slm canim niye ikisinde döllenme olmadi acaba bunu dr un arastirdimi yada ne dedi.....bir sebebi vardir mutlaka ...bizde de ayni sorun var ve benim dr um spermleri hareketsiz olan hastalarimizdakizlar bende almanyada dortmuntda yaptirdim ikidfa fakat ikisndede dolenme olmadi esimde sperm zayifliligi disinda bir problemimiz yok birde devlet ten yardim aladan yaptik bayagi agir oldu bizimm icin simdi turkiyede deniyelim diyorum esim korkuyo ayni hayal kirikligini tekr yasamak istemiyorum diyo ben napcam bilemiyorum daha ikincinin taksitini bile odemege baslamadikki yaz icin nerden bulucam para kredi cekeriz diyoruz ama ne biliyim iste dusun dusun.... isin derlerya ani o hesap of of
tedavinin hayirli olsun canim ins bebislerin sana siki siki tutunur ,..evet burada biraz ilgisizler allaha birakiyorlar ama tutacak oldumu tutuyor benim 2. denememde tutmustu ama sen gene de tedbiri elden birakma ve dinlenmeye calis ilk 5 günü dinlenmeye calis cünkü ilk 3 gün embriyolar yer ariyormus rahimde 4 5 gün tutunuyorlar diye duymustum bir yerden....selam kizlar bende almanyada tübingen kinderwunchpraxis de yaptiriyorum bugün transferim oldu ve transferden sonra birakin 1 saati 5 dakka bile dinlendirmediler dediginiz gibi burada biraz ilgisizlik var transfer oldu ve hemen kalkip eve geldik normal hayatima hemen dönebilirmisim pazarteside calismaya baslicam biraz tedirginim hala temizlik isinde calisiyorum doktorlar bi sorun yok diyor ama anlayamadim ben bu isi neden her yerde farkli bi metot. burada daha önce yaptiripta tutan var mi acaba? bir tavsiyesi yada bi fikri olan sölesin arkadaslar
canim sorularim olacak sana kac tane yumos ciktikizlar almanyada yasiyorum tübingende kinderwunschpraxis de tüp bebek tedavisi görüyorum bu gün transferim oldu 2 emriyo. kafama bisi takildi transferden sonra doktorda hic 5 dakka bile kalmadim doktor hemen gidebilcegimi normal hayatima dönebilcegimi söledi. ayrica 3 gün sonra calisabilirmisim ben temizlik isi yapiyorum. kizlar bir fikriniz yada tavsiyeniz varmi yardimci olun kafami kurcaliyor
cok güzel canim dondurduguna da sevindim ins sevgililer gününde güzel bir sürpriz gelecek size ..evet tanidim canim dün yazismistik seninle kaynana basligi altinda...........canim 8 yumurta toplandi 8 ide döllendi 6 si donduruldu 2 si transfer edildi sonuc subatin 12sinde canim bu arada beni tanidin mi ?
bende kinderwunsch zentruma gidiyorum canim ama bizde türk dr yok maalesef keske bir tane olsaydi .....tedavinin hayirlisi olsun ins fazla bekletmeden gelir bebisin.......bende almanyadayim kinderwunschzentrum a gidiyorum..benim doktorum türk ama genel anlamda bir tüp bebemerkezi oldugu icin birbirlerinin hastalarina bakiolar..ben bugün mesela benim doktorum hasta diye diger kadina kontrol oldum...iranli kendisi dünya tatlisi bir kadin benim doktorumdan daha iyi geldi bana..degistirsem mi acaba diye düsünmeye basladim.....c.tesi asilamam var ikinci kez..asilamayi da beni laparoskopi yapan doktor yapicak..yani aslinda 3 doktorla ayni anda muhatap oluyorum.
keske olsaydi gercekten nerde kaliosun ki??ben darmstadt tayim ve bizde 5 farkli milletten doktor var..ama türk olani kadin oldugu icin hemde türkce konustugu icin basi cok kalabalik..onun icin hamile kalinca hasta, birakio takibi....mirmirmirmirbende kinderwunsch zentruma gidiyorum canim ama bizde türk dr yok maalesef keske bir tane olsaydi .....tedavinin hayirlisi olsun ins fazla bekletmeden gelir bebisin.......
ben hannoverdeyim canim bizim dr lar hep alman keske olsaydi her seyi sorabilirdim almanlara sorulmuyor ki ins bu sefer gelecek bebislerimiz cok zor ya..keske olsaydi gercekten nerde kaliosun ki??ben darmstadt tayim ve bizde 5 farkli milletten doktor var..ama türk olani kadin oldugu icin hemde türkce konustugu icin basi cok kalabalik..onun icin hamile kalinca hasta, birakio takibi....mirmirmirmir
bu sefer umudum var insallah allah izin vericek ve olucak..
slm canim niye ikisinde döllenme olmadi acaba bunu dr un arastirdimi yada ne dedi.....bir sebebi vardir mutlaka ...bizde de ayni sorun var ve benim dr um spermleri hareketsiz olan hastalarimizda
tutma sansi yüksek diyordu cünkü spermler disarida yikaniyor ve en hareketlileri konuluyor döllenmeye ....ins 3. denemenizde olur canim umudunuzu yitirmeyin canim....
canim bende darmstadtda kaliyorum aysen bilgicyildirimami gidiyorsunkeske olsaydi gercekten nerde kaliosun ki??ben darmstadt tayim ve bizde 5 farkli milletten doktor var..ama türk olani kadin oldugu icin hemde türkce konustugu icin basi cok kalabalik..onun icin hamile kalinca hasta, birakio takibi....mirmirmirmir
bu sefer umudum var insallah allah izin vericek ve olucak..
amin canim ins....bizde döllenme oluyor canim cok sükür ve transferlerim gerceklesiyor 2. denememde tutmustu düsük yaptim maalesef ki...dedigim gibi spermleri yikandigi icin en sagliklilarini döllemeye birakiyorlar benim dr um öyle demisti bana yani....sizin durumunuzu gercekten anliyamadim niye döllenme olmadigini canim ya..bu tedavi cok zor onun icin hastane dr degistiri isterseniz...zaten dr bir aciklama yapmasi lazim size....ins canim olur umutlarimizi yitirmegelimm sizdedemi dollenme olmadida transfer yasiyamadin peki drun sana nededi bana drum bisey demiyo bizde bilmiyoruz diyo anlamadim gitti kafamm cok karisik bu yuzden:uhm:
canim ya sende benim yasadiklarimi yasamissin ins bu sefer saglikli gelir bebislerimiz..nasil memnunmusun gittigin yerden canim bende ayni yere gidiyorum ama fazla bir aciklama yapmiyorlar nedense..................merhaba arkadaslar...bende almanyadan yaziyorum bende 4 sefer tüpbebek tedavisi gördüm dondurulmusla 4.sefer hamile kaldim ama malesef.12+3 bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim oysa nekadar seviniyordum ilk üc ayi atlattim artik düsürme tehlikesi yok diyordum ama öyle iste,neyse bende göttingende kinderwunschzentrumda yaptirdim ve 1 sene ara verdikten sonra 2.ayda tekrar baslayacagim ayni hastanede cünki türk doktor geldi bu hastaneye ye benimle ilgileniyor memnunum yani kizlar allah hepimize sabir güc versin umarim transveri olan arkadaslarinda bebekleri simsiki tutunurda annelerine birdaha birakmaz dilegim bu
canim bizlerde anlamis degiliz niye olmadigini ama sanirim hormonlu esyalardan .....eger ki cocugunuz olmuyorsa cok zaman kaybetmeden dr a gidin canim eger kendiliginden olsun diye beklersen 5 sene 10 sene ugrasirsin benim gibi...bir an önce git canim.....genelde erkeklerde sperm hareketsizliginden olmuyor esin bir sperm testi yaptirsin canim.....Hala algilamakta güclük cekiyorum:1no2:
Neden Almanyada yasayan bir cok bayan,in cocuklari olmuyor?
Kimle konussam muhakkak bir sorunu var,sizlerinde sorunu ayni.
Gecen bir arkadasim 5 senedir cocuklari olmuyor diye Türkiye,ye gitti,onlarinda cocuk denemelerine ragmen birtürlü olmadi..Ilkinde tutmadi bu ikinci denemeleri ve umarim bu sefer onunda,sizinde tutar...Bende cocuk istememe ragmen bir süredir cocugumuz olmuyor..Bugün neden olmadigini sapladi Jinekologum ve önümüzdeki sali ufak bir operasyon ile rahim icinde kasik diye tabir edilen bir alet ile sivi alinacak ve cocugun oldugu rahim ici sivilari temizlenecek..Bendeki sorun vücudun tüm bölümünde bulunan bir sivi var ve bu sivi rahim arkasinda daha yogun oldugu icin,spremin yumurtaliklara saplanmasini engelliyor...Umarim cocuk isteyenlere allah bebisler verir...
canim bizlerde anlamis degiliz niye olmadigini ama sanirim hormonlu esyalardan .....eger ki cocugunuz olmuyorsa cok zaman kaybetmeden dr a gidin canim eger kendiliginden olsun diye beklersen 5 sene 10 sene ugrasirsin benim gibi...bir an önce git canim.....genelde erkeklerde sperm hareketsizliginden olmuyor esin bir sperm testi yaptirsin canim.....
merhaba arkadaslar...bende almanyadan yaziyorum bende 4 sefer tüpbebek tedavisi gördüm dondurulmusla 4.sefer hamile kaldim ama malesef.12+3 bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim oysa nekadar seviniyordum ilk üc ayi atlattim artik düsürme tehlikesi yok diyordum ama öyle iste,neyse bende göttingende kinderwunschzentrumda yaptirdim ve 1 sene ara verdikten sonra 2.ayda tekrar baslayacagim ayni hastanede cünki türk doktor geldi bu hastaneye ye benimle ilgileniyor memnunum yani kizlar allah hepimize sabir güc versin umarim transveri olan arkadaslarinda bebekleri simsiki tutunurda annelerine birdaha birakmaz dilegim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?