evet nuur ya hakkımızda hayırlısı bantı bende dün takmaya basladım sadece 1 tarafa sonra diger tarafa degistiricem sürekli degistiricem adet de kadar devam dediler agrın felan var mı kız o kadar yumos cıktıktan sonra nasılsın?
nasıl artırarak nuur simdi ben sagıma taktım 2 gun sonra cıkarıcam soluma takıcam gun asırı degıstır dedıler sen iki tarafına mı taktın
arkadaşlar ben de dün kontrola gittim.murat bey başla dedi ama size bazı sorularım olacak ona göre planlama yapmam gerekli.ben 15 tatile gelsin transferim istiyorum.adetin 21.günü lucrin kullanacan demişlerdi bana.onu kaç gün kullanıyoruz.tekrar adet oluyormuyuz.transfer ne zaman yapılıyor.birde arkadaşlar akupunktur yaptırdınız mı ona ne zaman başladınız.birde bantlar ne için ve ne zaman başlanıyor.bana yumurta kaç gün sonra toplanıyor falan arıntılı yazabilirseniz memnun olurum.tşk arkadaşlar.
Kızlar ben bu gün işe başladım. 1 hafta evde kaldım, muhasebeciyim sürekli oturuyorum ama yine de belim çok ağrıdı. E ortamından çıktım ya sanki bebelerim beni bıraktı sanıyom.
Allah ım ne olur meleklerimi bana sımmm sıkı tutundur.
dilhusar cım 10 seans
geldim canım bugun yumos göremedik iceride kan cok fazlaymıs ama tedaviye basladım lucrın 8ünite bide fostimon 4 toz 1 su seklinde yarın kısme olursa vurdurucam ama lucrın e bugun basladım .cok korku sardı beni kızlar bu yumurtlamama korkusu beni perisan ediyo dua edin bana .cok yüksek toz dime
ilaclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?