iyiyim canım biraz rahatladım en azından dünkü stres yok sen nasılsın kasıklarında sancın coktur simdi senin kayınvalıtenler geliyo dedin herkese dedin mi yaptıracagını ya ben kimseye söylemiyorum sadece ablamlar biliyo onlarda sagolsun baya bi moral veriyolar .
İnşaallah canım, dua ederken herkese ediyorum. Bu gün laboratuvardan aradılar ve maaşallah 12 si de hala yaşıyor. Bunların 7 tanesi 1. kalite, yani pazartesi blastokist için devam ediliyor çok mutluyum. Bu sefer gerçekten geliyor galiba meleğim.
Canım özel bir kür yapmadım, tedaviden 3 4 ay öncesinden çok sıkı sağlıklı enerji veren şeylerle beslenmeye başladım, hem eşim hem ben. Kuruyemişler, kuru meyveler, kayısı, incir,ceviz,fındık,fıstık,badem,çok bol taze meyve, yemeklerim fast food değil hep saatli bakliyat, et,süt vs. Bir de hormonlarımı kontrol ettirip bozuk olanlar için ilaç kullandım. Tabi 4 ay önce 51 kiloydum, şimdi 55.
Erbil beye de sormuştum. İğneleri kullanırken "Çay,ıhlamur,adaçayı yok kuşburnu hiç birşey içme çünkü içinde ne olduğunu bilmiyoruz" diyordu. Hayırlısı bakalım.
persembe günü cok dua ettim allahım kolaylastır zorlastırma diye evet adımadım ilerliyorum nuur bende insallah hersey güzel olur bugun cuma
olucak canım iyi düşünelim sonucları ii olsun.inş hepimiz hamiş kalırız da beraber gün sayarız burdan
Nur cum seninkini de okumuştum. Ne kadar çok yumurta toplanmış. PKO musun? Bir de düşünüyorum bu kadar yumurta yapabiliyorsun da neden acaba hormon verdiler sana, ama toplamadan bilemediler di mi? Sen rahatsız olduğun için mi bir dahaki aya transfer olucaksın? Hakkımızda hayırlı olsun. Ben de öyle bekliyorum, bakalım yarın arayacaklar transfer için. Bu arada annem de arayıp duruyo."torunlarım nasıl ne yapıyor" diye sorup duruyor
Bu merkezin başarı istatistiği baya yüksek. Ben 4. denememi yaptırıyorum, inşaallah buradan o mucizevi haberleri birbirimize vereceğiz.
evet canım pko luyum.hormon olmadan tek yumurtayı gecmiyoki.zaten cok düşük doz kullandım 225le baslayıp 75e kadar düşürdü dozu.toplamadan önce net olarak sayı veremedi.sürpriz oldu yani.ohss riskinden dolayı transfer ertelendi malesefyumurta cok old için E2degerimde 8000di oyuzden.inş bidahaki adete.ne güzel 12gün sonra sonucu ögrencektim şimdi bir ay daha bekliycem.senin embriyo kalitelerinde cok ii.inş sonucunda güzel olcak.benide bugün aradılar 15tane birinci kalite dondurmuslar geri kalanlarıda blastokist için bekletiyolarmış.ilk denemede dogum yapmıstan beter oldum anca toparlanıyorum.senin 4.ü deneme Allah yüzümüze baksın zahmetlerimizi boşa cıkarmasın inş.
sakunyacım bu senin ikinci denemen dime ilk kinde kac yumurta cıkmıstı kacı döllenmisti merak ettim canım hersey yolunda gidiyo insallah bebisin cok yakında bebisin karnında buyumeye baslayacakicim bi garip oldu
teşekkürler e_s_r_a bende bugün randevumu aldım dr.halit fırat erden 2 hafta sonrasına alabildim bilmiyorum içime sindi inşallah hayırlısı olurbasakoztan mrb bende bahçeci de tedavi görüyorum güzel bi merkez tavsiye ederim dr aytun aktana gidiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?