Tüp Bebek Merkezleri Almanya da tüp bebek yaptıranlar bızde burada sorunlarımızı paylasalım

canim yaaa bak biz gecen yil türkiyede tüpbebek yaptirdik türkiyedeki sigorta bize 480 yuro verdi tedavi masrafi icin bilgin olsun

inan yasla ilgisi yok sadece türkiye sigortasi ödüyo buraylada ilgisi yok bizde sasirmistik duydugumuzda dr timür gürnanin kliniginde muhasebeci dilek hanim var o anlatti ve o yapti mesala benim esim hic türkiyede felan calismamis ama devlet öyle destek oluyomus bizlere 500 yuronuzu cöpe atmayin arastirin eger tüpbebek yaptirma niyetiniz varsa

iyi de canim ben ikinci tedavimi gürgan klinikte oldum o dedigin dilek hanim tedaviye baslayana kadar öyle dedi sonra yan cizip inkar etti ve alinmasi gerekenden fazla para alindigi gibi birde narkozdan cikis halimle benimle tartisip sinirlerimi bozdu ama arastirayim yinede sagol

evet cok huysuzlar bazilari acimasiz davraniyolar ama hepsi öyle degil ama dilek hanim bize cok yardimci oldu senin Aalen deki dr gitmeni tavsiye ederim bensimdi ilacsiz tüpbebwgi arastiriyorum ama almanyada bu teknik yokmus yinede kismet yüceAllahim emeklerimizin karsiligini verir

canim benim senin msj okuyunca cok duygulandim ayni durumdayim tek fark sizde sperm ve yumurta olayi normal bizde buda normal deyil ama seni cok iyi anliyorum senin durumundayin bende 6 yillik evliyim ayni sorunlari bende yasiyorum senden sonra evlenenlerin cocuk sahibi olmasini milletin durumu bilerek inadina inadina sana sormasi insani gercekten cileden cikariyor ama ne yapacaksin kaderimiz buymus bunada sukur........
birde cok merak ettim sen msj yazali yil olmus ama yinede yazmak istedim bu arada insallah cocuk sahibi olmussundur ama umudunu yitirme allah bizede verir umarim.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…