- Konu Sahibi karabiber25
-
Bebislerim tutundular ama malesef gelisemediler vede vücut atmak istemis normal olmadigi icinNeden dusuk oldu canim.bos gebelikmiydi yoksa baska birseymi ? Drlar birsey demedilermi ?
Allahim yüzünü güldürsün inşallah canim hayirlisi olsun umarim senin hikayen mutlu sonla biterMerhaba arkadaşlar dün gece ve bugün zaman buldukça sizlerin 63 sayfalık yaklaşık 1 yıllık hikayelerinizi okudum. Kah ağladım kâh hüzünlendim. Kader ortağıyız. Şu gurbet ellerde bizi anlayan insanların olması ve kendi kendimize yetmemiz ne güzel. Bende bugün(periyodun 2. Günü) iğnelere başladım. 29 yaşındayım 5 denemem olacak benimde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Sağol Arkadaşım. Sende üzülme hayat devam ediyor.Seni çok iyi anlıyorum Ben ilk denememde aynı durumu yaşadım. 7. Hafta Kalp atışını dinlemeye gittim ama Kesenin boş olduğunu öğrendim. Kürtaj olman lazım dediler. Bir umut işte kanamam gelmediği için izin vermedim 2 gün sonra inanamasamda kaybettim. Insan yıkılıyor ama bazen eşin için bazen ailen için bazende kendin için ayağa tekrar kalkıyo insan. Hemde eskisinden daha güçlü daha donanımlı.Dara düştüğünde Birinin bi sözü aklıma gelir teselli bulurum; ''Hani bu dünyada darlık görüp isyan etmeyene cennette nimetler var ya acaba bu dünyada çocuk sahibi olamayanların nasıl bir mükafatı olacak'' Versede vermesede içim çok rahat. Inanan kul hiç kaybetmezAllahim yüzünü güldürsün inşallah canim hayirlisi olsun umarim senin hikayen mutlu sonla biter
Allah yardımcın olsun canım. Allah herkesin gönlüne gçre versin.Aynı merkezdeyiz Bende dün ilk iğneleri oldum sen ne durumdasın.günaydin kizlar..ben de almanyada tüp bebis icin caba göstermekdeyim.
allahim hepimizin emeklerinin karsligini versin insallah
canim ben suan heidelbergdeyim. Fakat pek memnun olmadigim icin yeri merkez arayisi icindeyim. Interntde Aysen hanimi buldum. Darmstadt bana biraz uzak kaliyo ama olsun bebisim icin degerAllah yardımcın olsun canım. Allah herkesin gönlüne gçre versin.Aynı merkezdeyiz Bende dün ilk iğneleri oldum sen ne durumdasın.
canim ben suan heidelbergdeyim. Fakat pek memnun olmadigim icin yeri merkez arayisi icindeyim. Interntde Aysen hanimi buldum. Darmstadt bana biraz uzak kaliyo ama olsun bebisim icin deger
ne güzel demek ilgileniyo. Benim suanki doktorumun zaman zaman bana verdigi hissiyat "umutsuz vakka" pek ilgilenmek istemiyor sanki. Fazla vaktiniz kalmadi acele etmemiz gerekli diyor fakat ben ona söylüyorum suna denesek mi sunu yapsak mi. Zaten az yumosum var onlarada cok dikkat gerekli. Bu yüzden degistirmek istyiroum doktorumu. Bakalim haftaya nasil gecicek.Heidelberg nasıl bilmiyorum ama Ayşen Hanımdan biz çok memnunuz. 15 aydır bu deneme için uğraşıyoruz yeri geldi pes ettik ama o ne zaman gitsek bize moral oldu. 15 aydır görüşmeler hariç bizden bişey kazanmıyo açıkça söylüyo ben size iyneleri dayayıp eve yollarım sonra olmadı derim paramı yine alırım ama böyle olmaz biraz sabır bütün önlemleri alalım öyle başlayalım diyo. Iş ini severek yapıyo. Allah onada bi bebiş verir inşallah
ne güzel demek ilgileniyo. Benim suanki doktorumun zaman zaman bana verdigi hissiyat "umutsuz vakka" pek ilgilenmek istemiyor sanki. Fazla vaktiniz kalmadi acele etmemiz gerekli diyor fakat ben ona söylüyorum suna denesek mi sunu yapsak mi. Zaten az yumosum var onlarada cok dikkat gerekli. Bu yüzden degistirmek istyiroum doktorumu. Bakalim haftaya nasil gecicek.
Aysen hanimindami bebisi yok?
ben kendimi aylarca cok mahf ettim.cok agladim cok üzüldüm.her ay yeni bi sorun cikti. Artik kendimi toparladim. Tabiiki zaman zaman icim bi tuhaf oluyor anlatilmaz bir bosluk. ama sonra allah isterse olucak diyorum gecistirmeye calisiyorum.Bizim durumumuzda umutsuz aslında çok bel bağlamayın diyo ama yanındada bi terapist gibi hayat detsleri veriyo bazı ailelerin çocuk yüzüne ayrıldıklarını anlatıyo bazen. Çocuk olmasada mutlu olunabileceğini falan yani. Ayşen hanım 40 a yakın ama evli değil.
Merhaba arkadaşlar dün gece ve bugün zaman buldukça sizlerin 63 sayfalık yaklaşık 1 yıllık hikayelerinizi okudum. Kah ağladım kâh hüzünlendim. Kader ortağıyız. Şu gurbet ellerde bizi anlayan insanların olması ve kendi kendimize yetmemiz ne güzel. Bende bugün(periyodun 2. Günü) iğnelere başladım. 29 yaşındayım 5 denemem olacak benimde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Ikinizde hos geldiniz, rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin, tez vakitte sifasini yollasin size insallah.Yakinda güzel haberlerinizi almak ümidiyle....günaydin kizlar..ben de almanyada tüp bebis icin caba göstermekdeyim.
allahim hepimizin emeklerinin karsligini versin insallah
amin canim allah razi olsun..sende insallah saglikla bebisini kucagina alirsin maasallah bebisineIkinizde hos geldiniz, rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin, tez vakitte sifasini yollasin size insallah.Yakinda güzel haberlerinizi almak ümidiyle....
Allah yar yardimcin olsun Insaallah. Sende 5 sefer bu umudu tasiyarak baslamissin tedaviye.insaalah buseferki tedavin mujdeli sevincli bir hayirla noktalanir canimm..Merhaba arkadaşlar dün gece ve bugün zaman buldukça sizlerin 63 sayfalık yaklaşık 1 yıllık hikayelerinizi okudum. Kah ağladım kâh hüzünlendim. Kader ortağıyız. Şu gurbet ellerde bizi anlayan insanların olması ve kendi kendimize yetmemiz ne güzel. Bende bugün(periyodun 2. Günü) iğnelere başladım. 29 yaşındayım 5 denemem olacak benimde. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Allah razı olsun Karabiber abla. Ben 3 yıldır vazgeçmişTim aslında ama eşim çok ısrar edince sırf onun içi rahat olsun ilerde üstümde sorumluluk kalmasın diye kabul etmiştim. Ama şimdi çok korkuyorum neden bilmiyorum ama umutlu değilim. Zaten doktorda pek ihtimal vermiyor. Hatta uniklinik Frankfurt taki bir profesöre bile gittik. Sağlığınıza psikolojinize yazık yapmayın dedi. Ama eşim çok umutlu. Hz Zekeriya 84 yaşında baba oldu. Hz İsa babasız doğdu. Rabbim isterse verir diyo. Girdik bi yola daha bakalım. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Allah yar yardimcin olsun Insaallah. Sende 5 sefer bu umudu tasiyarak baslamissin tedaviye.insaalah buseferki tedavin mujdeli sevincli bir hayirla noktalanir canimm..
Canim cok öyle takilma, ne yapayim ne yapmiyim diye.Stresten uzak dur, moralini hep yüksek tut,Allah ol deyince olacak bisey bu bunu söyle sürekli kendine...elinizden geleni yapin, ileride is isten gecince pismanlik cekmemek icin herseyi yapin...Beslenmene dikkat et, sigara iciyorsaniz esinizle ikinizde birakin,Kafeini azaltin.Baska da cok bisey yok aslinda cok takilma böyle seylere, pozitif olmaya calis, stresden uzak dur ve mümkünse sen ve esinden baska kimse bilmesin tedavi sürecini.Bu da cok stres yapiyor insanin üzerinde.Allah razı olsun Karabiber abla. Ben 3 yıldır vazgeçmişTim aslında ama eşim çok ısrar edince sırf onun içi rahat olsun ilerde üstümde sorumluluk kalmasın diye kabul etmiştim. Ama şimdi çok korkuyorum neden bilmiyorum ama umutlu değilim. Zaten doktorda pek ihtimal vermiyor. Hatta uniklinik Frankfurt taki bir profesöre bile gittik. Sağlığınıza psikolojinize yazık yapmayın dedi. Ama eşim çok umutlu. Hz Zekeriya 84 yaşında baba oldu. Hz İsa babasız doğdu. Rabbim isterse verir diyo. Girdik bi yola daha bakalım. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Bu arada bugün benim 3. Iğne günüm. 2 buçuk Litre su içiyorum. Nelere dikkat etmem lazım. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Önceki merkezler bana su hariç bişey önermedi. Ama Ayşen hanım fazla hareket yapma dedi. Yavaş yavaş yemek yapabilirsin dedi. Ben daha öncekilerde hiç dikkat etmedim transferden sonrası önemli sanıyordum. Şimdide dün evi süpürDüm halıya takildim az kalsın duvara tosluyodum. Dikkat ettikçe elim ayağım birbirine dolaşıyo. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemez oldum.Akla muhtacım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?