canım benim kontrole ne zaman gidiceksin merak ediyorum bebisini.bide kontrollerini halit beyde mi devam ediceksin ?insallah hersey yolunda gider .ben beklemedegim tatlım 1 yada 2 ay sonra bi daha denemek istiyorum insallah bu kez hersey yolunda olur .önceki tüp bebek denemem de bi daha yapmıyacagım diyodum düsükle sonuclanınca ,simdi mart ayını iple cekiyorum .insallah rabbim kolaylastırır.
slm beysu bende senin gibi pkoluyum belki okumussundur.pko ne yazıkki herkese göre farklılık gösteren bir hastalık.ben bahceci kliniginde yaptıgım ilk denememde hamile kaldım.49yumurtam olmustu 35i döllendi 15tane 1.kalite 10tanede blastosistim oldu 23tanede dondurulmusum var. dr um hallit fırat erden.tavsiye edebilirim.aslında pko tütbebekte basarı sansı en yüksek olan grup.inş sende sanslı olanlardan olursun canım.peki embriyo kaliten neden iyi olmuyo bu konuda bişey demedilermi cünkü az degil 4deneme yapmıssın hem maddi hem manevi yönden cokzor.pkoda ilac dozunun cok iyi ayarlanması ve sıkı takip gerekiyo sende bilirsin bununda cok etkisi oluyo Allah yardımcın olsun inş son denemen olur canım
beysu sen pko cusun nasıl hamis kalamamıssın sasırdım .doktorların hepsi iyi tatlım benim ki halit fırat erden di olumsuz sonuclandı ama cok iyidir tavsiye ederim .
h.g canım nerelerdesin ya koptunuz topikten.3kez test yaptırdım ilerlemesi takip ediliyo iyi gidiyo olması gerektigi gibi cuma son kez test yaptırcam 1500lerde yada üstünde cıkarsa emine hanım hafta içine gün vercek.keseyi ve bebişi görmek için.hem heyecanlıyım hem korkuyorum.ilk kontrolüme halit beye gitcem sonra önceki kadın dogumcumla devam etcem inş.üüfff gecmiyo günlerrrr.....murat beye gitmiyomusun.inş canım maddi manevi durumlar el verdikce denemelisin bence.moralini yüksek tut hep iyi düşün .inş bu son olur hayırlısıyla.rabbim yardımcın olsun.arada bir yaz burdan
nur öncelikle tebrik ederim.ben ilk 50 sayfa kadarını okudum ama sonları pek okuyamadımbana sende çok yumurta olduğu için kalitesi düşük oluyo dediler ama senin bendende çokmuş maşallah gayet iyiymiş.bende genelde 30 civarında oluyordu en sonuncusunda 21 e düşürebildik 3.denememde pgd, 4. denememde ko-kültür yapıldı ama gene malesef 2 kere histeroskopi oldum bi sorun yok.aslında anlatsam roman olur cinsinden artık benimkide ama hayırlısı pes etmek yok diyorum bakalım sabrım ve gücüm yettiğince.Sanırım artık benimki sebebsiz infertiliteye giriyor dr lar bi sebeb bulamıyo ama ilk sayfalarda okumustum bi arkadaşın 5.günden sonra embriyoları yasamıyomus benimkini biraz ona benzettim tabi o naptı bilmiyorum sonra.
kızlar anladığım alman ve bahçeci ayrılmışlar ama sizin topic birlikte buraya yazanlar hangisine gidiyor suanda ve en son yaptıranlar fiyatlar nasıl bilgi verebilirlerse sevinirim.
tamam canım yazarım hadı hayırlısı tatlım ya,ben gidemem nuur elde para kalmadı beni biliyosun ilacı da cok yüksek doz kullandım 11 milyarı buldu hesapladık .simdi murat berksoy gidim diyorum bir sürü tahlil var tüp bebegi mi yaptırım ?yoksa murat berksoy mı yaptırım?önceki tüp bebek yaptırdıgım doktoru aradım anlattım herseyi tahlilleri su ana kadar yapılmıs herseyi topla gel bekliyorum seni dedi
o yüksek dozda ilac kullanılmasına karsı bi doktor ben ilk denememi yaptıgımda o ban a sana ilac yükladim gel dogal sikrus yapalım demisti ben gitmedim bide halit beyde sansımı denemek istemistim.
olmadı nasipim de yokmus kısmet bu isler .olmayın ca olmuyo nuuur.
i
arkadaşlar dün bi sorun sormuştum cevabını alamadım
bende bi sorun yok ama eşimin sperm sayısı 1 milyon civarı. Bu ay tedaviye başlıyoruz. sizce şansımız nedir? Bu ilk denememiz olacak. Çok heyeceanlıyım. Doktorum Halit Bey.
Böyle bi durumda olan ya da bu konuda tecrübeli olanlar cvplasın lütfen.....
aynen canım benim igneler degil ama diger ilaclar uygulama ücretini gecti4aydır kullandıklarımda dahil halada hiç kesmeden bütün ilaclara bantlara progesteron ignelerine devam 3günde bir eczanenin yolunu tutyoruz.bizimde 11milyar oldu.cok pahalı bir serüven.olsunda para mühim degil diyosun ama bi noktadan sonra tükenince parada göze gözüküyo.sen bilirsin canım iyi düşün acele karar verme napcagın konusunda.kısmette varsa elbet bigün olcak.inşallahta daha fazla aratmaz rabbim
slm bayanlar... bişi sormak istiyorum... burada 4.evre endometriosiz olup tüp bebek denemsi yapanlar var mı?
slm canım sperm sayınız az ama önemli olan kalitesi sonucta bir yumurtaya bir sperm lazım.cok okudum burda sperm sayısı cok olup dölleme yetenegi olmayan hamile kalamayan tek spermi olupta pozitif sonuc alan.bu işler birazda nasip yani.Allah yardımcın olsun
arkadaşlar ayın 12. de adet olmam gerekti ama daha olmadım.lucrine devam ediyorum.sizdede böyle sıkıntı oldu mu.
önemli olan galiba iyi düşünmek ben allaha bana vereceğine inanarak dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum böyle oluncada işler daha yolunda gidiyor galiba bende testlerimi yaptırdım HSG ve kan testleri hepsi normal çıktı ( testlerdeki referans değerlere göre kendimce değerlendirdim) gerçi daha doktora göstermedim sadece genetik testlerin sonuçlarını bekliyorum ondan sonra bende inşallah başlayacağım kısmetse tabi doktorum karar verecek bakalım zaman neler gösterecek herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için ama ben hepimiz adına inanın çok umatla bakıyorum sırayla inşallah hamiş haberleri veririz burdan şimdiden çok mutlu oldum hadi bakalımmmm herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?