Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

merhaba arkadaşlar öncelikle bebek müjdesi alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:))
sonuç bekleyen tedavi olan bu yolda olan hepimizin Allah yardımcısı olsun ve bebişlerimiz biran önce bizlere gelsin

Ben biraz formda gezinirken Bant olayını gördüm bana ne olduğunu anlatabilirmisisniz? Ben Memoriel de tüp bebek denemiştim ama sizn yazılarınızdan sanki bahçeciye mi gitsem ikincide felen diye düşündüm??? İlaçlar yöntemler sanki biraz daha farklı mesala bant ne işe yarıyo niye takılıyo nezman takılyo çok merak ettim müsait zamanınızda bana yazabilirmisiniz? Mart ayında tekrar denemeyi düşünüyorum Allah kimseyi evlatsız bırakmasın hayırlı sağılıklı meleklerimize kavuşalaım inaşşallaahhhhhhhhhhhh :)))

Canım bantlar, östrojen hırmonu desteği ben şu anda iki adet 2 günde bir değiştirilenlerden kullanıyorum. Dozu değişebiliyor. Bebişleri yalnız bırakmamak destek olmak için. Aynı progesteron hormonu olan crinone jel gibi. Bu arada bana sabah ve akşam olmak üzere 2 adet jel verdiler.

arkadaşlar nasılsınız umarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olur sağlıklı bir şekilde bebişlerimize Allahın izniyle kavuşuruz.

dılhsar cok hayacanlıyım kendi adıma ignelere basladım sabah aksam vurduruyorum.
cumartesi kontrol var insallah hersey yolunda gider sen nasılsın ocak ta mı baslıyosun?

ayyy pespese yaptırıyoruz kızlar insallah güzel gelismelerini alırız dılhusar
bizi habersiz bırakma tamam

Kızlar, ben bir haftadır çalışıyorum. Yarın test günüm çok heyecanlıyım. Şu anakadar olumsuz birşey olmadı. En azından adet olmadım

Kızlar, ben bir haftadır çalışıyorum. Yarın test günüm çok heyecanlıyım. Şu anakadar olumsuz birşey olmadı. En azından adet olmadım

sakunyacım bugun cuma allah yüzünü güldürsün insallah
güzel haber vericen ben inanıyorum insallah sabırsızla bekliyoruz
senden gelicen güzel haberi

Ağlamakla meşguldüm duş...
Benim yine olmadı kızlar. Bu 4. denememdi... Bilmiyorum bundan sonra ne yaparım devam eder miyim, artık bir dur mu derim yoksa. Boşluğa itilmiş gibi hissediyorum

sakunyacım ne desem bos biliyorum canım bir an evvel toparlan canım allahın izniyle eninde sonunda olucak napalım bizim de imtihanımız böyle dondurulmusun yok mu

ne yazık ki yok ve bu güne kadar hiç olmadı.

geçmiş olsun hayal kırıklıgı yaşamak çok zor sözcüklerle tarif etmek imkansız o duyguyu yazıkki seni çok iyi anlıyorum arkadaşım doktorunla konuş istersen o belki bişeyler söyler bazı testler ister senden en azından birdahaki denemende başarı şansın daha yüksek olur bende yaptırdım tutmadı umutta senin doktorun kimdi memun kaldınmı?benimde yumoşum kalmadı dondurulacak yazıkki ama maddi olarak yaptıracak gücün varsa pes etme yoluna devam et çok yorucu bir yolculuk bizim yolumuz...

sakunyacım nasılsın biraz olsun toparlanabildin mi?doktorla görüsme yaptın mı canım

arkadaşlar ben de 12 de adet oldum 21 günü iğnelere başlayacam.ocağın 1ine geliyor hakkımızda hayırlısı inşallah.Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler.

hayırlı olsun canım tedavin bende ignelere basladım 8.günüm hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…