almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

Hadi yumoslarin hayirli olsun, gelecegin bebeleri.
Akupunkturu ben ilk denememde yaptirmistim, ama sonuc yine negatifdi;(.Cok bisey yapmiyor zaten alay eder gibi elini karnina koyyy, hos geldin bebegim karnina deee, sonra kendini ignelettt)Bu kadarcik biseydi, üstünede 65 € say , sonucta negatif olsun benim tecrübem buydu:).En iyi terapiyi insan kendi kendine yapar canim, paranizi bosa harcamayin derim ben, olacagi varsa en agir isi yapsan bile tutar.Ben ilk denemede cok dikkat ettim, esim üstüme titredi, ama test tarihine varmadan kanamam oldu, idrarda pozitif görmeme ragmen.Ikinci denemede transfer sonrasi 2-3 saat evde dinlendim, sonra yemegimi pisirdim ve normal düzene gectim ben ve gayet relaxtim.stres yapmayin, rahat olun , cok kendinizi yormadan evinizin isini de yapin, kan dolasimi icin bu daha iyi.Bol sans diliyorum...

Teşekkürler bilgiler için. Akupunkturu Türkiyedemi denemişştiniz burdamı?

Almanya da tedavi gördüm ben Türkiye de değil.akupunkturu zaten hemen transfer sonrası yapıyorlar canım.

, rica ederim canım benim, merak ettiğin bişey olunca yaz. Mutlaka cevap bulursun burada. Sen nerede tedavi göreceksin, hangi klinik?

, rica ederim canım benim, merak ettiğin bişey olunca yaz. Mutlaka cevap bulursun burada. Sen nerede tedavi göreceksin, hangi klinik?
Allah razı olsun. 5. Denemem olmasına rağmen çok panik yapıyorum. Arada sizinde kafanızı şişiriyorum
Ilk 3 denemem Wetzlar da oldu 4. Wiesbaden 5. De Darmstadtta başladık. Ayşen Bilgiçyıldırım. Bakalim hayırlısı. Yarın ultrason var PU günü kesinleşecek

Hayirlisi olsun canim, insallah bu deneme yüzünü güldürür.Bol sans diliyorum...

slm bietenn aynı klinikte tedavi görüyoruz. İnşallah bu sen denememin olur. Hemen hemen yasadiklarimizda çok benziyor. hersey gönlünce olsun. Yazının okuyunca yazmak istedim.

slm bietenn aynı klinikte tedavi görüyoruz. İnşallah bu sen denememin olur. Hemen hemen yasadiklarimizda çok benziyor. hersey gönlünce olsun. Yazının okuyunca yazmak istedim.
Inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sabah 8 de punktionum var. Dua edin inşallah. Ahalli senin tedavin ne aşamada şuan

Hayirlisi olsun canim, insallah bu deneme yüzünü güldürür.Bol sans diliyorum...
Inşaallah çok teşekkür ederim
Bu arada çatlatma iğnemi olduktan sonra acayip öksürük ve hapşırma başladı. Burnum falan akıyo iyileşemezsem diye korkuyorum transfer için

Benimde bugün randevum var yumoslara bakilacak. Muhtemelen yarın akşam çatlama igne mi olcam

Allah yardımcın olsun canım. Randevun kaçta? Çatlatma iğnesi bana çok dokundu. Iki gecedir rahat uyuyamıyom. ateş üşüme titreme ve vücut ağrısı yapıyo. Hapşırık ve öksürükde cabası. Dikkat et canım. Narkoz almaya korkuyorum ama yumurtaları o saatte almaları lazım yapacak bişey yok

Randevu 9.45 ben ordayım senin yumoslar toplanmış olacak. Allah yardımcınız olsun. Son tedavin olur insallah

9 yumurta toplandı. Ama eşimde 2 Sperm bulabilmişler( şimdilik bakalım hayırlısı pazartesi günü kaç embriyo geliştiğini öğrenicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…