- 21 Şubat 2014
- 159
- 24
- 38
- Konu Sahibi karabiber25
-
Canııımmm, çok sevindim, idrarda bile çıktıysa bencede tutmuştur hadi hayırlısı, maşallah, Rabbim nazarlardan saklasın inşallah 2-3 gün kaldı :)Insallah canim nolur dualarinizi eksik etmeyin...
Sagol canim insallahCanııımmm, çok sevindim, idrarda bile çıktıysa bencede tutmuştur hadi hayırlısı, maşallah, Rabbim nazarlardan saklasın inşallah 2-3 gün kaldı :)
Canım bugün hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz, değerini bize yaz lütfen :)Sagol canim insallah
Cok sagol canim insallah haber ederim. .Canım bugün hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz, değerini bize yaz lütfen :)
Oh oh maşallah:) bence çok iyi değerin, Allah'ım bizlerede nasip etsin inşallah, bak Rabbim ol diyince oluyor, demekki zamanı şimdiymiş, büyük Allah'ım, sağlıklı, hayırlı, imanlı evlat versin inşallah :)Kizlar bugün hcg degerim 77 cikti cok sükür inanamiyorum allahim bin sükür olsun sizce nasil degerim
Insaallah canim rabbim sizlerede tattirsin bu duyguyu cumartesi tekrar kan vericem ikiye katlamasi lazimmis insallah allahim kucagima almayida nasip ederOh oh maşallah:) bence çok iyi değerin, Allah'ım bizlerede nasip etsin inşallah, bak Rabbim ol diyince oluyor, demekki zamanı şimdiymiş, büyük Allah'ım, sağlıklı, hayırlı, imanlı evlat versin inşallah :)
oh oh masallah, rabbim devamini da göstersin insallah...Kacinci gün degri simdi bu,Transfer+?Kizlar bugün hcg degerim 77 cikti cok sükür inanamiyorum allahim bin sükür olsun sizce nasil degerim
+15 di canim cumartesi tekrar kan vericem insallah ikiye katlaroh oh masallah, rabbim devamini da göstersin insallah...Kacinci gün degri simdi bu,Transfer+?
Canım, 2. gün transferin olduğu için biraz düşük çıkması morelini bozmasın, olucak inşallah:) bugün ne dediler gelişmelerden haberdar et biziInsaallah canim rabbim sizlerede tattirsin bu duyguyu cumartesi tekrar kan vericem ikiye katlamasi lazimmis insallah allahim kucagima almayida nasip eder
Morelini sakın bozma canım, en azından yükselmiş, ben beş kere transfer yaşadım, yerleşmeye çalışmadı bile, sende oluyor bak, olmasa bile bir dahakine olur inşallah, ama şu an bebeğin seninle ve seninde ona stres yaşatmamanı istiyor, çalışıyorsan rapor al, arkadaşlarınla buluş ve bol bol dua et, bebeğin seni bırakmayacak inşallahMoralim okadar bozukki bilmiyor um neden sanki olmiycakmis gibi geliyo bugün degerim 102 ye yükselmis yavas ilerliyo ultrason la bakti bisey göremedi henüz erken dedi acaba gercekten ikinci gün embriyo su olduğu icin olabilirmi
Allah razi olsun senden canim gercekten icime su serptin insallah olacak rabbime siginiyorum insallahMorelini sakın bozma canım, en azından yükselmiş, ben beş kere transfer yaşadım, yerleşmeye çalışmadı bile, sende oluyor bak, olmasa bile bir dahakine olur inşallah, ama şu an bebeğin seninle ve seninde ona stres yaşatmamanı istiyor, çalışıyorsan rapor al, arkadaşlarınla buluş ve bol bol dua et, bebeğin seni bırakmayacak inşallah
Insaallah dualarinizi nolur eksik etmeyinAy canim senin ikinci gün transferiydi, Ondan düsük cikmistir.merak etme yükselir o zaman daha,benimki 5. gün transferiydi ve kan testini yapan labaratuara göre de degisiyor. Hadi yakinda daha güzel haberler alma ümidiyle... Kalbini ferah tut, Allahin izniyle olacak bu is...
Canim benim, hayirli olsun. Darisi kucagina almaya olsun. Canini sikma, hayalimikiz arkadasin dedigi gibi, tutunmasi bile bir mucize , ve bu mucizene sahip cik, uzulup,kafayi yorup stres yapma kendine.. hersey Iyi olucak diye dusun iyi olsun. Bak benimde hayalimikiz arkadas gibi 3 denemedede hic tutunmadi bile .Insaallah dualarinizi nolur eksik etmeyin
Herkese selamlar, canım tekrar kan verdinmi, nasılsın ?Insaallah dualarinizi nolur eksik etmeyin
Yok canim veremedim tatil dolayisiyla kapalilar pazartesi baska bi Dr gittim agrim var dedim endiseliyim dedim ultrason la bakti henüz bisey görünmüyor dedi haftaya saliya kaldi ogün hersey belli olacak artikHerkese selamlar, canım tekrar kan verdinmi, nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?