Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

nuuur cok sevindimhayırlı ugurlu olsun bebisin allah kucagına almayı naip etsin

amin canım cok saol Allah sanada böyle güzel sonuclar alabilmeyi nasip etsin.sende bigün burdan haykır bizi sevindir inşş..hala görecegim güne kadar inanamıyorum ama

amin canım cok saol Allah sanada böyle güzel sonuclar alabilmeyi nasip etsin.sende bigün burdan haykır bizi sevindir inşş..hala görecegim güne kadar inanamıyorum ama

aminnnnn canım benim cok dua et bana ,bizlere ,hepimize , insallah. Bu kadar oldu ya gerisi gelicek insallah bizleri habersiz bırakma melegini rabbim korusun .............

aminnnnn canım benim cok dua et bana ,bizlere ,hepimize , insallah. Bu kadar oldu ya gerisi gelicek insallah bizleri habersiz bırakma melegini rabbim korusun .............

amin canım saol.etmez olurmuyum hiç herzaman her dk dilimde aklımda sınız rabbim bu yolda ugrasan kimsenin emeklerini bosa cıkarmasın Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar merhaba :))
Bende bahçecide dondurulmuş tedavisine başlayacağım aranızda dondurulmuş embriyo tedavisi deneyen var mı??

tüpbaby benim transferimde toplandıktan bir ay sonra yapıldı dondurulmus yani

AA süper cnm peki kaç tane transfer ettiler ve kalitesini biliyor msuun ?
Bakalım bende başlayacağım 10 gün sonra tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun 2. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım

AA süper cnm peki kaç tane transfer ettiler ve kalitesini biliyor msuun ?
Bakalım bende başlayacağım 10 gün sonra tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun 2. tedavim olmasına rağmen heyecanlıyım

tek transfer oldu yasdan dolayı.5.gün embriyosuydu benim blastosistti yani.inş canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inş....içini ferah tut doktorun kim senin

tek transfer oldu yasdan dolayı.5.gün embriyosuydu benim blastosistti yani.inş canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inş....içini ferah tut doktorun kim senin

Cnm benim doktorum şuan için Mustafa Bahçeci 3 kere gittim 3 ün de de kendisi ilgilendi.Ben Memorialdan geçtim Bahçeciye çok hassasım doktor konusunda umarım aksilik yaşamam senin doktorun kim cnm

Cnm benim doktorum şuan için Mustafa Bahçeci 3 kere gittim 3 ün de de kendisi ilgilendi.Ben Memorialdan geçtim Bahçeciye çok hassasım doktor konusunda umarım aksilik yaşamam senin doktorun kim cnm

tupbaby merhaba
bende 3.denemem için bahçeciyi seçtim doktorum halit fırat erden şu an benden ve eşimden istenen testleri yaptırdım yarında rahim filmini çektireceğim ve doktoruma göstereceğim sonrası kısmet bakalım uygun zamanda başlayacağım galiba bende memorialdan geçtim bahçeciye bazı sıkıntılar yaşadım sormak istediğim senin bahçeciye geçme sebebin neydi özel değilse öğrenebilirmiyim

Merhaba canım :))
Negatif sonucu ben günümden önce tahlil yaparak öğrendim hastaneyi aradım kimse dönmedi faks çektim akşam döndüler.
Neyse sonra bana "sen bizim gebelik elde edebileceğimiz hastalardan biriydin nasıl oldu anlamadık" dediler.
Negatif sonucum hakkında çok tatmin edici konuşmadılar. Belki bunlar sorun değil ama ben hastaneden soğudum ve değiştirmek istedim hakkımızda hayırlısı olur inş tatlım .
Bol şans diliyorum sana :))
Sen neden merkez değiştirdin ? İlk 2 denemeyide Memorial da mı yaptırmıştın cnm ?
Son sorum tedavin ne zaman başlayacak :))

benim dr um halit fırat erden.için rahat olsun canım bahceci ekibi işinin ehli.senin sorunun neydi memorialdan neden vazgeçtin.

pardon canım yazmıssın memoriali bırakma sebebini.inş bahçeci senin için iyi olur.ama su konuda için rahat olsun her seyin acıklamasını yapıyolar dr a hemşirelere istedigin herseyi rahat raht sorabilirsin.aradıgındada cvp veremezlerse eger mutlaka geri dönüyolar.inşş hakkında hayırlısı olur

arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim. aslında 2 ay önce tedaviye başlayacaktık ama sorun çıktı. aşı oldum 2 ay bekledik. bu ayın 15inde lucrine başlayacağım ama korkuyorum. acaba iğneleri kendim vurabilir miyim? siz nasıl yaptınız yardımcı olun lütfen. bu arada benim de doktorum halit bey. ablam da 4 sene önce onda tedavi olmuştu. şimdi 3 yaşında çok tatlı bi yeğenim var. hatta tüp bebekten sonra bi de kendiliğinden gebelik oldu.2 yeğenim oldu. iğneler konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

tedavin hayırlı olsun nurtencb herkes kendi yapamıyo ama ben kendim yaptım bütün ignelerimi.gayet kolay hatta 2parmagınla yapacagın yeri azcık sıkar gibi yaparsan cok daha rahat yapıyosun acıtmıyo.yegenlerinede Allah uzun ömür nasip etsin

teşekkür ederim. ben de kendim yapmak istiyorum zaten.artık haftaya göreceğiz. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

ben de ilk denememi memorialda yaptırdım ama çok pişman oldum hiç ilgilenmediler transferden sonra ağrım oldu sonra kanamam başladı hiçbir şey yapmadılar hatta demediler bile onlar bir şey yapamasalar bile en azından nasılsın diye sorabilirlerdi test günümden 5 gün sonra akıllarına geldi açıp sormak hala çok kızgınım ben şahsen kimseye tavsiye etmiyorum

benim normalde ilk memorialdaki tüp bebek denememde hamile kaldım ikiz gebelikti malesef 23 haftada suları bittiği için aldırmak zorunda kaldım 2 tüp bebek tedavisinde yine memorialde devam edelim dedik sonuçta olumlu sonuç alan bir hastaydık onlarda aynı şeyi söylüyorlardı. 2.tedaviye başladık işte öncesinde yapılan değerlendirmelerde rahmimde sertbest sıvı,kist ve yapışıklıklar olduğu söylendi. ben ikiz bebeklerimi ameliyat ile aldırdım ve bu tip gebeliği sonlandırıcı ameliyatlarda malesef rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş ben tabi bunları sonradan öğreniyorum böyle bir risk varken tüp bebek denemesi yapılmaması gerekiyormuş ve sonuçta 2.tüp bebek denemesi kimyasal gebelikle sonuçlandı maddi manevi zarar sonuçta bende güvenimi kaybettim malesef... o yüzden bahçeciyi seçtim. Henüz tedaviye başlamadık Doktorum halit bey benden genetik test ve hsg istedi bende istenen tüm testleri yaptırdım sonuçları göstereceğim kendisine bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz İnşallah hayırlısı olur hepimizin için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…