Tüp Bebek Merkezleri Almanya da tüp bebek yaptıranlar bızde burada sorunlarımızı paylasalım

slm arkadaslar bende almanyada berlinde yasiyorum ve bizede tüp bebek tedavisi uygulandi ve ilk denemede tutdu.Dün aksam hamile oldumu ögrndim.berlinde yasiyn varsa benim doktorumu tafsiye ede bilirim cok iyi bir bayan ve türk olmasida cok iyi..allah herkeze bu güzel duguyu tatdirsin biz tatdik cok tatliymis hamddolsun rabimeeee

tebrik ederim canim seni ve esini ins bizde pozitif sonuclarla gelecegiz bu sayfaya...keske yakin olsaydim da druna gelebilseydim....ne güzel ilk denemende bebisin gelmis 9 ay karninda sonrada kollarinda olsun bebisin yada bebislerin bizim icinde dua etmeyi unutma tekrar tebrikler...........:CüvCüv::CüvCüv:

ALLAH RAZI OLSUN TATLIM:insalla en kisa zamanda sizlerede verir RABIM.dualarim sizinle merak etme canim

cok sevindim,cok güzel bir haber bu...rabbim bizede yasatsin o duyguyu insallah:Saruboceq:

amin, cok sevindim, negüzel ilk denemede cok büyük bir sans, bizede umut oldun!!!... transfer olduktan sonra nelere dikkat ettin??

amin, cok sevindim, negüzel ilk denemede cok büyük bir sans, bizede umut oldun!!!... transfer olduktan sonra nelere dikkat ettin??

evt cok sükür ilk denememizde tutdu.dogruyu söylemek gerekirse öyle fazla dikkat etmedim.DR. normal hayata nasil yasiyorsan öyle yap dedi bende onu uyguladim.agir kaldirmadim ve sipor yapmadim tek bunlara dikkat etim.darisi sizlere olsun INSALLAHHH

öncelikle allah sanada kuvvet ve umut versin,insallah bu sefer seninkide benimkide tutar daha dogrusu tüm istiyenlerin allah yüzümüze bakarda bizlerde anne oluruz.benim doktorumda frau hübner di benim hormon bozuklugum var biraz ama tedavilerde hersey yolunda gidiyor hic sorun cikmiyordu genede olmadi ama nedeni bilinmiyor benimde.seni arkadas listeme ekliyorum haber alalim birbirimizden olurmu kolay gelsin canim

canim ya sende benim yasadiklarimi yasamissin ins bu sefer saglikli gelir bebislerimiz..nasil memnunmusun gittigin yerden canim bende ayni yere gidiyorum ama fazla bir aciklama yapmiyorlar nedense..................

ben memnunum canim hastanemden simdi türk doktorumda var herseyi konusa biliyorum anlatiyor bana herseyi insallah bebeklerimiz birgün gelir bize saglikla hayirlisiyla insallah

merhabalar arkadaslar ,bende almanyada yasiorum, frankfurt cevresinde kaliorum .3 senden beride bu cocuk olayiyla ugrasiorum ilk baslarda normal olur dedik sonra benim prolaktin hastaligim cikti ilaca basladim sonra bi kinderwuchzentruma gönderdi doktorum esim ve beni ama hastane icindeydi bu gittigim klinik sonra ben tüplere bakildi allaha sükür cok iyi cikti sonra esim gitti sperm vermeye ve gittigi gün testisinde sislik bulundu ve ultrasala alinmasi gerekti aldilar ve testisinin tekini kanser nedeniyle almak zorunda olduklarini sölediler ve esimin tek testisi alindi alinalida 2 ay olacak ve kemo terapi ilaci aldi bi kereye mahsuz ve dr bize koruunun dedi ameliyattan önce ve sonra ilac verilmeden sonra spermler alinip donduruldu iyilesmesi uzun sürebilir dedi spermlerin simdi biz yazin oructan sonra ben izine giidp geldikten sonra tüp yaptirmayi düsünüyoruz dr umuzda verilen sperm kalitesinin iyi olmadiiginida söledi zaten direk tüp yapacagiz dedi ve biz daha 23 yasindayiz esimle ilk bebek tedavimiz olcak ve tüp bebek iyi arastirmamiz iyi bi klinik dedik ve tv de aysen bilgic yildirim diye bi dr dinledik ve kafamiza yatti darmstadt da bize yakin oldugu iicn termin aldik 5. ayin 10 da termin verdiler ve bize brosürlerini göndermisler ve simdiye kadar ne yapildi diye kagitlarimizi felan istedi inslh hayirlsi olsun arkadaslar aminn sizlerede fazla bekletmedne versin allh inslh .VALA BEN BURAYA YAZDIM AMA SIZDE YAZMAYALI BAYA OLMUS SANIRIM BU SAYFA KAPANALI COK OLDU

merhaba bende stuttgarttayim ayni sorunum var bu topikten habersizdim stuttgart civarinda yasayan varmi bebek isteyen iyi bir doktor ve adres bilmiyorum

merhaba umudum ben frankfurt civarinda kaliorum marburg diye bir yer ben darmstadtakine gitcem 5. ayda izinden sonrada tedaviye baslamayi düsünüoruz sanada tavsiye ederim darmstaddta kini hayirlisi ben show tv de izledim hem dr türk aysen bilginc yildirim diye bi kadain bende 5. ayda gidecegim daha tüm kagitlarimizi istedii hayirlisi olsunn cnmm sen kac seneden beri cocuk istiyorsun

darmstadt bize uzak galiba ben bes yildir cocuk istyorum üc kez mikro enjekesiyon oldu sonuncusunda tuttu ama düsük yaptim bütün tedavilerim türkiyede oldu ama artik almanyada yasayacagim belki burda tedavigörebilirim ya da yien ankaradaki doktoruma giderim o cok iyi hakan satiroglu bilmiyorum ama en azindan almanyada bir kadindogum doktoru beni görsün istiyorum

ah kizlar ah ne kadar zor cocugun olmamasi ben düzüldorfta yasiyorum biz de ünigilinige gidegiz allah izin verirse persembe günü benim 5 senedir olmuyo ne esimde nede bende sorun var 6 kez asilama yaptim olmadi simdide tüp bebek yaptirmayi düsünüyoz insallah olur
ünigilinik nasil bileniniz var yassin

sevda nur vala ünilig nereyse hic duymadim cnm ben . bende darmstadttakine gitcem terminim 5. ayin 10 a ön görüsmem ve izinden sonra da tüp düsünüorum inslh ilk defa bizim durum farkli cnm biraz 3 senenlik evliyim ilk bir sene normal gec olabilir dedik pek düsmedik son 2 yildirda ugrasiom ilk önce benim prolaktinim cikti yüksek cikior hep simdide esim 2 a önce testis kanseri oldu testisinin tekini aldilar cnm simdi spemlerini donrdurttular cünkü bi kereye mahsuz semo aldi esim ve 6 ay gecmesi lazimmki semo ilacini büynyesi temizlesin cünkü spermlerin morfolojisini bozdgu icin cocuk sakat olabilir dendi sim di korunuyoruz biz ve izindne geldikten sonrada tpe baslayacagiz inlsh oructan sonra yani

Merhaba arkadaslar,Allah hepinize sabir versin dualarinizi kabul etsin insall.amin
Bende 5,bucuk yildir evliyim ve halen bir bebek sahibi olamadim .
ben Saarbrückenden katiliyorum .
ve bizim problemimiz de azosperm ....
bu sorunla almanyada ameliyat olan varmi aranizda???

merhaba bende stuttgart cevresinde yasiyorum bende tam 9 kez tüpbebek tedavisi denedim hepsi negatifle sonuclandi 4 kez ulm sehrinde denedim olmadi kismet degilmis Allahtan umut kesilmez yaratan hepimize sabir versin bizimburda birklinik var ben cok gec ögrendim birarastir derim ben gittim ama tedavi olmadim farklibir yer hosuma gitmisti dr alman cok ilgiliydi

neresi bana adresi verirmisin ve sen stuttgartin neresindesin ben böblingendeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…