teşekkürler e_s_r_a bende bugün randevumu aldım dr.halit fırat erden 2 hafta sonrasına alabildim bilmiyorum içime sindi inşallah hayırlısı olur
Dus cum, benimki 4. deneme olacak.
birincisi Anadolu Sağlık Merkezinde
ikinci üçüncü de nene hatun hastanesinde, ama merkez iyi diye değil doktor iyi diye tercih etmiştim, ama yanılmışım.
şimdi de burası işte.
Kısaca embriyolarım şu şekilde oldu.:
1.tedavi: 15 yumurta, 6 embriyo ve 2 adet 1 sınıf;
2.tedavi: 18 yumurta 5 embriyo ve 3 adet 1 sınıf;
3.tedavi: 6 güçsüz yumurta 1 embriyo o da 3. kalite (TSH biraz yükselmiş,) Zaten bu üçüncüsünde ne önce ne de sonra hiç bir test yapılmadı, yumurtalar gelişmedi, sonradan doz yükseltildi ama işe yaramadı. Hiç memnun kalmadım.
Daha üzücüsü, 1. denememde yumurta toplama işlemi sırasında iç kanama geçirdim ve 12 13 saat boyunca kanadı. Laparoskopiyle içerinden 1 litre kan çıkardılar. Hayatımın en acı en korkunç 13 saatiydi. nefessiz kaldım ve doğum sancısı bence yanında sinek ısırığı kalırdı. Neyseki Allah ım korudu.
çok sağol cnm bende inanıyorum iyi olacağına son bir yılda okadar sıkıntılı günler geçirdim ki herşeyi geride bırakmak istiyorum hayırlısı inşallah hepimiz içinyerinde bir tercih canım halit bey işinin ehli bir dr.
Kızlar dün transferim oldu. 3. günde 7 adet birinci kalite olan embriyolarım 5. günde 2 tane birinci kalite ye düşmüştü. Amaç da buydu zaten, en güçlü embriyoları bulmak ve iki adet tombul embriyo transfer edildi.
Esracım sen de bahçecide yaptırdın. Blastokist miydi seninki? Ayy sonuç çıktı mı acaba?
inşallah canım hayırlı haberlerini alırız burdan bende gebelik tahlilimi yaptım sonuç bekliyorum şimdi inş hamileyimdir
nuur canım nasılsın sükürler olsun bende yarın bantlarımı takmaya baslıyorum bu arada balık yagı aldım günde kac tane aldın sen ben 1 tane yuttum bugun
sakunya mrb cnm ben blastokist diye bişey senden duyuyorum o nasıl oluyo
bugün aradılar yine klinikten 15tane 1.kaliteden sonra 10tanede blastosist dondurmuslar cok iyilermiş.10tane daha kaldı bakalım onlar ne olucakgelişmelri nasıl olcak yarın imza atmaya gitcem embriyo dondurma için.hemde görüşecem transferin zamanı için..aayyy bukadar iyi embriyolar var ama Allah nasip etcekmi acaba cok merak ediyorum gecmez bu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?