Arkadaşlar merhaba nasılsınız :92::92::92::92::92::92:
Bende dondurulmuş tedavime başladım tek sorun yaratacak şey embriyomun sağlıksız çözülmesi ve bu durumda tedavinin iptal edilmesi ama inanın eğer öyle birşey olursa hayırlısı böyleymiş der önüme bakarım :))
Bizler elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış .
Topiği sessiz bırakmayalım kızlar
hayırlısı olsun canım senin adına cok sevindiminş güzel verirsin bize.kac tane dondurulmus embriyon var.iyi düşün iyi olsun canım
merhaba ,bende bahçeci kliniğine gitmeyi düşünenlerdenim.daha önce yumurtlama takibi ,1 aşılama ve rahim filmi tecrübelerim oldu.öğrenmek istediğim kliniğe gidince tekrar rahim filmi çektirmemi istiyecekler mi acaba ?
Birde doktor olarak kimi sececeğime karar veremedim.halit bey nasıl?açıklayıcı cevaplar veriyor mu?ben ve eşim bu konuda biraz hassasız .daha önceki gittiğimiz doktor ,doğru düzgün hiçbir açıklama yapmadan aşılama yaptı,tabii sonuç negatif.bu da bizim hiç hoşumuza gitmedi.Bu sebeple ben konuşkan bir doktor olsun istiyorum.Cevaplarsanız sevinirim.
Cnm tedaviye yeni başladım ben Mustafa Bahçeciye gidiyorum şuan için çok memnunum aama bakalım :)) Benden film istemediler cnm çünkü 7 ay önce çektirdiğim film vardı.
Bence sen siteyi iyi araştır ona göre karar ver çünkü çok önemli bu konular şimdiden hayırlı olsun
Ahhhh Nurcum 1 tanecik bebişim var ama ben "1 tane olsun benim olsun"sloganımla yoluma devam edicem güweniyorum inş bırakmaz bizi :)) Gerçi sonuç negatif olacaksa tedavimde iptal olsun boşuna 12 gün hayallere kapılmak istemiyorum hayırlısı bakalım
merhaba ,bende bahçeci kliniğine gitmeyi düşünenlerdenim.daha önce yumurtlama takibi ,1 aşılama ve rahim filmi tecrübelerim oldu.öğrenmek istediğim kliniğe gidince tekrar rahim filmi çektirmemi istiyecekler mi acaba ?
Birde doktor olarak kimi sececeğime karar veremedim.halit bey nasıl?açıklayıcı cevaplar veriyor mu?ben ve eşim bu konuda biraz hassasız .daha önceki gittiğimiz doktor ,doğru düzgün hiçbir açıklama yapmadan aşılama yaptı,tabii sonuç negatif.bu da bizim hiç hoşumuza gitmedi.Bu sebeple ben konuşkan bir doktor olsun istiyorum.Cevaplarsanız sevinirim.
selam tupbaby,
sen daha önce hiç denedin mi?ya da ilk denemen mi?ben hala doktor seçemedim.pöff ya çok karasızım..mustafa bey daha pahalıdır değil mi;?
aynen canım bitane olsun senin olsun rarbbim hayırlı sonuclar alabilmeyi nasip etsin bu yolda ugrasan herkesin önce göbişleri sonrada kucakları bebişleriyle dolsun inş..tabi benimde.
slm nsh,rahim filmini tekrar istemiyolar fazla zaman gecmemisse.bendende istemediler.halit bey iyi bir dr gerci drların hepsi aynı sekilde ilgili.hemşirelerde öle hepsine aklına takılan herseyi rahatlıkla sorabilirsin.bence baslamadan bir öngörüşme için git için rahatlasın
Cnm benim 2. denemem olacak ama Bahçecide ilk tedavim ben bir önceki tedavimden kalmış olan dondurulmuş embriyomu kullanıcam sıfır tedavi değil anlayacağın ...
Ama bakalım 1 tane dondurulmuş olması sorun biliyorsun çözüldüğünde yaşamama şansı var herşeyin hayırlısı Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
Mustafa Beyin muaayene ücreti 300-270 tl arası bu parayı bir kere veriyorsun sonrasında bir daha almıyorlar.
Tedavi ücretleri sabit sen sadece muayene ücreti veriyorsun fazladan
nuur nasılsın bebisini görmeye gittin mi?
selam nurrr,ekim ayında çektirmiştim,3 ay oldu .bir daha istemezler herhalde.sen halit beye mi gittin yada gidiyordun ?ya bugün aradım merkezi ,gelin tanışalım felan dediler.doktorlarla tanıştıralım dediler.nurrr halit bey çok yoğun mu?yeterince ilgileniyor mu?ya da aradığında bulabiliyormusun ?bir de kendini yanın da rahat hissedebiliyormusun ?
selam tupbaby,inşallah hakkınızda hayılırlısı olsun.ben bu işlerde yeniyim .daha önce hiç deneyimim olmadı.bakalım bu hafta bizde randevu alıp gidicez.ama nereye hala kararsızım ?sen avrupa yakasında mı oturuyorsun?
iyiyim canım beklemedeyim.gitmedim daha carsamba randevum var bakalım cok stresliyim.görebilcekmiym göremiycekmiyim.dua et benim için bebişim benimle olsun.sen naptın karar asamalrı nasıl gidiyor
slm kızlar
nurr inş bebişi görürsün bu kacıncı denemendi senin?
tup baby sende iyi haberlerini verirsin inş.
bişey sorcam bahçecide yumurta takibine kaçgünde bir çağırıyorlar ve e2 bakılıyormu bunlar için ayrı ücret talep ediyorlarmı?
hadi hayırlısırahat ol insallah görücen sonunda bebisini allahım bize de nasip etsin ufff ya sorma karmakarısık oldum .bu aralar da benim isler de yogun dönem sonu ama yeni cocuklar geldi uyum sorunumuz var biraz bekliyecegim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?