Canımmmm çok sevindim seninki gerçekten mucize 1 adet koyulup tutmasııı.sakunya canım sana nasıl 2 tane trasfer ettiler bana yasak olduğunu söylediler 1 tane transfer edildi çok şükür oda tuttu bırakmadı beni bebişim inşallah seninki lerde tutarlar cnm
Nur cum sen bu bebek olayını toptan hallettin hayırlısıyla. Biraz beklersin ama sonra bir sürü şansın olacak. Tutmazsa gider gider dondurulmuşları transfer ettirirsin. Kardeşlere kardeş eklersinKeşke benim de iki tanecik olsaydı.
nuurr sonuç pozitif hamişim canım allah inş kucağıma almayı da nasip eder.
esracım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. sakunyacım inşallah güzel haberlerini alırız. benimde bahçeci kliniğinde 2. denemem hakkımızda hayırlısı hepimizin
GUL1973 tedavin hayırlı olsun.ilk denemende neden olmadı sorun neydi canım
nuurr sonuç pozitif hamişim canım allah inş kucağıma almayı da nasip eder.
dusss bende bu ayki adetimle baslıycakmısım bugün gittim banada bant verdiler adetin ilk günü kullanmaya baslıycam.yine aynı ana denk gelicez seninle sonuc alma bakımından.hayırlısı
Canım sorun yumurta rezervimiz az 4 yumurtam vardı. 2 embriyo konuldu ama olmadı kısmet değilmiş diyorum bende hakkkımızda hayırlısı inşallah
hosgeldin gül1976 insallah bu sefer ki olumlu olur güzün güler hakkında hayırlısı olsun doktorun kim canım kacıncı denemen benim bu ikinci olucak bahceci de ilk insallah sooooooooooooon olur
iNŞALLAH bitanem hepimizim hayırlı olur doktorum Mustafa hOCAM. Bu ikinci denemem Mustafa hocamda. İnşallah hayırlısıyla son olur :) Senin doktorunun adı ne canım. Ben bu seferkini Ocakta yaptırcam aynı döneme denk gelsek sohbet ederek zamanı geçirirdik klinikte beklerken zaman geçmiyor :)
gül canım ne iyi olurdu ama ben hastalanmayı beklıyorum önümüzde ki hafta baslıyacagım insallah bi aksilik cıkmazsa cünki kasımda baslayacaktım
olmadı halit bey bu ay yumurtalım görünmüyo dedi onun icin ertelenmisti canım.neyse insallah bir gün karsılasırız klinikte beklemek cok zor oluyo gercekten
Canım sorun yumurta rezervimiz az 4 yumurtam vardı. 2 embriyo konuldu ama olmadı kısmet değilmiş diyorum bende hakkkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?