Bebek İkinci El alt değiştirme masasi ariyorum

hburan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
895
443
Alt değiştirme masası ünitesi tarzı ürün arıyorum. Elinde olan varsa uygun fiyatlı resimli tekliflerinizi bekliyorum.

Canim yaa hic alma derim ben hic kullanmadim bis yere masraf etme derim haa illa ki istiyrum dersen ikeanin var onu alirsan en uygunu o olur ben iki cocuktada kullanmadim surekli egil dogrul zahmetli oluyor ben hep koltukta yatakta degistirdim oturarak yaptigimdan rahat oluyordu.Dogumdan sonralari bir sure bel agrisi olabiliyor vucut kendini toparlarken
Hayirli dogumlarin olsun insallh saglikli sighatli

Bende kizimda kullanmadim aslında ama bunlar hem rafli oluyor birde kuvetli olanları var aslında daha çok öyle birşey düşünüyorum rahat banyo yaptırılır diye ama dediğin gibi yüksek değilse çokta bi anlamı olmaz o zmn. Zaten çokta şart olarak bende gormuyorum ama uygun bulursa denk gelirse diye bakıyorum. Tavsiye için teşekkürler:)

Bende var cilek marka.biz takim olarak almistik.alt acma unitesi kapakli ve raflari var yanlarinda.artik kullanmadigim icin satiyorum unitesini sadece.istanbuldayim ama ben cnm sen nerdesin .istersen resim yüklerim

Bende kizimda kullanmadim aslında ama bunlar hem rafli oluyor birde kuvetli olanları var aslında daha çok öyle birşey düşünüyorum rahat banyo yaptırılır diye ama dediğin gibi yüksek değilse çokta bi anlamı olmaz o zmn. Zaten çokta şart olarak bende gormuyorum ama uygun bulursa denk gelirse diye bakıyorum. Tavsiye için teşekkürler:)
Rica ederm cnm :KK66:

Bende var cilek marka.biz takim olarak almistik.alt acma unitesi kapakli ve raflari var yanlarinda.artik kullanmadigim icin satiyorum unitesini sadece.istanbuldayim ama ben cnm sen nerdesin .istersen resim yüklerim
Bende İstanbul dayım resim ve fiyat eklerseniz sevinirim

IMG_20150711_220002.jpg
IMG_20150711_220026.jpg
IMG_20150711_220047.jpg

Canim 250tl olur.sapasaglam duruyor hala ilk gunku gibi

Yok cnm Saol hem çok büyük hemde çok pahalı çok daha uygunlari bulunuyor daha uygun birşey bakıyorum ben.

X