Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

neler yasamıssın canım inş bu sonuncu denemen olur baska acılar yasamazsın
ne yaptın bu arada transfer oldumu merak ettim

evet bugun sakunya nın transfer gunu saymaya baslıyacagız hadi hayırlısı

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız burdan bende gebelik tahlilimi yaptım sonuç bekliyorum şimdi inş hamileyimdir

başakoztan hiç teredütte kalma doktordan yana zatn orda bi ekip halinde çalışıyolar tüpbebekde en önemlisi labrotuvar diyolar bahçecininde çok iyiymiş labrotuvarı

Ya bunları duydukça inanın çok iyi bir tercih yaptım diyorum çok sağolun yardımlarınız için iki hafta sonra gideceğim bakalım...bu arada esra senin için inşallah herşey gönlünce olur, güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar dün transferim oldu. 3. günde 7 adet birinci kalite olan embriyolarım 5. günde 2 tane birinci kalite ye düşmüştü. Amaç da buydu zaten, en güçlü embriyoları bulmak ve iki adet tombul embriyo transfer edildi.
Esracım sen de bahçecide yaptırdın. Blastokist miydi seninki? Ayy sonuç çıktı mı acaba?

esra sonucunu bekliyoruz hadi canım
sakunya hayırlı olsun canım bebislerin sıkı sıkı tutunsun insallah

nuur canım nasılsın sükürler olsun bende yarın bantlarımı takmaya baslıyorum bu arada balık yagı aldım günde kac tane aldın sen ben 1 tane yuttum bugun

sakunyacım hakkında hayırlısı olsun canım inş pozitif haberlerinide duyarız.bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inş.senin 4.denemeden bizden sanslısın 2embriyo transfer oldu.inş ikiside tutar Allah emeklerini bosa cıkarmasın canım.bol bol dinlen dikkat et kendine

nuur canım nasılsın sükürler olsun bende yarın bantlarımı takmaya baslıyorum bu arada balık yagı aldım günde kac tane aldın sen ben 1 tane yuttum bugun

iyiyim canım.hadi bakalım sende basla bir an önce..bant ne oluyo canım daha öncede sormustum.balık yagı hapını sabah 2,aksam 2tane yutuyorum.murat bey öle dedi halit beyde aynen devam dedi

bugün aradılar yine klinikten 15tane 1.kaliteden sonra 10tanede blastosist dondurmuslar cok iyilermiş.10tane daha kaldı bakalım onlar ne olucakgelişmelri nasıl olcak yarın imza atmaya gitcem embriyo dondurma için.hemde görüşecem transferin zamanı için..aayyy bukadar iyi embriyolar var ama Allah nasip etcekmi acaba cok merak ediyorum gecmez bu zaman

sakunya mrb cnm ben blastokist diye bişey senden duyuyorum o nasıl oluyo

Esracım, normalde 3. günde transfer edilen embriyolar, 5. güne kadar bekletilerek iyilerinin aradan sıyrılması amaçlanır. Bunlara da blastokist denir.

Nur cum sen bu bebek olayını toptan hallettin hayırlısıyla. Biraz beklersin ama sonra bir sürü şansın olacak. Tutmazsa gider gider dondurulmuşları transfer ettirirsin. Kardeşlere kardeş eklersin Keşke benim de iki tanecik olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…