Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

arkadaşlar embriyo yapıştırma yöntemi vermış bu konuda bilgi sahibi olan var mı veya doktorun böyle bir önerisi olan var mı.

iyiyiz canım cok sükür hayat devam diyo.yarın halit beyin yanına gidicez artık ne olur dönüsüm bilmiyorum ama sen nasılsın kacıncı gündesin?

toparlanmana sevindim canım.halit beyin mantıklı bir acıklaması vardır mutlaka bu durumla ilgili ona göre bir yol izleticektir sana.hakkında hayırlısı olsun.tekrar denemeyi düşünüyomusun canım.
ben iyiyim beklemedeyim işte ne olacak ne sonuc alcam hep düşünüyorum.6.günüm bugün daha cok var günler gecmek bilmiyo günler:18:

düsünüyorum canım niyetimiz var
tabi bakalım halit bey ne diyecek

gittim canım murat berksoy yönlendirdi .murat bey tahlil felan istedi bakıcaz artık
sen nasılsın sabırsızla bekliyoruz tahlil gününü

bence ii olmus canım murat beye yönlendirmesi inş bundan sonrası güzel olur.ben iyiyim aynen bende sabırsızlıkla bekliyorum ama bi belirti falan yasamayınca transfer yaptırdıgımı bile unutuyorum.bilemiyorum ya pozitif olmak lazım ama cokda ümitlenemiyorum.nasibimizde varsa olur.
halit bey embriyoların gelişiminin durması konusunda ne dedi.kac embriyon olmustu senin

arkadaşlar ben de lucrine başladım bu akşam 3. iğneyi olacağım.ama çok kötüyüm.bütün yan etkileri mevcut.

arkadaşlar ben de lucrine başladım bu akşam 3. iğneyi olacağım.ama çok kötüyüm.bütün yan etkileri mevcut.

Maalesef ilaçlar bazı kişilerde tüm yan etkileri gösteriyor cnm ama sonunun olumlu olacağını düşündüğün zaaman bütün acılar sinek ısırığı gibi kalıyor :))
Bende dondurulmuş tedavisi göreceğim günlerin geçmesini bekliyorum.
2011 hepimiz için güzel bir yıl olsun :))

kızlar bugün 12 günüm test yaptırdım HAMİLEYİİİİİİİİMMMMMMMM:inş keseyide görür kalp atıslarınıda duyarım.hayırlısı olur inş.cok güzel bir duygu.
Allah isteyen bu yolda ugrasan herkese hayırlısını nasip etsin umudunuzu hiç kaybetmeyin emekleriniz bosa cıkmasın inşşş.....inş sizlerde güzel sonuclar alırsınız

umarım allah kucağına almayıda nasip eder.ve tabiki bizlerede inşallah.

Ne güzel bir haber bu allah tamamını erdirsin tatlım :)) tebrik ediyorum

nuuur cok sevindimhayırlı ugurlu olsun bebisin allah kucagına almayı naip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…