın yüksek nuur yumurtan bol insallah kaliteleri de güzel olucak

e2 ve ultrason takibiyle yumurtaların durumuna göre doz artırılıyo dus.evet sen cok yüksek dozla baslamıssın.inş dedigi gibi ondan dolayı olmustur da bu sefer yolunda gider hersey

senin sansın yüksek nuur yumurtan bol insallah kaliteleri de güzel olucak

inş canım yumurtam bol inş kalitelide olur ama yinede herseye hazırlıklı olmak lazım.cok kaliteli 2-3 embriyo transfer edilip tutmayanlarıda düşük kalite tek embriyo transfer edilip tutanlarıda okudum burada.her sey ALLAHA kalmıs nasip. gün gelip gebelik ttestinde cift cizgi görebilmeyi nasıl istiyorum bilemessin.tabi kucagımda da canımdan bir parca

insallah canım göreceksin rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin en azından icim rahat emin ellerde oldugumu hissetiyorum bol bol dua et ben 4444tane tefrıce cektm ablamlarda yardım etti insallah rabbim kabul etmıstır sıkıltıgım zamanlarda da sürekli dilimde sende oku bu sürecte rahatlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…