almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Hanimlar yine hepiniz sessizlige burundunuz.. herkesin yeni yili kutlu olsun ve istedigimize busene kavusalim insaallah.
Mutlu yillar hepinize... Tatil uzadi ya biraz o yüzden pek firsat olmuyor internete girmeye.Ben pek firsat bulamadim bu tatil cok kalabalik gecti bizde, bitsede okul da is de baslasa artik. hayat düzene girsin artik:).Senin bi kizin da varmis, hic bilmiyordum canim , Allah ömür versin, daha önce hic bahsetmemistin.Bu sene isteyen herkesin kucagi dolsun insallah...
Ay masallah canim, rabbim tamamina erdirsin insallah. cok sevindim senin adina, darisi diger isteyen arkadaslarimizin basina insallah.Yazinin basinda o kadar karamsar baslamissin ki ben olumsuz oldu düsüncesine kapilmistim,ama sonda bombayi patlatmissin.Herseyi bosver sonuca bak sen stresten uzak durmaya calis, rabbim bebeislerini korusun ve kucagina almayi nasip etsin insallah...

Ya kizlar buarada tedaviden sonra buay benim adetim 11 gun gecikti.hemen heyecanlanmayin hamile degilim ikikere test yaptim negatif, dun dr daydim ultrasonla bakti, yine negatif. Yaa niye boyle oldu bilen varmi? Neyapsamda adetim gelse.budurum hakkinda bana yardimci olun , neyapim acaba .

Bu durum normal canim, vücut aldigi hormonlari hemen atamadigi icin böyle dengesizlikler olabiliyor.Ama tedaviden sonra kendiliginden hamile kalanda cok duyduk, o yüzden stresi kenara birakip bu meseleyi kafamizda tamamen sifirliyoruz ve yakinda müjdeyi veriyoruz insallah arkadasim.

Evet kizlar mujdeyi veriyorum.....
Adetim geldi :)
Ya Allahim nasil sevindim anlatamam.cunku hamile olmadigimi biliyordum, biran once gelsede artik bebek icin yeni calismalara basliyalim diye dua ediyordum.
Bir bucuk aydir esim vitamin haplarina basladi, keci boynuzu Iciriyorum.profertil Ismarladim birhaftadir onada basladi. Bal, keten tohumu ve polen karisimi yedi birmuddet.
bende bu adetle birlikte clomifenle tedaviye baslicam kadin dr, da. kendimede pre-seed diye bir jel varmis onu ismarladim.onu kullanicam . Eh artik bilmiyorum, valla geriside Allaha kalmis , bakalim sonuc nolcak :)
bukadar sey yiyip iciyoruz, insaallah bir faydasi olur. Duanizda unutmayin beni olurmu kizlar, benimde dualarim hep sizin icin.

Hadi masallah canim bu enerjiyle önümüzdeki ay senden bi bomba gelir bence.Artik bundan sonrasi Allaha kalmis elinden geleni yap bacim:).

Hadi masallah canim bu enerjiyle önümüzdeki ay senden bi bomba gelir bence.Artik bundan sonrasi Allaha kalmis elinden geleni yap bacim:).

Ay insaaalllahhh canimmm.gerci ben karamsar yapimla konusursam; pek umidim yok malesef cunku tup bebek bile 3 sefer tutmamis..
ama yinede elimden geleni yapmaya calisuyorum.ilerde kizima karsi kendimi suclu hissetmeyim diye.. cunku okadar cok kardes istiyorki , hep bana kiziyor .

Benim de kizlarim cok istiyordu, ama bundan sonra yine isterlerse yaaa...bunun sonu yokki, gelen de isteyecek isin yoksa hep dogur:):):).
Rabbim en kisa zamanda göbisini doldursun insallah, kizina da hayirli bi kardes olur insallah...

Benim de kizlarim cok istiyordu, ama bundan sonra yine isterlerse yaaa...bunun sonu yokki, gelen de isteyecek isin yoksa hep dogur:):):).
Rabbim en kisa zamanda göbisini doldursun insallah, kizina da hayirli bi kardes olur insallah...

:))) harikasin yaa.gelende isteyecek isin yok dogur :))))) Nerden buluyon bunlari ..
Eya bizim gibi zavallilar napsin, isteyince doguramiyoruz bile :))

Slm kizlar insallah hepimizin göbiside kucagida bebislerle dolar benim is biraz karisik yaa büyük ihtimal bos gebelik mis henüz bebisler görünmedi inanin okadar zorki suan 9. Haftamdayim ve hala hamileyim diye sevinemiyorum belli degil sonucum bastan negatif olsaydi belki bu kadar yipranmazdim böylesi cok zor Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Kizalar nerelerdesiniz buralar cok sessiz kalmis.Kayram sen ne vaziyettesin canim merak ediyorum seni ne karar verdiniz doktorunla. Hakkinda hayirlisi olsun canim bi tutunduysa yine olur insallah.

Kizalar nerelerdesiniz buralar cok sessiz kalmis.Kayram sen ne vaziyettesin canim merak ediyorum seni ne karar verdiniz doktorunla. Hakkinda hayirlisi olsun canim bi tutunduysa yine olur insallah.
Canım bugün kanamam oldu hemen hastaneye gittim önemli degil dedi rahimagzi aldigim fitillerden olmus ama gebelik normal gözükmüyo dedi yarin doktorunuzla Karar verin dedi bakalim hayirlisi insallah

Canim üzüldüm , nasip de gec herseyde bi hayir vardir. Ama bundan sonra normal yolla da olabilir unutma, kafaya cok takma sitres yapmadan devam edin, insallah tedavisiz daha saglikli bi gebelik elde edebilirsiniz.Haberdar et bizi...

TE="kayram9, post: 38870344, member: 638880"]Canım bugün kanamam oldu hemen hastaneye gittim önemli degil dedi rahimagzi aldigim fitillerden olmus ama gebelik normal gözükmüyo dedi yarin doktorunuzla Karar verin dedi bakalim hayirlisi insallah[/QUOTE]

Oncelikle durumun icin gecmis olsun canim, insaallah yarin guzel haberlerle gelirsin.herseyden onemlisi morel.morelini bozma sakin, yarin bize iyi haberlerini verecegine inaniyorum.
dualar seninle.

Malesef arkadaslar dün düsük yaptim Allah kimseye yasatmasin cok zormus dogumdan beter oluyor

Malesef arkadaslar dün düsük yaptim Allah kimseye yasatmasin cok zormus dogumdan beter oluyor
Gecmis olsun canim, yeri cabucak dolar da bu aciyi cabucak unutturur sana...Kendine dikkat et üsütmemeye calis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…