Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok biliyorum eminim. Bir gece polis geldi evlerine oradan biliyorum. Bu sevgilsi yeni. Eskileri de var. Ama konu bu değil.

Allah allah neden. Hakaret yok küfür yok.ben kendisinden 15 yaş büyüğüm. Ablası yaşındaykm
Banada ninem yasındaki kadın bu cocuga kalın giydir üşür demişti ve o an onu bogasım gelmişti
Kimsenin anneligi kimseyi ilgilendirmez bence
Ayrıca msjınızı daha yumusatıp yazsaydınız keske,cok sert geldi bana

Ben özel hayata asla girmem canım. Bu memlekette çok vahim bu yatak odasına girme durumları. Kime ne.

Aynı evdeler aynı.

Aynı evdelerse problem nedir? Ne yapsın işten mi çıksın? Siz uygun bulmuyorsunuz diye başka iş mi baksın?
Belki sorun bakıcıdadır ya da sadece annelerini özledikleri için huzursuzlardır.
Doğru düzgün Türkçe bilmeyen bakıcıyı ne ara tanıyıp akladınız da hiç muhabbet etmediğiniz anne suçlu oldu?

Kadın çalışıyor çocukları bakıcıya bırakıyor üstelik sevgilisi de var daha ne olsun??Kötü anne işte.Yoksa anne çalışmasa başında olsa ilgilense hiç ağlar mı tabiki de Hayır. İşe ara verdim çocuklar için ama bazen benimkilerde ağlıyor malesef anneyle iş bitmiyor çocuklarda da sorun olabiliyor yada hasta olabiliyorlar.

Kadının evde olduğu zaman çocuklarıyla ilgilenmediğini nerden biliyorsunuz? Evimi gözetliyorsunuz? Bence aşırı derecede itici ve hadsiz bir mesaj olmuş. Çocukların şiddet gördüğünü vs düşünüyorsanız ararsınız yetkili yerleri gelir bakarlar. İnsanlara annelik öğretmeye pek meraklı bi milletiz maşallah!

Benim çocuğum içinde bir komşu böyle ilgilense hoşuma giderdi. Bir kulak var evde derdim.

İroni yapıyosunuz heralde??

Kimle aynı evde yaşarsa yaşasın sorun demedim ki ??

Kadın evdeyken atmadimki mesaj zaten

Herkesin kendi cocugu karisamayiz durumu bir yere kadar ozaman millet ac biraksin bagirsin cagirain hirpalasin dovsun anneligi ogretemezsiniz mi olacak yine burda da durum farkli cocuklar devamli agliyor ve goruyorsunuz ilgisiz bir anne var atilan mesajda yanlislik yok dunyaya gelen her cocuk tum toplumu ilgilendirir egerki cocugun ihmal edildigini dusunuyorsa kisi tabiki bunu belirtmeli

Yok biliyorum eminim. Bir gece polis geldi evlerine oradan biliyorum. Bu sevgilsi yeni. Eskileri de var. Ama konu bu değil.

kadınla samimi değilsiniz ama tüm sevgililerini biliyorsunuz ne iş

camdan bakan apartman teyzelerinden misiniz yoksa? size ne yahu kadından sevgililerinden?

kadim cocuklari bakiciya birakip hic gelmiyor mu yoksa sadece yogun diye ilgilenmiyor mu.konuyu tam anlamadim ama msjiniz cok itici bu konu msjla anlatilacak bi konh degil hele ki boyle bi msjla

Eşinlz doğru demiş. Sizin ne haddinize millete anneliği öğretmeye çalışmak

. Bu sevgilsi yeni. Eskileri de var. Ama konu bu değil.
Kadinla muhabbetiniz yok
Telefonunu bile yoneticiden almissiniz
Ama eski/yeni sevgililerini biliyorsunuz.

Ehh cocuklar da aglayinca suclu kadin oluyor tabi.

.....Sevgilileriyle daha fazla ilgileniyor cocuklarla ilgilenmiyora getiriyorsunuz acikca....
Bosuna kivirmayin

Ilk mesajiniz resmen bunu anlatiyor

Kadina attiginiz mesaj..cocuklar cok agliyor bakicidan supheleniyorum haberin olsun komsum..tarzinda olsaydi herkes size destek verirdi burda.

Ama siz cocuklara kiyamamak..kilifi altinda bence .kadinin ozel yasantisina bagliyorsunuz cocuklarin aglamasini

Hatalisiniz!!!!!

kadınla samimi değilsiniz ama tüm sevgililerini biliyorsunuz ne iş

camdan bakan apartman teyzelerinden misiniz yoksa? size ne yahu kadından sevgililerinden?
Tekrar yazıyorum. Beni ilgilendirmiyooo. Ben bu yasakçı zihniyetin karşısındayim her daim.

Yüzyüze konuşmak zor çünkü gece 11 12 de geliyorlar eve. Iletisime kapalı biraz. Yolda görünce bakmadı bir kere bana. Bi dahada gormedim

ay yorumsuz resmen geliş gidiş saatlerini bile takip ediyorsunuz.

kendi hayatınıza odaklansanız daha iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…