Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

evt canım cok sıkıntısını cektim patlamaya hazır bomba gibiydim cok şükür dün toplandılar ama daha beter oldum.yumurtalar karnımdayken olan sıkıntı hiçbişeymiş.2de baslandı 2:50de bitti toplma işi.49 yumurta toplandı 39u işleme alınmış 35 i döllenmiş.ama ölüyorum acısına midem kasıklarım bagırsaklarım suan bomba gibi dolaıyorum.yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo.sastım napacagımı.sezaryen dogumu gecti sonucları.5 saat yatırdılar beni klinikte.kayınvaldemler biliyo.zaten bilmemesi mümkün degil.evlendim eveleneli durmadan soruyo zaten bir nevide o zorladı beni tüp bebege.annemler biliyo kayınvaldemler le görümcem biliyo.bikac komsumla dertlesiyorum.baya bilen var yani.kayın valdem hariç hepsi motivasyon bakımından cok yardımcı oldu.cok kişyle paylasmak herzaman ii degilde seni anlayanlara sölemek insana iyi geliyo.transfere gelince bu ay yok sonucları itibariyle dondurcaklar.uzun oldu ama bendeki gelişmeler böyle

persembe günü cok dua ettim allahım kolaylastır zorlastırma diye evet adımadım ilerliyorum nuur bende insallah hersey güzel olur bugun cuma

Kızlar, benim de yumurtalarım çarşamba günü sabah toplandı. Doktorum Erbil Yağmur du. Gerçekten çok rahat bir işlem oldu, sonrası da rahattı. 14 tane yumurta toplandı. 12 si işleme alındı ve 12 si de döllenmiş.
Benim eşimde şiddetli morfoloji bozukluğu var ondan dolayı ımcı mikroskopla seçildi. Önceki üçünde göre bence bu sefer çok fazla döllenen oldu. Bakalım kaçı kalacak, blastokist için 5. günü pazartesiyi bekliyorlar. Yarın eğer dayanmaz derlerse pazar günü çağıracaklar. Bir de elimizde kalan blastokistlere metabolomiks testi uygulanacak. Ay melişlerim orada 5 yıldızlı otelde pıtır pıtır çoğalıyorlar. Hep dua edip manevi olarak onlara yolluyorum, pozitif enerji oluyor. Akapunktur a da gittim, ilk defa rahim duvarım 11 civarı.
Allah ım hayırlara çıkar. :81:

sakunya hayırlı olsun güzel haberler geliyo üst üste bende cok seviniyorum sayın cok güzel allahım ne olur bana nasip et dua edin kızlar ben daha kontrol asamasındayım kac yumurta cıkıcak kacı döllenecek heyecanlıyım sakunya ne yedin ne ictin ben bol bol bal tarcın corekotu karısımı yaptım yiyorum bilmiyorum ne olucak
allah sonuclarınızı güzel etsin

İnşaallah canım, dua ederken herkese ediyorum. Bu gün laboratuvardan aradılar ve maaşallah 12 si de hala yaşıyor. Bunların 7 tanesi 1. kalite, yani pazartesi blastokist için devam ediliyor çok mutluyum. Bu sefer gerçekten geliyor galiba meleğim.
Canım özel bir kür yapmadım, tedaviden 3 4 ay öncesinden çok sıkı sağlıklı enerji veren şeylerle beslenmeye başladım, hem eşim hem ben. Kuruyemişler, kuru meyveler, kayısı, incir,ceviz,fındık,fıstık,badem,çok bol taze meyve, yemeklerim fast food değil hep saatli bakliyat, et,süt vs. Bir de hormonlarımı kontrol ettirip bozuk olanlar için ilaç kullandım. Tabi 4 ay önce 51 kiloydum, şimdi 55.
Erbil beye de sormuştum. İğneleri kullanırken "Çay,ıhlamur,adaçayı yok kuşburnu hiç birşey içme çünkü içinde ne olduğunu bilmiyoruz" diyordu. Hayırlısı bakalım.

sakunya hayırlısı olsun bende uzun zaman dır yediklerime dikkat ediyodum ama kuru meyveleri hic tüketmedim yiyim bende tek kötü alıskanlıgım cay cok iciyorum igneleri olurken en azından azaldım bende.benim kilom da 62 70 kilodum bende verdim . gelismelericok güzelyumurtalarının galiba melegin bu sefer
geliyor insallah

sakunya senin adına cok sevindim canım 7tane 1.kalite süper.bir gün arayla yumurtalarımız toplanmış benimde 49 yumurtadan 35i döllenmiş kaliteleri için daha aramadılar.benimkiler dondurulcak.transfer bisonraki adete inş.hepimizden önce pozitif sonuc alıcaksın inşş canım gelişmeleri yaz

persembe günü cok dua ettim allahım kolaylastır zorlastırma diye evet adımadım ilerliyorum nuur bende insallah hersey güzel olur bugun cuma

olucak canım iyi düşünelim sonucları ii olsun.inş hepimiz hamiş kalırız da beraber gün sayarız burdan

Nur cum seninkini de okumuştum. Ne kadar çok yumurta toplanmış. PKO musun? Bir de düşünüyorum bu kadar yumurta yapabiliyorsun da neden acaba hormon verdiler sana, ama toplamadan bilemediler di mi? Sen rahatsız olduğun için mi bir dahaki aya transfer olucaksın? Hakkımızda hayırlı olsun. Ben de öyle bekliyorum, bakalım yarın arayacaklar transfer için. Bu arada annem de arayıp duruyo."torunlarım nasıl ne yapıyor" diye sorup duruyor

Bu merkezin başarı istatistiği baya yüksek. Ben 4. denememi yaptırıyorum, inşaallah buradan o mucizevi haberleri birbirimize vereceğiz.

sakunyacım bu senin ikinci denemen dime ilk kinde kac yumurta cıkmıstı kacı döllenmisti merak ettim canım hersey yolunda gidiyo insallah bebisin cok yakında bebisin karnında buyumeye baslayacak icim bi garip oldu

evet canım pko luyum.hormon olmadan tek yumurtayı gecmiyoki.zaten cok düşük doz kullandım 225le baslayıp 75e kadar düşürdü dozu.toplamadan önce net olarak sayı veremedi.sürpriz oldu yani.ohss riskinden dolayı transfer ertelendi malesefyumurta cok old için E2degerimde 8000di oyuzden.inş bidahaki adete.ne güzel 12gün sonra sonucu ögrencektim şimdi bir ay daha bekliycem.senin embriyo kalitelerinde cok ii.inş sonucunda güzel olcak.benide bugün aradılar 15tane birinci kalite dondurmuslar geri kalanlarıda blastokist için bekletiyolarmış.ilk denemede dogum yapmıstan beter oldum anca toparlanıyorum.senin 4.ü deneme Allah yüzümüze baksın zahmetlerimizi boşa cıkarmasın inş.

Aminnn. İnşaallah canım hepimizinkini. Eve bir ay daha beklemek kötü tabi ama senin sağlığın için, düşünsene, bebeklerini vücudundaki hormonları atııktan daha dinç olduktan sonra kucaklicaksın.

sakunyacım bu senin ikinci denemen dime ilk kinde kac yumurta cıkmıstı kacı döllenmisti merak ettim canım hersey yolunda gidiyo insallah bebisin cok yakında bebisin karnında buyumeye baslayacak icim bi garip oldu

Dus cum, benimki 4. deneme olacak.
birincisi Anadolu Sağlık Merkezinde
ikinci üçüncü de nene hatun hastanesinde, ama merkez iyi diye değil doktor iyi diye tercih etmiştim, ama yanılmışım.
şimdi de burası işte.

Kısaca embriyolarım şu şekilde oldu.:
1.tedavi: 15 yumurta, 6 embriyo ve 2 adet 1 sınıf;
2.tedavi: 18 yumurta 5 embriyo ve 3 adet 1 sınıf;
3.tedavi: 6 güçsüz yumurta 1 embriyo o da 3. kalite (TSH biraz yükselmiş,) Zaten bu üçüncüsünde ne önce ne de sonra hiç bir test yapılmadı, yumurtalar gelişmedi, sonradan doz yükseltildi ama işe yaramadı. Hiç memnun kalmadım.

Daha üzücüsü, 1. denememde yumurta toplama işlemi sırasında iç kanama geçirdim ve 12 13 saat boyunca kanadı. Laparoskopiyle içerinden 1 litre kan çıkardılar. Hayatımın en acı en korkunç 13 saatiydi. nefessiz kaldım ve doğum sancısı bence yanında sinek ısırığı kalırdı. Neyseki Allah ım korudu.

arkadaşlar merhaba
hem yeni üye oldum aranıza da yeni katıldım deneyimlerinizi okuyup bilgi sahibi olmaya çalışıyorum benim durumum 2009 haziran ilk tüp bebek işlemini yaptırdım ikiz gebelik oluştu ama malesef 23 haftada suları geldiği için aldırmak zorunda kaldım yaklaşık 8 ay sonra kendiliğinden gebelik oldu ama malesef düşükle sonuçlandı 2 ay sonrasında da aynı merkezde yine 2 tüp bebek denememi yaptım oda kimyasal gebelikle sonuçlandı sonuçta benden genetik testler ve laparoskopi yapılması gerektiğini söylediler asıl konu 2.tüp bebek denemesinden önce yine aynı merkezde kontrollerim olurken rahimde sertbes sıvı olduğunu söylediler ve buna rağmen tüp bebeğe devam edildi normalde ikiz bebeklerim açık ameliyatla alındı ve bu ameliyattan sonra bu gibi durumlar olabiliyormuş sonradan bende internette araştırma yaparak öğrendim neyse bende biraz güvenimi kaybettim o nedenle farklı bir merkez ve doktor arıyorum bahçeci kliniğini düşünüyorum siz nedersiniz doğru bir seçimmi henüz görüşmedim kimseyle yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlerinizi bekliyorum

basakoztan mrb bende bahçeci de tedavi görüyorum güzel bi merkez tavsiye ederim dr aytun aktana gidiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…