Ne güzel bir haber bu allah tamamını erdirsin tatlım :)) tebrik ediyorum
nuuur cok sevindimhayırlı ugurlu olsun bebisin allah kucagına almayı naip etsin
amin canım cok saol Allah sanada böyle güzel sonuclar alabilmeyi nasip etsin.sende bigün burdan haykır bizi sevindir inşş..hala görecegim güne kadar inanamıyorum ama
aminnnnn canım benim cok dua et bana ,bizlere ,hepimize , insallah. Bu kadar oldu ya gerisi gelicek insallah bizleri habersiz bırakma melegini rabbim korusun .............
aminnnnn canım benim cok dua et bana ,bizlere ,hepimize , insallah. Bu kadar oldu ya gerisi gelicek insallah bizleri habersiz bırakma melegini rabbim korusun .............
Arkadaşlar merhaba :))
Bende bahçecide dondurulmuş tedavisine başlayacağım aranızda dondurulmuş embriyo tedavisi deneyen var mı??
tüpbaby benim transferimde toplandıktan bir ay sonra yapıldı dondurulmus yani
AA süper cnm peki kaç tane transfer ettiler ve kalitesini biliyor msuun ?
Bakalım bende başlayacağım 10 gün sonra tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun 2. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım
AA süper cnm peki kaç tane transfer ettiler ve kalitesini biliyor msuun ?
Bakalım bende başlayacağım 10 gün sonra tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun 2. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım
tek transfer oldu yasdan dolayı.5.gün embriyosuydu benim blastosistti yani.inş canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inş....içini ferah tut doktorun kim senin
Cnm benim doktorum şuan için Mustafa Bahçeci 3 kere gittim 3 ün de de kendisi ilgilendi.Ben Memorialdan geçtim Bahçeciye çok hassasım doktor konusunda umarım aksilik yaşamamsenin doktorun kim cnm
tupbaby merhaba
bende 3.denemem için bahçeciyi seçtim doktorum halit fırat erden şu an benden ve eşimden istenen testleri yaptırdım yarında rahim filmini çektireceğim ve doktoruma göstereceğim sonrası kısmet bakalım uygun zamanda başlayacağım galiba bende memorialdan geçtim bahçeciye bazı sıkıntılar yaşadım sormak istediğim senin bahçeciye geçme sebebin neydi özel değilse öğrenebilirmiyim
Cnm benim doktorum şuan için Mustafa Bahçeci 3 kere gittim 3 ün de de kendisi ilgilendi.Ben Memorialdan geçtim Bahçeciye çok hassasım doktor konusunda umarım aksilik yaşamamsenin doktorun kim cnm
arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim. aslında 2 ay önce tedaviye başlayacaktık ama sorun çıktı. aşı oldum 2 ay bekledik. bu ayın 15inde lucrine başlayacağım ama korkuyorum. acaba iğneleri kendim vurabilir miyim? siz nasıl yaptınız yardımcı olun lütfen. bu arada benim de doktorum halit bey. ablam da 4 sene önce onda tedavi olmuştu. şimdi 3 yaşında çok tatlı bi yeğenim var. hatta tüp bebekten sonra bi de kendiliğinden gebelik oldu.2 yeğenim oldu. iğneler konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?