Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Kızlar ben de dün ilk kontrolüme gittim ve puregon iğnelerime başladım. Günde 300 IU. Yumurtalarım ve rahim kalınlığım o güne göre iyiymiş. Allah ım, zorlaştırma kolaylaştır hayırlısıyla sonuçlandır. Amin.

amin canım allh gönlümüze göre versin

hayırlısı olsun sakunya.Allah yardımcımız olsun kucaklarımız bebişle dolsun inş..

arkadaslar son yazdıklarımız felan hep silinmis ya

malesef son 2sayfa yok.ben dün aksam girdim ama bakım vardı.gitti işte dün.yumurtalar falan iyi 15 20 arası yumurta var .belki daha fazla ama tam sayamadı.cok var dedi.ama E2 degeri olması gerekenden fazla yükselmiş 1300lerde.oyuzden erken catlama olmasın diye baskılama için CETROTİDE verdi.fostimonuda 1toz 1su ya düşürdü.yumurtalık rezervinden dolayı fazla cvp veriyomusum.yarın yine gitcem bakalım neler oluyo içeride.

cok sevindim canım valla e2 ne oluyo orda mı yapıldı cok iyi nuurcum güzel büyümüsler yomusların allah nazardan saklasın cok dua ediyorum insallah sonucun da güzel olucak canım

cok sevindim canım valla e2 ne oluyo orda mı yapıldı cok iyi nuurcum güzel büyümüsler yomusların allah nazardan saklasın cok dua ediyorum insallah sonucun da güzel olucak canım

saol canım.kontrole gittigin gün kandan e2 ölcümüyle usg ye beraber bakılıyo.yumurtalık işlevi cvbı ve yumurtaların gelişimini gösteriyo.e2 yüksek cıkınca fazla cvp verme durumunda ohss riski oluyo.sana bakılmadı hiç e2 daha önceki denemende.mutlaka bakılması gerekiyo

e2 bakılması sart nasıl tedavi uygulamışlar sana.insallah eksilerin artıya döner busefer.
kullanıyorum balık yagını onlar kes diyene kadar kullancakmısım.sende kullan.zaten varya ilac paraları ignelerin parasını gececek nerdeyse.ben suan da b12 ignesi,folbiol,balık yagı hapı,insülin direnci oldugu için glucobay,glifix,elevit dostinex kullanıyorum.eczane gibiyim valla.ömrümde kullanamıycagım hapları bir bucuk ay içinde kullandım dahada verceklermiş.balık yagı hapını kullan derim.

Kızlar bir zamanlar ben de bu topikte çok yazdım.Bahçeci kliniğinde Doktorum Halit beyle başladım tedaviye ilkinde gebe kaldım tek bebeye ama düşük yaptım.Hemen ardından 2 tedaviye başladım ve ikizlerşme gebe kaldım.Rabbim doktoruma sağlıklı huzurlu başarılı uzun omurler versin bizi mutluluğumuza kovuşturduğu için..Yüce tanrıdan hepinize sağlıklı evlatlar dilerim.Seçiminiz çok doğru Bahçeci ekibi bu işde 1 numara..

Eklentiler

• $112.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 39
evet bende okudukca sasırıyorum ben bunu yapmadım diye nuur cokmus ya ilaclar allahım emeklerimizi bosa cıkarma ne olur insallah artıya döner sagol .gecenlerde bir komsumla konustum oda 3 kez baska yerde denemıs 3.bahcecide yaptırdım dedi transfer esnasında akupundur takılıyomus embronun tutunmasını kolaylastırıyomus fiyat da cuzı dedi onuda soralım aklında olsun senin de canım sen bende önce yaptırdıgın icin söylim dedim

evet bizim doktorumuz da halit bey cok seviyoruz doktorumuzu insallah bizde bu duyguyu allah bizede nasip eder

güzel haberlerle gel insallah canım

evet dr günay yazdıklarını bastan sona okumustum baslamadan önce.yazdıkların bana cesaret verdi çünkü ben polikistik overliyim.tedavimin 7.günündeyim cok olumlu konusuyor halit bey ama bakalım rabbim inş bizlerede bu mutlulugu tattırır.halit beydende bahceci ekibindende cok memnunum.bebişlerini Allah bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…