Yok biliyorum eminim. Bir gece polis geldi evlerine oradan biliyorum. Bu sevgilsi yeni. Eskileri de var. Ama konu bu değil.Kadının kocası olmadığını sevgilisi olduğunu nereden anladınız.Muhatap olmuyormuş, alnında da yazmıyordur sanırım.Kapıya gelen postalardan filan mı bu kanaate vardınız.Haklısınız kimle yaşarsa yaşasın, devletten sevişebilirsiniz onayı almayı önemsemiyordur belki.
Banada ninem yasındaki kadın bu cocuga kalın giydir üşür demişti ve o an onu bogasım gelmiştiAllah allah neden. Hakaret yok küfür yok.ben kendisinden 15 yaş büyüğüm. Ablası yaşındaykm
Ben özel hayata asla girmem canım. Bu memlekette çok vahim bu yatak odasına girme durumları. Kime ne.Kadının kocası olmadığını sevgilisi olduğunu nereden anladınız.Muhatap olmuyormuş, alnında da yazmıyordur sanırım.Kapıya gelen postalardan filan mı bu kanaate vardınız.Haklısınız kimle yaşarsa yaşasın, devletten sevişebilirsiniz onayı almayı önemsemiyordur belki.
Aynı evdeler aynı.
Kadın çalışıyor çocukları bakıcıya bırakıyor üstelik sevgilisi de var daha ne olsun??Kötü anne işte.Yoksa anne çalışmasa başında olsa ilgilense hiç ağlar mı tabiki de Hayır. İşe ara verdim çocuklar için ama bazen benimkilerde ağlıyor malesef anneyle iş bitmiyor çocuklarda da sorun olabiliyor yada hasta olabiliyorlar.Hiç tanımadığımız bir kadının kötü bir anne olduğunu nerden biliyoruz?
Ben de bunu merak ettim.
Çocukların ağlama sebebinin,annenin ilgisizliğinden kaynaklandığını nerden,
nasıl çıkardık?
Bunu da merak ettim.
Sorunun bakıcı olmadığından nasıl emin olduk?
En çok da bunu merak ettim.
Benim çocuğum içinde bir komşu böyle ilgilense hoşuma giderdi. Bir kulak var evde derdim.Niye kendi anneliğinizle kıyaslıyorsunuz komşunun anneliğini?
Sizden nasihat almak istediğini nerden çıkardınız?
'Normal' kıstaslarını siz mi belirliyorsunuz ebeveynlikte?
Komşunun aklına mı girdiniz?
Çocuklarını düşünmediğini nerden biliyorsunuz?
İroni yapıyosunuz heralde??Kadın çalışıyor çocukları bakıcıya bırakıyor üstelik sevgilisi de var daha ne olsun??Kötü anne işte.Yoksa anne çalışmasa başında olsa ilgilense hiç ağlar mı tabiki de Hayır. İşe ara verdim çocuklar için ama bazen benimkilerde ağlıyor malesef anneyle iş bitmiyor çocuklarda da sorun olabiliyor yada hasta olabiliyorlar.
Kimle aynı evde yaşarsa yaşasın sorun demedim ki ??Aynı evdelerse problem nedir? Ne yapsın işten mi çıksın? Siz uygun bulmuyorsunuz diye başka iş mi baksın?
Belki sorun bakıcıdadır ya da sadece annelerini özledikleri için huzursuzlardır.
Doğru düzgün Türkçe bilmeyen bakıcıyı ne ara tanıyıp akladınız da hiç muhabbet etmediğiniz anne suçlu oldu?
Kadın evdeyken atmadimki mesaj zatenKadının evde olduğu zaman çocuklarıyla ilgilenmediğini nerden biliyorsunuz? Evimi gözetliyorsunuz? Bence aşırı derecede itici ve hadsiz bir mesaj olmuş. Çocukların şiddet gördüğünü vs düşünüyorsanız ararsınız yetkili yerleri gelir bakarlar. İnsanlara annelik öğretmeye pek meraklı bi milletiz maşallah!
Yok biliyorum eminim. Bir gece polis geldi evlerine oradan biliyorum. Bu sevgilsi yeni. Eskileri de var. Ama konu bu değil.
Benim çocuğum içinde bir komşu böyle ilgilense hoşuma giderdi. Bir kulak var evde derdim.
Eşinlz doğru demiş. Sizin ne haddinize millete anneliği öğretmeye çalışmakBu kız kuaförde çalışıyor ama anne olarak bütün yoğunluğa rağmen ilgilenebilir bence. Ilgisini hissetse bile yeterli çocuk için. Ondan çok ben dusunuyorum minikleri. Eşim de kız ne dese haklı dedi canımı sıktı
Kadinla muhabbetiniz yok. Bu sevgilsi yeni. Eskileri de var. Ama konu bu değil.
Tekrar yazıyorum. Beni ilgilendirmiyooo. Ben bu yasakçı zihniyetin karşısındayim her daim.kadınla samimi değilsiniz ama tüm sevgililerini biliyorsunuz ne iş
camdan bakan apartman teyzelerinden misiniz yoksa? size ne yahu kadından sevgililerinden?
Yüzyüze konuşmak zor çünkü gece 11 12 de geliyorlar eve. Iletisime kapalı biraz. Yolda görünce bakmadı bir kere bana. Bi dahada gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?