- Konu Sahibi karabiber25
-
Halen türkiyedeyim evet bugün 7.ci gün çarşamba kan testini yaptırcam. ordanda tüp bebek merkezinden randevu aldım bakalım sonuç ne olur
Mutlu yillar hepinize... Tatil uzadi ya biraz o yüzden pek firsat olmuyor internete girmeye.Ben pek firsat bulamadim bu tatil cok kalabalik gecti bizde, bitsede okul da is de baslasa artik. hayat düzene girsin artik:).Senin bi kizin da varmis, hic bilmiyordum canim , Allah ömür versin, daha önce hic bahsetmemistin.Bu sene isteyen herkesin kucagi dolsun insallah...Hanimlar yine hepiniz sessizlige burundunuz.. herkesin yeni yili kutlu olsun ve istedigimize busene kavusalim insaallah.
Ay masallah canim, rabbim tamamina erdirsin insallah. cok sevindim senin adina, darisi diger isteyen arkadaslarimizin basina insallah.Yazinin basinda o kadar karamsar baslamissin ki ben olumsuz oldu düsüncesine kapilmistim,ama sonda bombayi patlatmissinArkadaslar hepinizin yeni yili kutlu umutlu olsun insallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin... uzun zaman dir yazamadim moralim cok bozuktu biliyosunuz iki kere kan tahlili oldum pozitifti 77 den 102 ye yükselmisti iki gün icinde yani ikiye katlanmamisti sonra yilbasi nedeniyle bütün Dr. Lar kapaliydi tekrarini yaptiramadim neyse ayin 30 unda tüp bebek merkezim 1 gün acikti cagirdilar ultrasonla ama 10 saniye fikan bakti hic bisey göremedi bana kendinizi düsüge hazirlayin dedi elime hastane icin kagitlar filan verdi eve yolladi insanin umudunu cok kiriyolar bdkleyin kanama olunca hastane ye gidersiniz dedi ogün bugün ben perisan haldeydim dün dayanamadim hastaneye gittim lütfen bakarmisiniz cok endiseliyim dedim veeee iki tane kese gördü ya inanamiyorum gercekten henüz cok kücükler ama varlar dedi allahim bu nasil birsey Tüm umudunu kaybetmisken yüce rabbime sükürler olsun herkese nasip etsin cok uzun yazdim kusura bakmayin
Mutlu yillar hepinize... Tatil uzadi ya biraz o yüzden pek firsat olmuyor internete girmeye.Ben pek firsat bulamadim bu tatil cok kalabalik gecti bizde, bitsede okul da is de baslasa artik. hayat düzene girsin artik:).Senin bi kizin da varmis, hic bilmiyordum canim , Allah ömür versin, daha önce hic bahsetmemistin.Bu sene isteyen herkesin kucagi dolsun insallah.
Amin canim.e senin yoklugunda belli ediyordu burda canim :) bize pozitif enerji veriyorsun. Evet canim 6 yasinda bir kizim var.olumsuz tedavileri anlatip uzulmekten, ona sira gelmemis demek :) rabbim olmayan herkese ve Hayalimikiz81 arkadasimizada nasip etsin insaallah.
Bu durum noal canim, vücut aldigiismarlahormonlari hemen atamadigi icin böyle dengesizlikler olabiliyor.Ama tedaviden sonra kendiliginden hamile kalanda cok duyduk, o yüzden stresi kenara birakip bu meseleyikafamizda tamamen sifirliyoruz ve yakinda müjdeyi veriyoruz insallah arkadasim.
Hadi masallah canim bu enerjiyle önümüzdeki ay senden bi bomba gelir bence.Artik bundan sonrasi Allaha kalmis elinden geleni yap bacim:).
Benim de kizlarim cok istiyordu, ama bundan sonra yine isterlerse yaaa...bunun sonu yokki, gelen de isteyecek isin yoksa hep dogur:):):).
Rabbim en kisa zamanda göbisini doldursun insallah, kizina da hayirli bi kardes olur insallah...
Canım bugün kanamam oldu hemen hastaneye gittim önemli degil dedi rahimagzi aldigim fitillerden olmus ama gebelik normal gözükmüyo dedi yarin doktorunuzla Karar verin dedi bakalim hayirlisi insallahKizalar nerelerdesiniz buralar cok sessiz kalmis.Kayram sen ne vaziyettesin canim merak ediyorum seni ne karar verdiniz doktorunla. Hakkinda hayirlisi olsun canim bi tutunduysa yine olur insallah.
Malesef arkadaslar dün düsük yaptim Allah kimseye yasatmasin cok zormus dogumdan beter oluyor
Gecmis olsun canim, yeri cabucak dolar da bu aciyi cabucak unutturur sana...Kendine dikkat et üsütmemeye calis...Malesef arkadaslar dün düsük yaptim Allah kimseye yasatmasin cok zormus dogumdan beter oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?