arkadaşlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz.
Kızlar nerelerdesiniz? Nurr Dus ve diğerleri. Ben biraz toparlandım, perşembe günü mustafa bey le son randevum var. Bunlara alıştım ne diyeceğini biliyorum ama bir açıklama yapması için yine gideceğim. Ben gündemimi değiştirdim, rahatladım. Allah bütün bunalımda olanların yardımcısı olsun.
Lütfen gelişmelerin yazın.
sakunya senin eşindemi sorun vardı.benim endemetriyum zarı ince.eşimdede genetik sorun var ebriyolara pgt yapılacak.aynı zamanda sperm ezlığıda var.sizde problem neydi.bakalım bizede %55 şans verdiler sonra %15 e indi dediler baalım.artık görücez.bende ocağın 1.de iğnelere başlıcam.
sakunya senin eşindemi sorun vardı.benim endemetriyum zarı ince.eşimdede genetik sorun var ebriyolara pgt yapılacak.aynı zamanda sperm ezlığıda var.sizde problem neydi.bakalım bizede %55 şans verdiler sonra %15 e indi dediler baalım.artık görücez.bende ocağın 1.de iğnelere başlıcam.
Dus, Allah yardımcın olsun şu anlarda kliniktesin herhalde. inşaallah sağlıklı güçlü bir sürü yumurtan çıkar embrişlerin olur
Dus, Allah yardımcın olsun şu anlarda kliniktesin herhalde. inşaallah sağlıklı güçlü bir sürü yumurtan çıkar embrişlerin olur
canım benim dualarını hep hissettim orda sen yarın klinige gidicen dime insallah hersey yolunda gider bebisine bu kez kavusursun
cok kötüyüm sakunya benim embrolar gelisimini durdurmus aglaya aglaya mahvoldum neden ya ilk denemede gitmisti 3 güne halit beyde cagırmıs salı günü nabıcaz sakunyaCanım, ben dün mustafa beyle görüştüm. Ağlaya ağlaya da eve döndüm, hem yoldakiler otobüstekiler bana baktı hiç de umursamadım artık ne yapim.
Söylediğim gibi benim eşimde herşey iyi ama morfoloji bozukluğu var. Her testte %1 veya 2 çıkardı. Bu seferki sperm seçmede IMSI mikroskopla seçilirken incelenmiş ve aslında morfolojinin sıfır olduğu görülmüş. Yani 29 milyon spermi var ama içlerin hiç bir tanesi bile normal değil, üretim de böyle devam edip gidecek. Embriyolar oluşunca ilk 3 4 gün annenin yumurtasının genleriyle yaşıyormuş. Daha sonra erkek faktörü görevi devralıyormuş. İşte benim 4 sefer de iyi embriyo oluşup daha sonra kendiliğinden ölmesi bundanmış. dr. dedi, eşime sperm dna sında kırılma var mı diye test yapacaklar. Eğer bu değer belli bir düzeyin üstündeyse belki ilaçla %1 %2 ye yükselir, o spermleri bulur ve tüp bebek yaparız, tutar mı bir deneriz dedi. Eğer test umut verici çıkmazsa artık kendinizi hırpalamayın ......... dedi. Dünyam yıkıldı canım. zorun zoru. Bu güne kadar çektiğim o çileler tedaviler hep boşa kürekmişAllah kimseyi erkek kısırlığıyla karşılaştırmasın.
Sen nasılsın iyi misin?
slm arkadaşlar öncelikle ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende Allah ın izni ile salı günü başlıyacağım bahçecide benimde bundan önce 2 defa başarısız tüp bebek denemem oldu euro fertilde inşallah burda tedavim mutlu sonla biter...
cok kötüyüm sakunya benim embrolar gelisimini durdurmus aglaya aglaya mahvoldum neden ya ilk denemede gitmisti 3 güne halit beyde cagırmıs salı günü nabıcaz sakunya
slm kızlarrrr kusura bakmayın bi süredir aktif degilim bilgisayarım bozuldu bugün geldi servisten.inan hep aklımdaydınız.
sakunyacım sonucuna cok üzüldüm canımnapalım nasip olmayınca olmuyo işte ümidini kaybetme yinede Allah büyük..
dusss kac yumurtan toplandı kac embriyo oldu gelişimleri durdu..ne desem boş ama üzme canım kendini tekrar denersin Allahtan ümit kesilmez hiçbirzaman...yaaa günlerdir merak içindeyim ama suan baya üzüldüm benide kötü düşünceler sardı.22aralıkta transferim oldu dinleniyorum suan 6 ocak test tarihim bakalım benim sonuc ne olacak.Allahım bebişimi sımsıkı tutundursun inş..dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Canımmmm... nurrr un dediği gibi ne desek boş kelimeler anlamnı yitiriyor bazen. Ağlamaktan çekinme ağlaya ağlaya atıcaz içimizdeki zehiri. Senin yumurta rezervi azdı değil mi canım? Eşinde bir şey yok di mi? Mutlaka bir açıklaması vardır Halit beyin.
Ben de senin gibi merkezden çok memnun kaldım, öncesi ve sonrasında da profesyonelliklerini çok hissettiriyorlar.
Ben de dün orada beklerken Halit beye yeni doğmuş bebekleriyle bir çift geldi. Allah ımmmmm benim musluklar açıktı hepten coştu. Gittiğinde zor bir gün olacak ama ne yapalım, aklındakileri sormayı unutma.
Canım sen bize bakıp da üzülme herkesin derdi farklı bak burada. Seninki sadece PKO muydu yoksa sende ve eşinde başka bir sorun var mı? Eğer sadece PKO ise biliyorsun ki tüp bebekte en şanslı grupsunuz. Üstelik baksana rahat rahat 3-4 kere daha da fazla deneyecek kadar yumurtan var. Bütün artılar senin yanında. Senin ilk transfer de yaklaştı değil mi? Ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?