dil kursunda belki birileriyle tanışıp arkadaşlık edebilirsin dil öğrendıkten sonra da sosyallesme için çevrendeki seçenekleri değerlendirirsin . Yurt dışına çıkmadan dile öncelik verseydınız keşke gitmeden önce bunları biliyordunuz psikolojik olarak kendınızı hazırlamalıydınız . İnsan Türkiye de bile başka şehire taşınınca aylarca alışamıyor çok doğal suan böyle hissetmeniz .Merhaba ben almanyaya hemşire olarak gelen 24 yaşında bir kızım. Buraya geleli bir hafta oldu ve alışmakta çok zorlanıyorum. Dili anlamıyorum. Buradaki konuşmalar daha farklı. Dil kursuna yazıldım. Çok yakın bir arkadaşımın ölüm haberini instagramdan aldım. 2 gün önce. Ve uyuyamıyorum. 22 de güneş batıyor burada. Herşey üst üste geldi . Evimi çok sevdim ama tek başımayım ve kimsem yok. Yani tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yalnızlıktan ziyade dil beni çok zorluyor. Birde beraber bir süre yaşadığım kız arkadaşımın ölüm haberi beni kötü etkiledi.dil kursunda belki birileriyle tanışıp arkadaşlık edebilirsin dil öğrendıkten sonra da sosyallesme için çevrendeki seçenekleri değerlendirirsin . Yurt dışına çıkmadan dile öncelik verseydınız keşke gitmeden önce bunları biliyordunuz psikolojik olarak kendınızı hazırlamalıydınız . İnsan Türkiye de bile başka şehire taşınınca aylarca alışamıyor çok doğal suan böyle hissetmeniz .
Allah rahmet eylesin
Zamana ıhtıyacınız varYalnızlıktan ziyade dil beni çok zorluyor. Birde beraber bir süre yaşadığım kız arkadaşımın ölüm haberi beni kötü etkiledi.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Biraz garip oldum burada. Hem arkadaşımın ölüm haberini bir anda okuyunca çok üzüldüm. Buraya gelmek benim hayalimdi.Daha 1 hafta olmus kizim , kendine zaman ver. Arkadas da bulacaksin, dili de kiviracaksin ama zaman gerekiyor.
Merhaba ben almanyaya hemşire olarak gelen 24 yaşında bir kızım. Buraya geleli bir hafta oldu ve alışmakta çok zorlanıyorum. Dili anlamıyorum. Buradaki konuşmalar daha farklı. Dil kursuna yazıldım. Çok yakın bir arkadaşımın ölüm haberini instagramdan aldım. 2 gün önce. Ve uyuyamıyorum. 22 de güneş batıyor burada. Herşey üst üste geldi . Evimi çok sevdim ama tek başımayım ve kimsem yok. Yani tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben almanyadayım asırı seviyorum. Siz de alışırsınız umarım. Dil konusunda endişelenmeyin emek ve zamanla oturuyor. Burada çok fazla arkadaş edindim. Almanlar bir adım atsanız on adım geliyorlar zaten..ben çok fazla arkadaş edindim burada. Zaten heryer temiz herkes dürüst derken alışmak zor olmuyor. Ücretsiz ya da çok az ücrete birçok aktivite var Spor zumba yürüyüş grupları, yüzme havuzu da baya ucuz ve heryerde hepsi var. Bakısaçınızı olumlu hale getirin bir de ne düşünürseniz hayat onu veriyor biraz da.Merhaba ben almanyaya hemşire olarak gelen 24 yaşında bir kızım. Buraya geleli bir hafta oldu ve alışmakta çok zorlanıyorum. Dili anlamıyorum. Buradaki konuşmalar daha farklı. Dil kursuna yazıldım. Çok yakın bir arkadaşımın ölüm haberini instagramdan aldım. 2 gün önce. Ve uyuyamıyorum. 22 de güneş batıyor burada. Herşey üst üste geldi . Evimi çok sevdim ama tek başımayım ve kimsem yok. Yani tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Biraz garip oldum burada. Hem arkadaşımın ölüm haberini bir anda okuyunca çok üzüldüm. Buraya gelmek benim hayalimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?