Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Merhaba nurrr,
ben bugün umuta gittim,oradkilerle görüştüm.orda bir doktor var ulun bey ,onun hk bilgi felan aldım bir de fiyatlar hk.umut merkezde fiyat ilaçlar dahil 5000 tl.onlar fiks bir fiyat veriyor .ama fulyadaki klinik net bir fiyat vermiyor.4000 tl artı ilaçlar ne kadar tutarsa.nur sen ne kadar verdin ?bir de peşinmiydi?bu kısmı beni düşündürüyor.hala kararsızım.bir de senin yaşın kaç?ben 32:))

5000 e dahil olan sadece uygulama ve yumurtlama için kullancagın igneler canım.bahcecide ortalama 5000-5500 falan demişlerdi oda herkesin kullancagı ilac dozuna göre degişiyo.benim uygulama+igneler 5000 tuttu. bastan beri harcadıgım parayı sölemem gerekirse bende polikistik over oldugu için murat beye falanda gittim beslenme konusunda yardım aldım biraz ekstra kullandıgım ilaclar ve transferden sonra bütün kullandıklarıma baska ilaclar ignelerde eklendi halada devam ediyorum kullanmaya tedavi boyunca gelip gitme testler tahliller falan 11bin falan harcadım.uygulama parasınıda yumurta toplama günü peşin veriyosun ama anlasmaları olan taksit yapan bankalar varmıs galiba bi sor istersen.benim kullandıgım ilaclar uygulama parasını gecti yani yoksa basta verilen fiyat neyse o.paket fiyat demişler ama ekstra kullancagın ilacları falan cepten alcaksın bunu sölemelerine gerek yok yani ama senin benim kadar tutmaz benim durum farklı.yasımda martta 25 olcak....püüfff cok uzun olmus

yani en az bi 7bin falan gözden cıkarcan canım

insallah nuuur hayatta tek istegim degil de (bir tane daha cok istedigim sey var)allahım nasib eder insallah ,yarın insallah haberini bekliyoruz........biraz cocukları toparlım baslayacagım artık

nurr daha çok gençsin :))allah uzun sağlıklı ömürler versin ,sana ,bebişe,eşine:))nurr bana kızma belki daha önce yazmıştın ama bu saatte kafamı toparlıyamıyorum,bu senin kaçıncı denemen ?11tl çok değilmi ya?yani 1 deneme ve tedavi için ise çok para.ilaçlar mı çok pahalı,ne tuhaf birşey(

saol canım cümlemize.yasım genc ama yumurtlama problemi var işte benim polikistik over yani.ilk denemem ama ben daha önce 3.5sene normal tedavi gördüm olmadı bizde tüp bebege gecmeye karar verdik.ekimin 10unda falan basladım ben tüp bebek işine 3ay olmus yani normaldir murat beye giderken zaten 1500 harcadım daha baslamadan onun verdikleri dahil bisürüde ilac kullandım halada kullanıyorum.hepsine keseyi görene kadar devam dediler.bizim bide 49 yumurtamız oldugu için yumurta toplamadan sonra vücut su topladı bir ay sonra transferim oldu bütün ilacları bir ay fazladan kullanmıs oldum yani yoksa 7.500-8000i gecmezdi.bide transferden ilk gebelik ultrasonuna kadar e2 için bant ve pregesteron ignesi kullanıyosun bunlar 2kullanımda bitiyo. bazen eşimle bizde soruyoruz anlam veremiyoruz herkes bu sekilde ilac kullanıyomu acaba diye.her cıkısımıza 300-350gitti.4 günde bir eczanedeyiz.hepsini özel alıyoruz bide..buzamana kadar olan bütün tahlilleri falanda katarsan gelip gitme masrafında oluyo ekstra....buldu yani 11bin i...aammaaaaannn boşver sonucu yüzümüzü güldürdü ya inşşllahta sorunsuz bisekilde devam eder gözüm görmüyo giden parayı.daha fazla harcayanda var daha az harcayanda.

evet canım ama ekstra kullancagın haplar olursa inş tutarda hamiş kalırsan ozaman kullancakların da oluyo gelip giderkende masrafın oluyo ortalama 7000i gözden cıkarcan.ama alman hastanesinin sskyla anlasması var sanırım.hadi hayırlısı bakalım güzel haberler verin bize Allah yardımcınız olsun

canım zaten 5000 artı ılaclar hersey dahıl en fazla 1500 tutarmıs ve alman hastanesınde sıgorta falan karsılamıyo bıde ben ç.kaleden gelecegım ole yol parası dıger masrafları saymıyorum ve bız bu yola okadar cok para doktukkı 4.denemem olacak benım yeterkı olsunda ne kadar tutarsa tatsun dıyoruz para bı sekılde kazanılır ama manevı yonu zor bunlara dayanamak zor olan ISSALLAH ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLUR HERKEZIN DUALARI KABUL OLUR

nasılsınız arkadaşlar.ben de bugün doktodan geldim yorgunum.lucrin kullandım şimdi de puregon verdiler cumartesi tekrar gitçem.

nur hamılemısın canım bı arkadas bebegını sormus ay ısallah hamılesındır hayırlı olsun umarım sapa saglıklı alırsın bebegını kucagına sen nerde gordun tedavını canım

haklısın canım.Allah yüzünüzü sonuna kadar ,hep güldürsün inşallah :)))

aynen canım yeterki saglıklı hayırlı sonuclar alalımda parayı gözü görmüyo insanın.paradan cok manev yönden büyük yıpranma oluyo.arkadaslar soruyolar diye yazıyorum bende zaten hem benim bu sekilde oldu.herkesin durumu aynı degil.zor olmıycakmı canakkaleden gelip gitmek.Allah yardımcınız olsunn canım.inşş son denemen olur canım

nur hamılemısın canım bı arkadas bebegını sormus ay ısallah hamılesındır hayırlı olsun umarım sapa saglıklı alırsın bebegını kucagına sen nerde gordun tedavını canım

evet canım hamileyim.cok saol Rabbim sizlerede bu duyguyu tatırsın inşş.bahcecide halit beyde gördüm tedavimi

inş her sey yolunda gider hayırlı haberler verirsin bize dilhusarcım

merhaba nurr;bebeğin hayırlı olsun rahat bir hamilelik diliyorum sana.Gebelik haftası nasıl hesaplanıyo tüp bebekte forumda okudum ama herkes başka bişey sölemiş.

cok canım bebişimi gördüm gercek anlamda bugün inandım minicik kalbi pıtpıt atıyo hersey yolunda.okadar güzel bir duygu ki Rabbim en kısa zamanda sanada tattırsın canım

nuuurcum insallah tattırır banada rabbim tekrardan gözünüz aydın rabbim hayırlı evlat olmasını nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…