- Konu Sahibi karabiber25
-
Hayırlı yıllar arkadaşım, profertil bizde kullandık, ama faydası oldumu bilemiyorum, eşim profertil ve keçiboynuzu kullandı artı sigarayı bıraktı 6 ay sonra gerçekten ikiye katlandı ama hangisinin faydası oldu bilemiyorum, şu sn hiç birini kullanmıyor, sigarayada tekrar başladı, ama kontrolede gitmiyoruz, biz galiba içten içe pes ettikEsi Profertil ve klomifen kullananlar .
Kizlar, buara internette arastirmalarimda, spermdeki kusur ve kalitesizlik icin, profertil diye bir ilac duydum, bu icinde bitkisel seyler barindiran, spermin ihtiaci olan vitaminlere sahip bir ilacmis.busekilde birkac ay kullanimla spermin kalitesi artiyormus.ozelliklede spermde dna hasari olan kisilerde etkiliymis, tabi yanindada klomifen adli ilaci kullaniyorlarmis. Ankarada kaan aydos diye cok unlu bir urolog tavsiye ediyormus.cok kisi,5 ,6 ay gibi duzenli bir kullanimdan sonra spermdeki hasari ve kusuru baya duzeltip, dogal yolla hamile kalmis.Birde pre-seed gel diye kayganlastirici bir jel kullaniyormus kadinlar, spermler rahatca rahime yetissin diye.
iste bende bunu nette baya okuyunca diyorumki acaba bendemi esime bunlari alip kullandirsam?
Bu konuyla ilgili bilgisi , tecrubesi olan varmi acaba, varsada biraz anlatip yardimci olursa cok sevinirim.
OzaMan keci boynuzu ve profertil ise yariyor sperm artirmada..yanliz kalitesine pek fayda etmiyormu acaba ? Baksana ikiye katladigi halde sende gebelik olusmamisOTE="Hayalimikiz81, post: 38652827, member: 563828"]Hayırlı yıllar arkadaşım, profertil bizde kullandık, ama faydası oldumu bilemiyorum, eşim profertil ve keçiboynuzu kullandı artı sigarayı bıraktı 6 ay sonra gerçekten ikiye katlandı ama hangisinin faydası oldu bilemiyorum, şu sn hiç birini kullanmıyor, sigarayada tekrar başladı, ama kontrolede gitmiyoruz, biz galiba içten içe pes ettik
Türkiye'de denemek istiyoruz aslında ama ne zaman, nasıl bilemiyoruz, açıkcası sinirlerimizde kaldırmıyor artık, ikimizde çalışıyoruz, en doğru zamana izinde almak gerekiyor...OzaMan keci boynuzu ve profertil ise yariyor sperm artirmada..yanliz kalitesine pek fayda etmiyormu acaba ? Baksana ikiye katladigi halde sende gebelik olusmamisbende bu klomifen ve profertil ikilisine umut baglamistim oysa .bilmiyorum bizimde ayin 14 de urologda terminimiz var.cektirebilirsek bir spermiogram vede fsh degerleri icin kan testi isticem ..birde sen turkiyede denicekmisin tup bebegi.nezaman yapmayi dusunuyorsun canim?
Transferin hayirli olsun arkadasim.aramiza hosgeldin.umarim sonucun hayirlisiyla pozitif olur. Yanliz test gunun neden okadar gec? Eminmisin 7 subat olduguna ? Nerdeyse 5 hafta sonrasina vermisler.Bende yaptırdım 29 transferim gerçekleşti donmuş embriyo ile dün crinone jel'i yaptığımda ucunda kan vardı test günüm 7.2.15 bakalım hayırlısı
Sağolun Pardon test günüm 7 oca 2015 1yerine yanlışlıkla 2ye değmiş parmağım. Ben şişli memorial da yaptırdım bu ikinci denemem ve şimdiden eminim negativ. Almanyada bana tüp bebek tedavisi uygulamıyorlar Kist'im olduğu için.
Türkiye'de denemek istiyoruz aslında ama ne zaman, nasıl bilemiyoruz, açıkcası sinirlerimizde kaldırmıyor artık, ikimizde çalışıyoruz, en doğru zamana izinde almak gerekiyor...
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, sanırsam senin tüplerinde kapalıydı değilmi, normal yolla hamilelik mümkünmü sende?
Çok sevindim canıımm tekrar kan almadan nasıl böyle bir şey diyebilirler, çok kızdım merkezine, vurdum duymaz insanlarArkadaslar hepinizin yeni yili kutlu umutlu olsun insallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin... uzun zaman dir yazamadim moralim cok bozuktu biliyosunuz iki kere kan tahlili oldum pozitifti 77 den 102 ye yükselmisti iki gün icinde yani ikiye katlanmamisti sonra yilbasi nedeniyle bütün Dr. Lar kapaliydi tekrarini yaptiramadim neyse ayin 30 unda tüp bebek merkezim 1 gün acikti cagirdilar ultrasonla ama 10 saniye fikan bakti hic bisey göremedi bana kendinizi düsüge hazirlayin dedi elime hastane icin kagitlar filan verdi eve yolladi insanin umudunu cok kiriyolar bdkleyin kanama olunca hastane ye gidersiniz dedi ogün bugün ben perisan haldeydim dün dayanamadim hastaneye gittim lütfen bakarmisiniz cok endiseliyim dedim veeee iki tane kese gördü ya inanamiyorum gercekten henüz cok kücükler ama varlar dedi allahim bu nasil birsey Tüm umudunu kaybetmisken yüce rabbime sükürler olsun herkese nasip etsin cok uzun yazdim kusura bakmayin
SÇok sevindim canıımm tekrar kan almadan nasıl böyle bir şey diyebilirler, çok kızdım merkezine, vurdum duymaz insanlarama netice önemli, hemde iki kese, maşallah, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)
Tesekkür ederim canim insallah ama yine de icimde korku var bitürlü rahatlayamiyorum
A ! Senin bir kızın olduğunu bilmiyordum, Allah bağışlasın, bak en azından bir yavrun var, Rabbim ona uzun ömürler versin inşallah[/QUOTE]Evet, ilk denememi yaptigim klinik bana tuplerimin kapali oldugunu soylemisti acimasizlar.ama daha sonra laparoskopi yaptirdim vede oyle birseyin olmadigini ogrendim.yani tuplerim acikmis.ama normal yolla niye hamile kalamiyorum bende bilmiyorum.esimin sperm sonuclarinada buyaza kadar butun dr.lar normal diyordu.cunku ben zaten normal yolla 6 sene once 2 kere hamile kaldim.ilk hamileligim normal bir dogumla sonuclandi birkizim oldu.ondan 1.5 sene sonra yine hamile kaldim ama dikkatsizligim yuzunden 9 haftalikken dusurdum.zaten macerada ondan sonra basladi ve birdahada byzamana kadar hamile kalamadim.simdi bende bilmiyorum bu surecte sorun bendemi olustu.yoksa kocamdami? 3 tup bebek ve 1 asilama, 2 kerede klomifenle denedim hepsi negatif oldu.
simdiyse arkadasim iste boyle neduysam hemen ona sarilip bir faydasi olurmu diye dusunuyorum.ama neyazikki olmuyor iste.
hani sen demistin ya, normal yolla cocugu olanlarda tup bebekte daha olumlu sonuc aliniyor diye.bence durum oyle degil.olsa bendede olmasi gerekmezmiydi .
hersey taktiri ilahi demek.cekecek ve gorecek gunlerimiz var demekki.
Insaallah enkisa zamanda kendini toparlar turkiyede denersin canim.
ben sanirim artik denemicem .senin hayirli haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?