- 29 Aralık 2014
- 496
- 354
- 53
- 41
- Konu Sahibi karabiber25
-
Herkese iyi akşamlar.Bende Almanya'da yaşıyorum.tük bebek tedavisine başlayacagım,şubat 10-11 gibi çok heyecanlıyım.Allahım yardım etsin bütün Anne olmak isteyenlere.AminCanim cok öyle takilma, ne yapayim ne yapmiyim diye.Stresten uzak dur, moralini hep yüksek tut,Allah ol deyince olacak bisey bu bunu söyle sürekli kendine...elinizden geleni yapin, ileride is isten gecince pismanlik cekmemek icin herseyi yapin...Beslenmene dikkat et, sigara iciyorsaniz esinizle ikinizde birakin,Kafeini azaltin.Baska da cok bisey yok aslinda cok takilma böyle seylere, pozitif olmaya calis, stresden uzak dur ve mümkünse sen ve esinden baska kimse bilmesin tedavi sürecini.Bu da cok stres yapiyor insanin üzerinde.
Bizim tedavi oldugumuzu kimse bilmiyordu, yani dr gidiyorum onu biliyorlardi ama tüp bebek yaptirdigimizi söylemedik kimseye, hala da ben ve esimden baska kimse bilmiyor.Benim zaten iki cocugum vardi, ama o özlem gecmiyor iste, kacinci cocuk olursa olsun hepsinin yeri baska oluyor.Rabbim yardimciniz olsun, kucaginizi bos birakmasin...
CAnim umarim tedavin iyi gecer ve mutlu haberin alirsin.Koj post: 39171413 .!.:Herkese iyi akşamlar.Bende Almanya'da yaşıyorum.tük bebek tedavisine başlayacagım,şubat 10-11 gibi çok heyecanlıyım.Allahım yardım etsin bütün Anne olmak isteyenlere.Amin
Merhabalar,teşekkür ederim canım,benim hikayem iki normal hamilelik yaşadım.iki oglum var 8 ve 5 yaşlarda,üç seneden beri çoçuk istiyoruz.Dr gidiyorum çukulata kisti var diyor bu sebepten 3 defa amaliyat oldum tedavi gördüm yine olmadı.Dr güvenmiyordum artık dr deyiştirdim.şimdiki dr muayene etti Endometriozis varmış acil amaliyat oldum.Rahim,bagırsak,yumurtalık yapışmış erken görülseydi hiç sıkıntı yaşanmazdı ama yaşayacagım varmış Allah'ın takdiri,neyse 7 ay hap tedavisi gördüm şimdiki dr türk,önceki almandı.Dr'a çocuk istedigimizi söyledik normal olması artık zor çünki sag tüp kapalı yumurtalık çalışmıyor dedi.Tüp bebege karar verdik beklememize gerek yok diye düşündük yaşım 30kontrollerde eşimin sperm degeri düşüktü 11 milyon dr'um mikroenjeksiyon yapacagız dedi.Adet başlangıcından 20 günü ignelere başlarız dedi bende gün sayıyorum sanki hiç bebegim olmamış gibi her defasında başka duygu,ikizleri çok seviyorum çünki eşim ikiz benim olurmu inşaallah saglıklı her şeyden önce,buarada Bielefeld'deyim çok uzun oldu kusura bakama canım görüşmek üzere hoşçakalın.CAnim umarim tedavin iyi gecer ve mutlu haberin alirsin.
sen ve dier arkadaslar hangi merkezde tedavi gordugunuzu, neler yapildigini, sorunun ne oldugunu ve sizlere negibi tedavi onerilip uygulandigini anlatabilirseniz seviniriz.bizlere belki fikir olur
Merhabalar,teşekkür ederim canım,benim hikayem iki normal hamilelik yaşadım.iki oglum var 8 ve 5 yaşlarda,üç seneden beri çoçuk istiyoruz.Dr gidiyorum çukulata kisti var diyor bu sebepten 3 defa amaliyat oldum tedavi gördüm yine olmadı.Dr güvenmiyordum artık dr deyiştirdim.şimdiki dr muayene etti Endometriozis varmış acil amaliyat oldum.Rahim,bagırsak,yumurtalık yapışmış erken görülseydi hiç sıkıntı yaşanmazdı ama yaşayacagım varmış Allah'ın takdiri,neyse 7 ay hap tedavisi gördüm şimdiki dr türk,önceki almandı.Dr'a çocuk istedigimizi söyledik normal olması artık zor çünki sag tüp kapalı yumurtalık çalışmıyor dedi.Tüp bebege karar verdik beklememize gerek yok diye düşündük yaşım 30kontrollerde eşimin sperm degeri düşüktü 11 milyon dr'um mikroenjeksiyon yapacagız dedi.Adet başlangıcından 20 günü ignelere başlarız dedi bende gün sayıyorum sanki hiç bebegim olmamış gibi her defasında başka duygu,ikizleri çok seviyorum çünki eşim ikiz benim olurmu inşaallah saglıklı her şeyden önce,buarada Bielefeld'deyim çok uzun oldu kusura bakama canım görüşmek üzere hoşçakalın.
Allah yardimcin olsun, emeklerin bosa cikmasin insallah...Herkese iyi akşamlar.Bende Almanya'da yaşıyorum.tük bebek tedavisine başlayacagım,şubat 10-11 gibi çok heyecanlıyım.Allahım yardım etsin bütün Anne olmak isteyenlere.Amin
:):):). Hikaye benimkine benziyor biraz, benim de iki normal hamilelikten sonra tüp bebege döndü.Benim de 12 ve 8 yasinda iki kizim var, simdi de 18+2 haftalik hamileyim, tek bebek.Benim de 3 sene istedikten sonra olmadi, careyi tüp bebekte bulduk.Insallah sen de istedigin gibi ikizlerine kavusursun.Burada ayrintilariyla tedavi sürecini anlatirsaniz iyi olur, baska arkadaslarimiza da yardimci olur belki...Bool sanslar diliyorum...Merhabalar,teşekkür ederim canım,benim hikayem iki normal hamilelik yaşadım.iki oglum var 8 ve 5 yaşlarda,üç seneden beri çoçuk istiyoruz.Dr gidiyorum çukulata kisti var diyor bu sebepten 3 defa amaliyat oldum tedavi gördüm yine olmadı.Dr güvenmiyordum artık dr deyiştirdim.şimdiki dr muayene etti Endometriozis varmış acil amaliyat oldum.Rahim,bagırsak,yumurtalık yapışmış erken görülseydi hiç sıkıntı yaşanmazdı ama yaşayacagım varmış Allah'ın takdiri,neyse 7 ay hap tedavisi gördüm şimdiki dr türk,önceki almandı.Dr'a çocuk istedigimizi söyledik normal olması artık zor çünki sag tüp kapalı yumurtalık çalışmıyor dedi.Tüp bebege karar verdik beklememize gerek yok diye düşündük yaşım 30kontrollerde eşimin sperm degeri düşüktü 11 milyon dr'um mikroenjeksiyon yapacagız dedi.Adet başlangıcından 20 günü ignelere başlarız dedi bende gün sayıyorum sanki hiç bebegim olmamış gibi her defasında başka duygu,ikizleri çok seviyorum çünki eşim ikiz benim olurmu inşaallah saglıklı her şeyden önce,buarada Bielefeld'deyim çok uzun oldu kusura bakama canım görüşmek üzere hoşçakalın.
Merhabalar,canım evet derdimiz hemen hemen aynı,ama tekrardan bebeginin olmasına çok sevindim çok gerçekten,benimde olur inş Allahım nasip eder eşimde ikiz oldugu için anlamının büyük oldugundan dolayı çok istiyoruz kız erkek fark etmez.sen hamileligi yarılamışsın Allah yardımcın olsun.11;30 terminim var.görüşmek üzere...Allah yardimcin olsun, emeklerin bosa cikmasin insallah...
:):):). Hikaye benimkine benziyor biraz, benim de iki normal hamilelikten sonra tüp bebege döndü.Benim de 12 ve 8 yasinda iki kizim var, simdi de 18+2 haftalik hamileyim, tek bebek.Benim de 3 sene istedikten sonra olmadi, careyi tüp bebekte bulduk.Insallah sen de istedigin gibi ikizlerine kavusursun.Burada ayrintilariyla tedavi sürecini anlatirsaniz iyi olur, baska arkadaslarimiza da yardimci olur belki...Bool sanslar diliyorum...
Senin de olur insallah merak etme,Allah yardimciniz olsun.kac tane embriyo koyacaklar, ona göre ikiz olma sansin yükselir.Benim iki tane koydurmustuk ama bi tanesi tutundu.ben de cok heveslenmistim ikiz olur diye ama nasip degilmis.Güzel haberlerle gel...Merhabalar,canım evet derdimiz hemen hemen aynı,ama tekrardan bebeginin olmasına çok sevindim çok gerçekten,benimde olur inş Allahım nasip eder eşimde ikiz oldugu için anlamının büyük oldugundan dolayı çok istiyoruz kız erkek fark etmez.sen hamileligi yarılamışsın Allah yardımcın olsun.11;30 terminim var.görüşmek üzere...
Merhaba canim.heyecan ve panigini anliyorum.Allah yar yardimcin olsun Insaalllahhhhh..Merhaba Arkadaşlar alı günü iğnelere başladım.bu 5. Denemem .henüz 6 gün geçmesine rağmen çok sorunum var. AyaklarIm ve ellerimde şişme ve uyuşma oluyor. Sizinde bu tür şikayetleriniz olmuşmuydu. Ayrıyetten 8 gün süren adetim 4 günde bitti. Bu normalmi. Bi terslik var diye çok korkuyorum. Salı günü ilk ultrasonum. Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.
Karabiber abla. Daha ne yardımın olsun. Çok sağol Içime su serptin.yarın ultrasonum var. Sanki hiç yumurta oluşmamış gibi bir hisse kapıldım. Hadi hayırlısı.Merhaba canim.heyecan ve panigini anliyorum.Allah yar yardimcin olsun Insaalllahhhhh..
valla benim el ayak uyusmasi gibi sikayetim olmadi 3 denememde vede asilamada. Sislik ve su toplama gibi belirtilerim tedaviden yani 3 cu tedaviden sonra oldu,; ve malesef sanki kiloda aldirdi bana..adetinle ilgilide diyecegim belki senin heyecan ve panigin yanmistir.stres adette duzensizlik ve kisalma yapiyor diye dusunuyorum..bende bu son tedaviden sonra adetim 1,5 ay gecikmeli gelmisti
insaalah sali gunki ultrason kontrolunde guzel haberlerle geliceksin buraya.
baskada yardim edebilecegimiz birsey olursa sor canim.
İyi akşamlar,iyisindir bebekle beraber inşaallah,ben krankenkasse 'yı degiştirdim onu bekliyordum bu ay başladı.13. İlk ignemi dr vuracak ve hazırlıklı olun ignelerin hepsini alacaksınız dedi dr bugün yoktu görüşemedik yaşım 30 endometriozis amaliyatı oldugum için bilmiyorum acaba kaç embrio transfer ederler sanırım 1 deyildir herhalde.Senin de olur insallah merak etme,Allah yardimciniz olsun.kac tane embriyo koyacaklar, ona göre ikiz olma sansin yükselir.Benim iki tane koydurmustuk ama bi tanesi tutundu.ben de cok heveslenmistim ikiz olur diye ama nasip degilmis.Güzel haberlerle gel...
Amin...Yeni katilan arkadaslara boolll sans diliyorum Allahim insallah nasip eder hamile k alirsiniz hayirli olsun
Iyiz canim tesekkür ederim,ben de 30 yasindayimİyi akşamlar,iyisindir bebekle beraber inşaallah,ben krankenkasse 'yı degiştirdim onu bekliyordum bu ay başladı.13. İlk ignemi dr vuracak ve hazırlıklı olun ignelerin hepsini alacaksınız dedi dr bugün yoktu görüşemedik yaşım 30 endometriozis amaliyatı oldugum için bilmiyorum acaba kaç embrio transfer ederler sanırım 1 deyildir herhalde.
İyiakşamlar,inş olur benim ilk denemem olacak.aynı yaştayızIyiz canim tesekkür ederim,ben de 30 yasindayim.En az iki tane koyarlar, ama eger cok israr ederseniz 3 te koyuyorlar, tabi yumurta rezervi cok az olan kadinlarda yapiyorlar bunu....Ama iki ideal bence, cogul gebelik riskli oluyor sonucta.Rabbim emegini bosa cikarmasin, ilk denemeniz mi bu???
Herkese Günaydın,Kızlar bugün yumoşlarımı gördüm içime su Serpildi. 10 taneymişler doktor 8. Gün için iyi gelişmişler dedi perşembe tekrar ultrason randevum var. Büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemi olacak. Ayrica adetimin 4 günde bitmesi beni çok korkutmuştu ama iğnelerden dolayı normalmiş. Bu gece çok rahat uyuyabilirim.
Çok heyecanlıyım. Bu arada aranızda Akupunktur yaptıran varmı. Tavsiye edermisiniz.
Herkese Günaydın,
hadKarabiber abla. Daha ne yardımın olsun. Çok sağol Içime su serptin.yarın ultrasonum var. Sanki hiç yumurta oluşmamış gibi bir hisse kapıldım. Hadi hayırlısı.
Hadi Gozun aydin canim.darisi hamilelik haberini bildirmene olsun insaallah.guzel haberlerinin devamini bekliyoruz.. ben akupunkturu hic denemedim canim.bilemiyorum neye faydasi oluyor..Kızlar bugün yumoşlarımı gördüm içime su Serpildi. 10 taneymişler doktor 8. Gün için iyi gelişmişler dedi perşembe tekrar ultrason randevum var. Büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemi olacak. Ayrica adetimin 4 günde bitmesi beni çok korkutmuştu ama iğnelerden dolayı normalmiş. Bu gece çok rahat uyuyabilirim.
Çok heyecanlıyım. Bu arada aranızda Akupunktur yaptıran varmı. Tavsiye edermisiniz.
Gunaydin ...Herkese Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?