güzel haberlerle gel insallah canım[/Q
gittim bugün yumurtalar tam formunda.burcak hanım baktıkca içleniyo nasıl saycaz bunları sunlara bak diye:)ama bu kadar cok yumurtanın acısını da hissetmeye basladım artık.e2 yine yükselmiş 1300 lerdeydi 3000 olmuş.normalde 3000oldumu yumurta topluyolarmıs ama benim şimdiden okadar.dahada artacak.cetrodite devam etcekmişim toplamaya kadar.yani igneler 2ye cıktı.fostimonu bugün 75 e dşürdü yarın 150.OHSS riski varya bu ay transfer olamayabilirmiş toplayıp dondurcaklarmış yükseliş sürerse vücut su topluyomuş.ne olcak benim bu halim bilmiyorum.öyle olursa bir ay daha bekliycem sonuc içinhayırlısı....
bilmiyorum dus acıkcası ohss beni korkutmaya basladı.seninde bir günün kaldı bende senin verecegin güzel haberleri bekliyorum canım
bilmiyorum dus acıkcası ohss beni korkutmaya basladı.seninde bir günün kaldı bende senin verecegin güzel haberleri bekliyorum canım
selam arkadaşlar,hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahhhş güzel haberleri bekliyoruzzzz....
insallah birsey olmayacak korkma canım güzel haber verebilirim insallah bu gece benim icin zor gececek beni biliyosun yumurta rezerv az ilk kez gecen ay 7 tane cıkmıstı insallah bu ayda iyidir senin kontrol ne zaman
evet istanbuldayım ve klinige o kadar oturuyorum ki inanamazsınız yürüyerek 10 dk baslıyalı yeni olmadı ilk görüsmem agustos ayı idi testler felan derken cıkması bu zamanı buldu doktorum bu ay yumurtalık iyi görünmüyo dedi yarın kontrol var bakalım neler oldu iceride cok heyecanlıyım dua edin
inş canım hersey istedigin gibi olur.7yumurta az degil yeterki kaliteli olsun.rabbim ol desin yeterki.benim cok ama kalitelilermi bakalım.kontrolüm yarın benimde karsılasırmıyız acaba
arkadaşlar tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz.
hakkında hayırlısı olsun baya da kilo vermissin bekleyebiliyosan cok güzel ben bitsin istiyorum sürekli yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye stres yapmaktan bıktım valla en güzeli 15 tatili senin icin benim bende özel bi yuvada ögretmenim cok sükür izin yönünden bi sıkındım yok cocukları baska ögretmene bırakabiliyorum insallah sonucumuz güzel olurbende kilo veriyom bekliyorum doktor murat bey istersen başla bu ay dedi ama ben bekliyecem.ben 16 eylülde ilk gittiğimde 100 kiloydum şu an 80 kiloyum 65-70 kilo olunca başlayacam.erbil bey acele etmiyorsan ben beklerim dedi.bu benim 2. denemem 30 yaşındayım bakalım hayırlısı benim hedefim ocak veya şubat adetinden sonra başlamak ama bakalım.çalışınca zor oluyor.doktor birde çalışırsın diyor ama bakalım.aslında 15 tatil de olabilir ama belli olmaz.geçen 10 dakika erken çıkayım dersten dedim idereciler sıkıntı çıkardı.bakalım mevlam ne eylerse inşallah hakkımızda en iyisini eyler.
ben sabahçıyım birde hocam sabhın 6 da kalkıyorum eve dönmem geceyarısı oluyo ben beylikdüzünden geliyom 3 araç değiştiriyom zor oluyo valla bakalım hakkımızda halırlısı olsun.senin doktorun kim.
kızlar size bişr şey sorucam.bu topik alman hastanesi diye açılmış ama orasının kadrosu değişmiş di mi?siz bahçeci kliniğinden bahsediyorsunuz galiba.şimdiki ekipten bahsetmiyosunuz heralde beni bi bilgilendirirseniz sevinirim.bide şimdiki ekipnasıl acaba? ben orası hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum da onun için sordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?