Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

hadi hayırlısı bakalım inş istedigin sonuclara ulasırsın canım.ben sabah 9 9bucuk gibi orda oluyorum kan verdigim için.banada 2gün daha igne dedi 18mm olmus yumurtalar 20 olunca toplıycaz dedi.görsen varya aynı üzüm toplulugu gibiler bu sefer saymadı yumurtaları cok dedi sürpriz olcak yumurta sayısı.hergün görcem seni dedi yarın yine ordayım yani.toplama günü yaklastıkca tırsıyorum gibi.nasıl olcak bilmiyorum.duss gecen gün sormustum ama sayfalar silinmiş senin daha önce denemen oldu önlük giydiriyolar ama üstünde önlükten baska bişey oluyomu bide yanında herhangi bişey götürüyomusun

süper dilhusar baya kilo vermişşin.inş bigün surdan hepimizde hamileyimmmm diye haykırırız

ekip aynı yasminm alman hastanesiyle ilişklerini kesip bahceci bünyesinde toplanmışlar.drlar olsun klinik olsun gönül rahatlıgıyla tercih edebilirsin

evet canım önlük giydiriyorlar mavi bi önlük üstünde baska bir sey olmuyo.hic bir sey kullanmadan makyaj parfumgibi karnında ac gidiyosun zaten uyandıgında serum veriyolar 1 saat sonra eve gönderiyorlar

yok canım yanında birsey gödürmüyosun aileden birini istiyorlar dı sein annen olabilir sonucun insallah hayırlı olucak

arkadaşlar bol şans size diliyorum tüp bebek tedavisinde işallah olumlu olur sevinçli haberlerinizi bekliyorus benimda tüplerim alındı hatta 4 sefer tüp bebek yaptık üçüncü denemede alparslanım meleğim dogdu fakat hasta ve 15 aylıkken kaybetik 2010 tekrar denedik bu sefer 10 hafta hamilelikte kalbi durdu tüp bebekte oyle oluyormuş bazen doktor söyledi hromozom bozukluğundan tekrar denemek istiyorum bahçeci kliniği düşünüyorus mart ainda görüşmeye gideceğis siz tavsie ediyormusun cok korkuyorum evlat acisı çok zoor allah hiç kimsei evlat acisı vermesin işallah cevabınızı bekliyorum

doğal siklus tüp bebek daha iyi daha saglıklı yumurta sayimı olçüsü iyi olanlarda ilaçsız yumurta büyütmeden tüp bebek normalde adetin 14 gününde yumurta toplanıyor ve ondan sonra progesteron kullandırıyorlar hiç korkma kardeşim işallah olumlu sonuç alırsın

dus benim igne işi bitti bu gece catlatma ignemi yapıyorum persembe günü saat 2de de yumurtalar toplanacak Allahın izniyle

dus benim igne işi bitti bu gece catlatma ignemi yapıyorum persembe günü saat 2de de yumurtalar toplanacak Allahın izniyle
hadi hayırlı olsun canım benim cok sevindim osh olmadan kurtuldun insallah bol bol kaliteli yumurtaların oldu rabbim yardımcın olsun sakın korkma yummurta toplama cok kolay dualarım seninle

o nasıl oluyo canım acarmısın ilk kez duydum da

Tamamen ilaçsız tüp bebek doğal siklus , her kadın ayda 1 yumurta yapıyormuş . İşte doktor bu 1 yumurtayı takip ediyor , ferekirse çatlamayı durduruyor ve yumurtayı alıyor gene dışarda dölleyip embriyo olunca yerleştiriyor rahme . Yani tamamen ilaçsız bir yöntem ve maliyeti de düşük ilaç olmadığı için zahmeti de az

Tek yumurtaya bel bağlandığı için olasılığıda sadece ona bağlı .

Doktorum önerdi öyle yapalım diye . Ben 40 yaşındayım ve ilaçlarla suni olarak saçma sapan kalitelerde yumurtalar oluşacağına benim vucudumun doğal olarak yaptığı sağlıklı 1 yumurta daha mantıklı geliyor bana .

Ama bunu yapanı arıyorum bende bir tane bile olsa fikir versin diye ama daha kimseyi bulamadım bu forumlarda . İlaçların yan etkileride beni bu yaşta korkutuyor . doktorlar menopozda bile ostregen ilacının kansere sebep olup oladığını tartışırken bu kadar hormonlanmak artık beni korkutuyor . Olacaksa böylede olur diyorum bir yandan da acaba paramı sokağamı atıyorum diyorum .

GULCAN
Allah sana sabır versin kardeşim , kocaman yüreğin vardır zaten senin şimdi . En kısa zamanda sağlıkla mutlulukla alırsın bebeğini kucağına inşallah . Sonuna kadar hak etmişsin bu mutluluğu .

Doğal siklusu deneyen gördün mü hiç yada duydunmu ?

nuur canım ben bugun klınıkteydim cok sükür artık baslıyorum ama benimki birazcık degisik bi yötemle baslıyo yarından itibaren prodoktor verdi onunla yumurtlamamın en uygun zamanını bulucam sonrasında bant ve ignemi olucam insallah bu kez hersey yolunda olur yarın kendıne gelince gelismeleri yaz kendine iyi bak canım

hadi hayırlı olsun canım benim cok sevindim osh olmadan kurtuldun insallah bol bol kaliteli yumurtaların oldu rabbim yardımcın olsun sakın korkma yummurta toplama cok kolay dualarım seninle

saol canım evet yumurta geliştirme asamasında sorun cıkmadı şükür ama toplamadan sonrası var birde halit bey biraz sıkıntı yasıycaksın dedi transferde bi dahaki ay olcak büyük ihtimal dedi.korkuyorum şu yarın bir gecse.patlamaya hazır bomba gibiyim cok rahatsız ediyo beni bu yumoşlar

sevindim canım hayırlısıyla basla artık sende.ii işte bak rastgele bişey yapmıyolar sana en uygun olanı neyse öle baslatıyolar.bant ne oluyo canım.gelince hemen yazamayabilirim gelişmeleri kayın valdemler geldi uygun oldugum an hemen yazıcam saol canım

dusss nasılsın canım
iyiyim canım biraz rahatladım en azından dünkü stres yok sen nasılsın kasıklarında sancın coktur simdi senin kayınvalıtenler geliyo dedin herkese dedin mi yaptıracagını ya ben kimseye söylemiyorum sadece ablamlar biliyo onlarda sagolsun baya bi moral veriyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…