arkadaşlar 1 hafta sonra lucrine başlayacağım. Lucrinin yan etkileri var mı? Sizde yan etkisi oldum mu? Merak ediyorum. Kullananlar cevaplasın lütfen...
benim normalde ilk memorialdaki tüp bebek denememde hamile kaldım ikiz gebelikti malesef 23 haftada suları bittiği için aldırmak zorunda kaldım 2 tüp bebek tedavisinde yine memorialde devam edelim dedik sonuçta olumlu sonuç alan bir hastaydık onlarda aynı şeyi söylüyorlardı. 2.tedaviye başladık işte öncesinde yapılan değerlendirmelerde rahmimde sertbest sıvı,kist ve yapışıklıklar olduğu söylendi. ben ikiz bebeklerimi ameliyat ile aldırdım ve bu tip gebeliği sonlandırıcı ameliyatlarda malesef rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş ben tabi bunları sonradan öğreniyorum böyle bir risk varken tüp bebek denemesi yapılmaması gerekiyormuş ve sonuçta 2.tüp bebek denemesi kimyasal gebelikle sonuçlandı maddi manevi zarar sonuçta bende güvenimi kaybettim malesef... o yüzden bahçeciyi seçtim. Henüz tedaviye başlamadık Doktorum halit bey benden genetik test ve hsg istedi bende istenen tüm testleri yaptırdım sonuçları göstereceğim kendisine bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz İnşallah hayırlısı olur hepimizin için :))
pardon canım yazmıssın memoriali bırakma sebebini.inş bahçeci senin için iyi olur.ama su konuda için rahat olsun her seyin acıklamasını yapıyolar dr a hemşirelere istedigin herseyi rahat raht sorabilirsin.aradıgındada cvp veremezlerse eger mutlaka geri dönüyolar.inşş hakkında hayırlısı olur
İnş yüzümüz güler canım :)))
Hayırlısı neyse o olsun :))
benden test istemediler ilk denemem temmuzda olmuştu hala geçerli diye düşündüm ondan istenmemiştir herhalde :)
Bu sefer içim kıpır kıpır ilk denememde olumsuzdum :))) Keşke günler su gibi akıp geçse di mi
bahçeci kliniginde bayan doktor var mı ben konyada yaşıyorum 1 tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı eşimde sperm sayısı 7,8 adet morfolojı bozukmuş biz artık istanbul düşünüyoruz alman hastanesinde akrabamız yaptırdı ve ilk denemede tuttu alman hastanesi ve bahçeci klınıginde ki doktorlar aynı mı ya da sahipleri aynı kişi mi bu konuda bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
aynen cnm yakın zamanda testlerin olduğu için istenmemiş olabilir benimde içim çok heyecanlı bir an önce geçse zaman diyorum ama geç olsun güç olmasın dimi Hayırlısı ile bu sefer inşallah yüzümüz güler İsteyen herkesin inşallah :)))))))))))))))))))))
Sağol tatlım artık girdik bir yola günümüz gelince görücem.
Bebişin nasıl cnm günler nasıl geçiyor
inş sonu hayırla biten bir yol olur canım.bebişim iyi bi sorun yok cok şükür 5+2günlük oldu ama hiç bişey anlamıyorum daha erken 2gün arayla hcg yaptırdım olması gerektigi gibi ilerliyo sonuclarcumaya bir kez daha tekrarlıycam testi sonrada keseyi ve bebişimi görmeye gitcem.inş görürüm
inş sonu hayırla biten bir yol olur canım.bebişim iyi bi sorun yok cok şükür 5+2günlük oldu ama hiç bişey anlamıyorum daha erken 2gün arayla hcg yaptırdım olması gerektigi gibi ilerliyo sonuclarcumaya bir kez daha tekrarlıycam testi sonrada keseyi ve bebişimi görmeye gitcem.inş görürüm
Maşallah tatlım umarım sorunsuz bir gebelik geçirirsin tüm kalbimle diliyorum
Hamile kalan arkadaşlarımız bizlere umut oluyor . Benimde iş yerinden bir arkadaşım yarın sonuç alacak 4.demesi çok heyecanlıyım :))
Benim tedaviye başlamama 7-8 gün kaldı süreç ilerledikçe sizlere yazarım inşş
Kendine ve bebişine iyi bak cnm
tsk edrim canım darısı isteyen herkesin basına.merhaba nuurr bu arada okuyunca yeni farkettim ya çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah darısı bize ve tüm isteyenlere...:))))))))))))))
merhaba bende 4 olumsuz denemeden sonra merkez arayışına girdim.bahçeci ve alman hastanesinin isimlerini baya duydum lütfen doktor adıda vererek bana yardımcı olurmusunuz.benim gibi çok sayıda deneyip bu hastanelere gidip basarılı olan varmı?ben pko liyim ve embriyo kalitemiz çok iyi olmuyor.
canım benim kontrole ne zaman gidiceksin merak ediyorum bebisini.bide kontrollerini halit beyde mi devam ediceksin ?insallah hersey yolunda gider .ben beklemedegim tatlım 1 yada 2 ay sonra bi daha denemek istiyorum insallah bu kez hersey yolunda olur .önceki tüp bebek denemem de bi daha yapmıyacagım diyodum düsükle sonuclanınca ,simdi mart ayını iple cekiyorum .insallah rabbim kolaylastırır.duussssss nerelerdesin napıyosun hiç yazmıyosun
merhaba bende 4 olumsuz denemeden sonra merkez arayışına girdim.bahçeci ve alman hastanesinin isimlerini baya duydum lütfen doktor adıda vererek bana yardımcı olurmusunuz.benim gibi çok sayıda deneyip bu hastanelere gidip basarılı olan varmı?ben pko liyim ve embriyo kalitemiz çok iyi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?