Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

bilmiyorum dus acıkcası ohss beni korkutmaya basladı.seninde bir günün kaldı bende senin verecegin güzel haberleri bekliyorum canım

evet istanbuldayım ve klinige o kadar oturuyorum ki inanamazsınız yürüyerek 10 dk baslıyalı yeni olmadı ilk görüsmem agustos ayı idi testler felan derken cıkması bu zamanı buldu doktorum bu ay yumurtalık iyi görünmüyo dedi yarın kontrol var bakalım neler oldu iceride cok heyecanlıyım dua edin

bilmiyorum dus acıkcası ohss beni korkutmaya basladı.seninde bir günün kaldı bende senin verecegin güzel haberleri bekliyorum canım

insallah birsey olmayacak korkma canım insallah verebilirım güzel bilmiyorum bu gece nasıl gececek hayırlısı ile yumurtaları görsem rahatlıyacam beni biliyosun rezerv az cıkıyo korkuyorum ilk kez gecen ay 7 tane görüm
dü insallah yine böyl güzel cıkmıstır senin kontrol ne zaman

insallah birsey olmayacak korkma canım güzel haber verebilirim insallah bu gece benim icin zor gececek beni biliyosun yumurta rezerv az ilk kez gecen ay 7 tane cıkmıstı insallah bu ayda iyidir senin kontrol ne zaman

insallah birsey olmayacak korkma canım güzel haber verebilirim insallah bu gece benim icin zor gececek beni biliyosun yumurta rezerv az ilk kez gecen ay 7 tane cıkmıstı insallah bu ayda iyidir senin kontrol ne zaman

inş canım hersey istedigin gibi olur.7yumurta az degil yeterki kaliteli olsun.rabbim ol desin yeterki.benim cok ama kalitelilermi bakalım.kontrolüm yarın benimde karsılasırmıyız acaba

10dk mesafe ne güzel keske benimde öyle olsa.sözde istanbuldayız.gerci millet nerelerden geliyo biz yine iyiyiz

inş canım hersey istedigin gibi olur.7yumurta az degil yeterki kaliteli olsun.rabbim ol desin yeterki.benim cok ama kalitelilermi bakalım.kontrolüm yarın benimde karsılasırmıyız acaba

keske önceden haberim olsaydı nuur ben bügün 12 de ordaydım .2 gün sonra tekrar gel dedi halit bey arkadan gelen yumurta varmıs tam belli degil dedi.bakalım 2 gün sonra kac olucak sayısıyla ilgili birsey sormadım oda demedi artık carsamba günü bakalım ne olucak ya ben heyecanlıyım gün yaklastıkca bi heyecan basıyo

bende kilo veriyom bekliyorum doktor murat bey istersen başla bu ay dedi ama ben bekliyecem.ben 16 eylülde ilk gittiğimde 100 kiloydum şu an 80 kiloyum 65-70 kilo olunca başlayacam.erbil bey acele etmiyorsan ben beklerim dedi.bu benim 2. denemem 30 yaşındayım bakalım hayırlısı benim hedefim ocak veya şubat adetinden sonra başlamak ama bakalım.çalışınca zor oluyor.doktor birde çalışırsın diyor ama bakalım.aslında 15 tatil de olabilir ama belli olmaz.geçen 10 dakika erken çıkayım dersten dedim idereciler sıkıntı çıkardı.bakalım mevlam ne eylerse inşallah hakkımızda en iyisini eyler.

hakkında hayırlısı olsun baya da kilo vermissin bekleyebiliyosan cok güzel ben bitsin istiyorum sürekli yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye stres yapmaktan bıktım valla en güzeli 15 tatili senin icin benim bende özel bi yuvada ögretmenim cok sükür izin yönünden bi sıkındım yok cocukları baska ögretmene bırakabiliyorum insallah sonucumuz güzel olur

ben sabahçıyım birde hocam sabhın 6 da kalkıyorum eve dönmem geceyarısı oluyo ben beylikdüzünden geliyom 3 araç değiştiriyom zor oluyo valla bakalım hakkımızda halırlısı olsun.senin doktorun kim.

kızlar size bişr şey sorucam.bu topik alman hastanesi diye açılmış ama orasının kadrosu değişmiş di mi?siz bahçeci kliniğinden bahsediyorsunuz galiba.şimdiki ekipten bahsetmiyosunuz heralde beni bi bilgilendirirseniz sevinirim.bide şimdiki ekipnasıl acaba? ben orası hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum da onun için sordm

aman allahım cok uzak sın benim calıstıgım anaokulu ,evim,birbirine cok yakın doktorum halit fırat erden dikilitas da oturuyorum merkez de cok yakın cok zor olmıyo ulasım

evet alman has ve bahceci klinigi birbirinden ayrılmıs bahceci klinigi fulya da aynı ekibiyle calısıyo bahceci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…