Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

ilk günlere bakarak hiç düzelemiycem sandım ama cok şükür iyiyim canım. cok az acısı var oda normaldir yumurtalıkların boyutu hala büyükmüş azcıkta su varmış.halit bey senin bişeyden haberin yok sen bukadar şikayetle atlattıgına dua et ucuz yırttın dedi.sendemi artırarak kullancaksın bantları

nasıl artırarak nuur simdi ben sagıma taktım 2 gun sonra cıkarıcam soluma takıcam gun asırı degıstır dedıler sen iki tarafına mı taktın

kızlar bende band kullanıyorum gidttikce artıyo en son 4 tane takıyosun sonra tekrar 2 ye düşüyo ben şuan hamileyim ama hala kullanıyorum gün aşırı 2 tane

ben su anda 1 tane takıyorum gun asırı yerlerini degistirıyorum hastalanana kadar dendi

nasıl artırarak nuur simdi ben sagıma taktım 2 gun sonra cıkarıcam soluma takıcam gun asırı degıstır dedıler sen iki tarafına mı taktın

sag sol diye belirtmediler ama gün aşırı degiştircem ilerledikçe takacagın bant sayısı artıyo 4e kadar cıkıyo.ben daha baslamadım takmaya adetin birinci günü baslıycam.hamilelik olursada bi süre devam edecekmiş.seninki farklı bi tedavi ama o yüzden bitane olabilir

arkadaşlar ben de dün kontrola gittim.murat bey başla dedi ama size bazı sorularım olacak ona göre planlama yapmam gerekli.ben 15 tatile gelsin transferim istiyorum.adetin 21.günü lucrin kullanacan demişlerdi bana.onu kaç gün kullanıyoruz.tekrar adet oluyormuyuz.transfer ne zaman yapılıyor.birde arkadaşlar akupunktur yaptırdınız mı ona ne zaman başladınız.birde bantlar ne için ve ne zaman başlanıyor.bana yumurta kaç gün sonra toplanıyor falan arıntılı yazabilirseniz memnun olurum.tşk arkadaşlar.

hocam senin protokol farklı uzun sanırım bizimki kısa protok.bantı bana adet olmadan 1 hafta önce tak dedi mekez su anda adet olmayı beklıyorum cok yakın insallah baslayabilirim

Dilhusar cım sorularının cevapları bende :87:

Benimki de uzun protokoldü. Adetinin 21. günü lucrin e başlıyorsun. yaklaşık 10 12 gün vurulduktan sonra adetin başlıyor ve 2.3. günü ne dendiyse sana kontrollere gitmeye başlıyorsun. ilk kontrolden yumurta toplamaya kadar da ortalama 10 12 gün geçiyor. (Mesela benimkiler 11. gün toplandı) Yumurta toplamadan da 3 yada 5 gün sonra transfer oluyor. Yani kısaca transfer gününden önceki tedavi süresi ortalama 25 gün.

Evetr ben bu denemede artık akapunkturdan da yardım aldım. Bilmiyorum işe yaradı mı göreceğiz. Akapunkturcu, tedaviden 3 ay öncesi başlanmalı diyor yumurtalar o zaman gelişmeye başlıyormuş. Fakat o zaman tüp tedavisini geçer bu iş Ben lucrini ilk kullanmaya başladığım gün gitmeye başladım ve transfer günü seansını da sayarsak 10 seans gittim. Doktorla oturup konuştuk. Akapunktur noktalarını
1- stresi gidermek için
2- bebeğin tutunacağı rahim duvarını kalınlaştırmak için
3- bağışıklık sistemimizi geçici olarak zayıflatıp, tutunma sırasında vücudun bebeği mikrop yada yabancı madde gibi algılayıp dışarı atmamasını sağlamaya çalıştı.
Bakalım ne kadar yarayacak. Benim 4. deneme olduğu için artık yapmadık bir şey kalması dedim.:96:

Bantlar konusu herkeste farklı, mesela benimki transferden 3 gün sonra başla dedi. Doktora sormak lazım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin.

Kızlar ben bu gün işe başladım. 1 hafta evde kaldım, muhasebeciyim sürekli oturuyorum ama yine de belim çok ağrıdı. E ortamından çıktım ya sanki bebelerim beni bıraktı sanıyom.
Allah ım ne olur meleklerimi bana sımmm sıkı tutundur.

dilhusar cım 10 seans

nasıl gidiyor sakunyacım.neden öle düşünüyosun kötü seyler getirme aklına hayırlısıyla inş bebişlerin sana sımsıkı tutunacak bizde burdan seninle beraber sevincez canım.dikkat et kendine

dussss napıyosun hiç sesin cıkmıyo canım.adet oldunmu.ben dün oldum 2.günüm basladım bantlara.sende ne gelişmeler var

nuur canım evet pazar günü hastalandım aradım emine hnm bügüne randovi aldım insallah sorun cıkmaz güzel güzel yumurtlamıssımdır canımm
gelince yazarım dua edin kızlar.cok heyecanlıyım

sakunyacım dikkat et kendine gelismelerini merak ediyoruz olumlu düsün olumlu olsun insallah dualarımız seninle:

geldim canım bugun yumos göremedik iceride kan cok fazlaymıs ama tedaviye basladım lucrın 8ünite bide fostimon 4 toz 1 su seklinde yarın kısme olursa vurdurucam ama lucrın e bugun basladım .cok korku sardı beni kızlar bu yumurtlamama korkusu beni perisan ediyo dua edin bana .cok yüksek toz dime
ilaclar

aynı gün adet olmusuz kızz..sana degişik bi tedavi uyguluyolar ilac dozuda yüksek ama hayırlısı olsun canım.gercekten hergün her an dua ediyorum bu yolda ugrasan herkes için.cok zor ve sabır isteyen bir yol Allah herkesin yüzünü güldürsün aratmasın.

a öyle mi ?tedavi protokol farklı benim .ilac cok yüksek ilk tedaviden daha yüksek dozajla basladım
doktora hatta dedim 3 toz 3 su diye ban daha yüksek dozajla baslıcam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…