merhaba canim bende almanyada yasiyorum, 3 defa tüp bebek birde dondurulmus embriyo transferim oldu sonuc malesef negatif, bende senin
gibi düsünüyorum canim burda doktorlar pek umursamiyorlar, ilgi alaka pek yok gibi
almanlar zaten soguk insanlar fazlada birsey beklememek lazim diye düsünüyorum
bende öbür seneye kismet olursa türkiyede denemek istiyorum, Rabbim hepimize
hayirlisini versin canim...
bizde kasim`da yaptirdik ama ne yazik ki tutmadi.adetimin 2,gününden itibaren her 2. gün dr.a gittim ve her defasinda ultrasonda kontrol edildi bütün gelismeler.
bizde de her iki günde bir ultrason kontrolü vardi ....
ya kizlar benim transfer olunurken idrarim dolu degildi yani wc ihtiyacim yoktu dr umda öyle birsey demedi bana side nasildi dr dedimi size idrara sikisik olun diye....
selam canim bende almanyada 2 kez yaptirdim tutmadi simdi yeni bir türk doktoru bulduk oraya gidecegiz insallah
slm ben darmstadt taraftayim. canim doktorlarada iyi arastirmamiz lazim.mesela türkiyede transferden sonra 2 saat yatiriyorlarmis beni hemen kaldirdilar.busene istanbula gitdik birde orda arastirdik oranin mikroskoplari 6000 lik imis daha kaliteli yumurtayi ve spermi buluyorlarmis.simdi gidecegimiz doktorda öyleymis.sizde sorun ne sordum ama cevap vermek istersen tabiki.ben 10 yillik evliyim deneme tahtasi gibi denediler bizde hic sesimizi cikarmadik sormadik arastirmadik ve 10 senemiz bosa gecti onun iyi arastirin. sigorta ödedimi sizinkini
slm canim biz yazin temmuz ayinda mikro tedavisi uygulandi tutmadi daha önce bundan 4-5 yil önce tüp bebek uygulandi oda tutmadi ondan öncede 3 kere asilama yapildi tabiki oda olmadi ben artik ümidimi kesmistim tesadüfen bu siteyi buldüm ne kisilerin bebegi olmus bir daha ümitlendim arastirdik türk doktoru bulduk ocak sonu oraya gidecegiz 1defa daha mikro yaptiralim diyoruz.bizim sorunda sayi ve hareket yetersizligi spermde.keciboynuzu kürü falan yapiyoruz aksamlari bol bol badem findik yediriyorum.vitamin haplarini basladik insallah dogal yoldan olur.okudunmu buradan bilmiyorum ama e.vitamini cinko folik asit spermlere hareketlendiriyormus.size doktor ilac falan verdimi......
demek ki her yer öyle canim sendemi yaptirdin kucagina alabildin mi canim..............kizlar size aynen katiliyorum düseldorfta da berbat yapiyolar,ilgilenmiyolar ve soguk kanlilar.size aynen katiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?