kızlarrr nerelerdesiniz
kızlarrr nerelerdesiniz
salya sümük durumlarıyla meşgulüm hihi yok biraz toparlandım. Nasılsın canım? sana iki tane mi yerleştirdiler şimdi?[
üzülmemek elde degil tabiki canım ama demekki daha zamanı degil..her seyde bir hayır vardır.gün gelecek inşallah bizlerde yumoşlarımızı içimizde hissedicez.Allah herseyden önce hayırlısını nasip etsin.malesef bana yasdan dolayı tek transfer yapıldı benide düşündüren nokta bu ya tutmazsa:26:inş bebişim annesine sımkıkı tutunmustur
iyiyiz canım cok sükür hayat devam diyo.yarın halit beyin yanına gidicez artık ne olur dönüsüm bilmiyorum ama sen nasılsın kacıncı gündesin?
toparlanmana sevindim canım.halit beyin mantıklı bir acıklaması vardır mutlaka bu durumla ilgili ona göre bir yol izleticektir sana.hakkında hayırlısı olsun.tekrar denemeyi düşünüyomusun canım.
ben iyiyim beklemedeyim işte ne olacak ne sonuc alcam hep düşünüyorum.6.günüm bugün daha cok var günler gecmek bilmiyo günler:18:
duss ne yaptın canım gittinmi halit beyle görüşmeye
gittim canım murat berksoy yönlendirdi .murat bey tahlil felan istedi bakıcaz artık
sen nasılsın sabırsızla bekliyoruz tahlil gününü
arkadaşlar ben de lucrine başladım bu akşam 3. iğneyi olacağım.ama çok kötüyüm.bütün yan etkileri mevcut.
kızlar bugün 12 günüm test yaptırdım HAMİLEYİİİİİİİİMMMMMMMM:inş keseyide görür kalp atıslarınıda duyarım.hayırlısı olur inş.cok güzel bir duygu.
Allah isteyen bu yolda ugrasan herkese hayırlısını nasip etsin umudunuzu hiç kaybetmeyin emekleriniz bosa cıkmasın inşşş.....inş sizlerde güzel sonuclar alırsınız
umarım allah kucağına almayıda nasip eder.ve tabiki bizlerede inşallah.
kızlar bugün 12 günüm test yaptırdım HAMİLEYİİİİİİİİMMMMMMMM:inş keseyide görür kalp atıslarınıda duyarım.hayırlısı olur inş.cok güzel bir duygu.
Allah isteyen bu yolda ugrasan herkese hayırlısını nasip etsin umudunuzu hiç kaybetmeyin emekleriniz bosa cıkmasın inşşş.....inş sizlerde güzel sonuclar alırsınız
nuuur cok sevindimkızlar bugün 12 günüm test yaptırdım HAMİLEYİİİİİİİİMMMMMMMM:inş keseyide görür kalp atıslarınıda duyarım.hayırlısı olur inş.cok güzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?