tebrik ederim canim seni ve esini ins bizde pozitif sonuclarla gelecegiz bu sayfaya...keske yakin olsaydim da druna gelebilseydim....ne güzel ilk denemende bebisin gelmis 9 ay karninda sonrada kollarinda olsun bebisin yada bebislerin bizim icinde dua etmeyi unutma tekrar tebrikler...........:CüvCüv::CüvCüv:slm arkadaslar bende almanyada berlinde yasiyorum ve bizede tüp bebek tedavisi uygulandi ve ilk denemede tutdu.Dün aksam hamile oldumu ögrndim.berlinde yasiyn varsa benim doktorumu tafsiye ede bilirim cok iyi bir bayan ve türk olmasida cok iyi..allah herkeze bu güzel duguyu tatdirsin biz tatdik cok tatliymis hamddolsun rabimeeee
tebrik ederim canim seni ve esini ins bizde pozitif sonuclarla gelecegiz bu sayfaya...keske yakin olsaydim da druna gelebilseydim....ne güzel ilk denemende bebisin gelmis 9 ay karninda sonrada kollarinda olsun bebisin yada bebislerin bizim icinde dua etmeyi unutma tekrar tebrikler...........:CüvCüv::CüvCüv:
slm arkadaslar bende almanyada berlinde yasiyorum ve bizede tüp bebek tedavisi uygulandi ve ilk denemede tutdu.Dün aksam hamile oldumu ögrndim.berlinde yasiyn varsa benim doktorumu tafsiye ede bilirim cok iyi bir bayan ve türk olmasida cok iyi..allah herkeze bu güzel duguyu tatdirsin biz tatdik cok tatliymis hamddolsun rabimeeee
cok sevindim,cok güzel bir haber bu...rabbim bizede yasatsin o duyguyu insallah:Saruboceq:
slm arkadaslar bende almanyada berlinde yasiyorum ve bizede tüp bebek tedavisi uygulandi ve ilk denemede tutdu.Dün aksam hamile oldumu ögrndim.berlinde yasiyn varsa benim doktorumu tafsiye ede bilirim cok iyi bir bayan ve türk olmasida cok iyi..allah herkeze bu güzel duguyu tatdirsin biz tatdik cok tatliymis hamddolsun rabimeeee
amin, cok sevindim, negüzel ilk denemede cok büyük bir sans, bizede umut oldun!!!... transfer olduktan sonra nelere dikkat ettin??
merhaba, amin yasadiklarini tahmin edebiliyorum, allah sabir kuvvet versin... insallah bundan sonra hayirli haberler alirsin. bende göttingende yaptirdim, heralde ayni yer. gecenlerde okudum artik türk doktoru gelmis, benim doktor fr hübner idi. iyi bir doktordu ama malisef bende 2 icsi yapildi ama tutmadi...hatta ikincisinde hersey yolunda idi tam transfer edilicekti, bir ay bekliyelim dendi, 6 tane donduruldu sonra malisef transfer olunacakti ama devam bölünmediler embryolar... 3 sünüde ayri bir yerde yaptiralim dedik almanyanin en büyük tüpbebek merkezi imis wiesbadende,güzeldi ama hersey tabiki daha bahli ama modern ordada olmadi kismet degilmis, ben birde ayreten orda bagisiklik sistemi (immunglobilin) icin serum aldim, prof. konrtolunde ayreten oluyor bu, tutunmasina yardimci oluyormus, tekrarlanan düsüklerde kullaniliyormus kendin özel ödüyorsun ama genede olmadi kismet degilmis....hayat devam ediyor simdide türkiyede yaptiriyoruz... bu ay sonu ucuyoruz hayirlisi olsun hepimizin hakkimizda insallah,,,,
canim ya sende benim yasadiklarimi yasamissin ins bu sefer saglikli gelir bebislerimiz..nasil memnunmusun gittigin yerden canim bende ayni yere gidiyorum ama fazla bir aciklama yapmiyorlar nedense..................
darmstadt bize uzak galiba ben bes yildir cocuk istyorum üc kez mikro enjekesiyon oldu sonuncusunda tuttu ama düsük yaptim bütün tedavilerim türkiyede oldu ama artik almanyada yasayacagim belki burda tedavigörebilirim ya da yien ankaradaki doktoruma giderim o cok iyi hakan satiroglu bilmiyorum ama en azindan almanyada bir kadindogum doktoru beni görsün istiyorummerhaba umudum ben frankfurt civarinda kaliorum marburg diye bir yer ben darmstadtakine gitcem 5. ayda izinden sonrada tedaviye baslamayi düsünüoruz sanada tavsiye ederim darmstaddta kini hayirlisi ben show tv de izledim hem dr türk aysen bilginc yildirim diye bi kadain bende 5. ayda gidecegim daha tüm kagitlarimizi istedii hayirlisi olsunn cnmm sen kac seneden beri cocuk istiyorsun
merhaba bende stuttgart cevresinde yasiyorum bende tam 9 kez tüpbebek tedavisi denedim hepsi negatifle sonuclandi 4 kez ulm sehrinde denedim olmadi kismet degilmis Allahtan umut kesilmez yaratan hepimize sabir versin bizimburda birklinik var ben cok gec ögrendim birarastir derim ben gittim ama tedavi olmadim farklibir yer hosuma gitmisti dr alman cok ilgiliydi
aalen de size 80 yada90 km eger istersen tl no özeline birakirim Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?