keske önceden haberim olsaydı nuur ben bügün 12 de ordaydım .2 gün sonra tekrar gel dedi halit bey arkadan gelen yumurta varmıs tam belli degil dedi.bakalım 2 gün sonra kac olucak sayısıyla ilgili birsey sormadım oda demedi artık carsamba günü bakalım ne olucak ya ben heyecanlıyım gün yaklastıkca bi heyecan basıyo
bende kilo veriyom bekliyorum doktor murat bey istersen başla bu ay dedi ama ben bekliyecem.ben 16 eylülde ilk gittiğimde 100 kiloydum şu an 80 kiloyum 65-70 kilo olunca başlayacam.erbil bey acele etmiyorsan ben beklerim dedi.bu benim 2. denemem 30 yaşındayım bakalım hayırlısı benim hedefim ocak veya şubat adetinden sonra başlamak ama bakalım.çalışınca zor oluyor.doktor birde çalışırsın diyor ama bakalım.aslında 15 tatil de olabilir ama belli olmaz.geçen 10 dakika erken çıkayım dersten dedim idereciler sıkıntı çıkardı.bakalım mevlam ne eylerse inşallah hakkımızda en iyisini eyler.
kızlar size bişr şey sorucam.bu topik alman hastanesi diye açılmış ama orasının kadrosu değişmiş di mi?siz bahçeci kliniğinden bahsediyorsunuz galiba.şimdiki ekipten bahsetmiyosunuz heralde beni bi bilgilendirirseniz sevinirim.bide şimdiki ekipnasıl acaba? ben orası hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum da onun için sordm
evet canım önlük giydiriyorlar mavi bi önlük üstünde baska bir sey olmuyo.hic bir sey kullanmadan makyaj parfumgibi karnında ac gidiyosun zaten uyandıgında serum veriyolar 1 saat sonra eve gönderiyorlarhadi hayırlısı bakalım inş istedigin sonuclara ulasırsın canım.ben sabah 9 9bucuk gibi orda oluyorum kan verdigim için.banada 2gün daha igne dedi 18mm olmus yumurtalar 20 olunca toplıycaz dedi.görsen varya aynı üzüm toplulugu gibiler bu sefer saymadı yumurtaları cok dedi sürpriz olcak yumurta sayısı.hergün görcem seni dedi yarın yine ordayım yani.toplama günü yaklastıkca tırsıyorum gibi.nasıl olcak bilmiyorum.duss gecen gün sormustum ama sayfalar silinmiş senin daha önce denemen oldu önlük giydiriyolar ama üstünde önlükten baska bişey oluyomu bide yanında herhangi bişey götürüyomusun
yok canım yanında birsey gödürmüyosun aileden birini istiyorlar dı sein annen olabilir sonucun insallah hayırlı olucakhadi hayırlısı bakalım inş istedigin sonuclara ulasırsın canım.ben sabah 9 9bucuk gibi orda oluyorum kan verdigim için.banada 2gün daha igne dedi 18mm olmus yumurtalar 20 olunca toplıycaz dedi.görsen varya aynı üzüm toplulugu gibiler bu sefer saymadı yumurtaları cok dedi sürpriz olcak yumurta sayısı.hergün görcem seni dedi yarın yine ordayım yani.toplama günü yaklastıkca tırsıyorum gibi.nasıl olcak bilmiyorum.duss gecen gün sormustum ama sayfalar silinmiş senin daha önce denemen oldu önlük giydiriyolar ama üstünde önlükten baska bişey oluyomu bide yanında herhangi bişey götürüyomusun
Arkadaşlar
Doğal Siklus tüp bebek yaptıran varmı aranızda , olumlu yada olumsuz sonuç alan
hadi hayırlı olsun canım benim cok sevindim osh olmadan kurtuldun insallah bol bol kaliteli yumurtaların oldu rabbim yardımcın olsun sakın korkma yummurta toplama cok kolay dualarım seninledus benim igne işi bitti bu gece catlatma ignemi yapıyorum persembe günü saat 2de de yumurtalar toplanacak Allahın izniyle
o nasıl oluyo canım acarmısın ilk kez duydum da
doğal siklus tüp bebek daha iyi daha saglıklı yumurta sayimı olçüsü iyi olanlarda ilaçsız yumurta büyütmeden tüp bebek normalde adetin 14 gününde yumurta toplanıyor ve ondan sonra progesteron kullandırıyorlar hiç korkma kardeşim işallah olumlu sonuç alırsın
dus benim igne işi bitti bu gece catlatma ignemi yapıyorum persembe günü saat 2de de yumurtalar toplanacak Allahın izniyle
hadi hayırlı olsun canım benim cok sevindim osh olmadan kurtuldun insallah bol bol kaliteli yumurtaların oldu rabbim yardımcın olsun sakın korkma yummurta toplama cok kolay dualarım seninle
nuur canım ben bugun klınıkteydim cok sükür artık baslıyorum ama benimki birazcık degisik bi yötemle baslıyo yarından itibaren prodoktor verdi onunla yumurtlamamın en uygun zamanını bulucam sonrasında bant ve ignemi olucam insallah bu kez hersey yolunda olur yarın kendıne gelince gelismeleri yaz kendine iyi bak canım
iyiyim canım biraz rahatladım en azından dünkü stres yok sen nasılsın kasıklarında sancın coktur simdi senin kayınvalıtenler geliyo dedin herkese dedin mi yaptıracagını ya ben kimseye söylemiyorum sadece ablamlar biliyo onlarda sagolsun baya bi moral veriyolar .dusss nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?