- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Tekrar yazıyorum. Beni ilgilendirmiyooo. Ben bu yasakçı zihniyetin karşısındayim her daim.
Ee tabi ki de çalışan annelerin çocukları ağlar hep ya hep onlar sorunludır çünkü ilgi görmezlerİroni yapıyosunuz heralde??
Eşiniz doğru söylemiş.Bu kız kuaförde çalışıyor ama anne olarak bütün yoğunluğa rağmen ilgilenebilir bence. Ilgisini hissetse bile yeterli çocuk için. Ondan çok ben dusunuyorum minikleri. Eşim de kız ne dese haklı dedi canımı sıktı
Benim komşum,bana, sizinki gibi bir mesaj gönderse,benim hiç hoşuma gitmezdi.Benim çocuğum içinde bir komşu böyle ilgilense hoşuma giderdi. Bir kulak var evde derdim.
Size ne başkanın anneliginden? Çocuklar siz yokken cok ağlıyor acaba bakıcı ile sorunumu var deseydin neysedeKızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
Bencede eşin haklı. Siz ne kadar ilgi gösterdiğini ne şartlarda hayatını devam ettirdiğini nerden biliyorsunuz. Yakın olsam hadi yüzyüzeyken belki laf arası söylenirde böyle mesaj atarak kusura bakmayın ama densizlik etmişsiniz. Yanlış yapıyordur ilgilenmiyordur yazık gerçekten çocuklara ama sizene yani ders verir gibi mesaj atmak ne?Bu kız kuaförde çalışıyor ama anne olarak bütün yoğunluğa rağmen ilgilenebilir bence. Ilgisini hissetse bile yeterli çocuk için. Ondan çok ben dusunuyorum minikleri. Eşim de kız ne dese haklı dedi canımı sıktı
Kimle aynı evde yaşarsa yaşasın sorun demedim ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?