Alt komşu çocuk ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar yazıyorum. Beni ilgilendirmiyooo. Ben bu yasakçı zihniyetin karşısındayim her daim.

ilgilendirmese bilmezdiniz sevgililerini.

siz adını telefonunu çocuklarını bakıcısını sevgililerini biliyorsunuz ama o size selam bile vermemiş tanımıyor muhtemelen. kadına kafayı takmışsınız resmen.

İyi niyetli olabilir ama çok haddi aşan ve asla çözüm olmayacak ve size düşman kazandıracak bir mesaj yazmışsınız ben olsam direk sosyal hizmetleri arardım ki aramışlığım var ihbar eden gizli tutuluyor artık onlar karar verirdi ilgisizlikten mi dayaktan mı tacizden mi nedir bulur onlar

O kadar da iyi niyetli olsaydınız, kızı kahve ıcmeye cagrır yuz yuze konuyu acarak konusurdunuz. Hem demıssınız kı nasıl yasayacagı benı ılgılendırmez ancak hayatında baska bır erkek daha oldugu ıcın sanırım cocuklarla aksamda ılgılenmedıgını soylemıssınız. Pekala sorun bakıcıdadır cocuklar nıye sureklı aglasın kı

Ne olursa olsun
Teoride hakli olabilirsiniz belki
Ama hic tanimadiginiz bir insanin hayatini,ne yasadigini,anneliginin nasil oldugunu bilemezsiniz.
Hic iletisimde olmadiginiz bir insanin telefon numarasini kapicidan alip da “Irem” diye yazamazsiniz. 15 yas buyuk dahi olsaniz senli benli konusup da anneligi mesajla ogretemezsiniz. Iyi niyetli bir insan,yogun calisan bir anne varsa ortada,gec de geliyorsa,bir firsatini bulur,yuz yuze konusup “bakicidan kaynakli bir sorun var mi? Cocuklar gunduz cok agliyorlar,evde duyuyorum ve uzuluyorum,acaba bir dertleri var mi” seklinde,hafif yumusatarak,ama asla laubali olmayarak sorardi. Siz kadinin medeni halini bile bilmeden dan diye senli benli mesaj atmissiniz,yeni baslayanlar icin annelik seklinde. Hos olmamis.

Benim çocuğum içinde bir komşu böyle ilgilense hoşuma giderdi. Bir kulak var evde derdim.
Benim komşum,bana, sizinki gibi bir mesaj gönderse,benim hiç hoşuma gitmezdi.
Komşum ne kadar iyi biri,çocuklarımla ilgileniyor da demezdim.
İyi niyetli olmanız,doğru davrandığınız anlamına gelmiyor.
Burda epey bir üye üslubunuzun ve yönteminizin yanlış olduğunu söyledi ama siz fikrinizde sabitsiniz.
Komşu olmanız,çocukları sevmeniz,onlara kıyamamanız bir başka kadının anneliğini yargılayıp ona nasihat ederek ve mesaj yoluyla 'doğru anneliği' öğretebileceğiniz anlamına gelmiyor.
İnsanlarla,hele ki birinci dereceden yakınımız olmayanlarla olan ilişkilerimizde haddimizi bilmeli ve sınırları aşmamalıyız diye düşünüyorum.

Mesaj yazma diliniz irrite edici. Bana böyle bir mesaj gelse gerçekten olay çıkarırdım. Daha farklı bir şekilde söyleyebilirdiniz bence. Kimse kimseye annelik dersi verecek durumda değil. Daha tatlı bir uyarı hoş olurdu niyetinizin iyiliğinden şüphem yok

Size ne başkanın anneliginden? Çocuklar siz yokken cok ağlıyor acaba bakıcı ile sorunumu var deseydin neysede

"Sorun bakıcıda değil" diyerek nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Belli ki kadınla bir samimiyetiniz yok ama bakıcıyı aklayıp kadını anında kötü anne yapmanız hiç hoş değil. Gece gündüz çalışan bir sürü kadın var bu ülkede ve bu onları asla ilgisiz anne yapmaz. Dayak sesleri veya her hangi bir anormal duruma şahit olsaydınız anlarım fakat şuanda hatalı taraf sizsiniz.

Anne olarak Boyle bır mesaj karşısında cok üzülürdüm..her görünenin birde arka kısmı var gorunmeyenı..ve bunu kimse bılmez yasadıklarını hıssettıklerıni....
Siz kafanızda teorı kurmussunuz eyleme dokmussunuz.
Mesajınızda destek yok iğneleme var..hassasiyet yok hakaret var ...
Belkı de bakıcı ezıyet edıyordut..hıc zıle basıp ben üst Komsu çocuklar cok agladı bir bakayım dedim yardımcı olayım dıye yarım saatınızo ayırdınız mı...gercekten uzulen ınsan kendine göre yorumlayıp ders vereceğine ben cocuklqr ıcın ne yapabilirim derdi

Bencede eşin haklı. Siz ne kadar ilgi gösterdiğini ne şartlarda hayatını devam ettirdiğini nerden biliyorsunuz. Yakın olsam hadi yüzyüzeyken belki laf arası söylenirde böyle mesaj atarak kusura bakmayın ama densizlik etmişsiniz. Yanlış yapıyordur ilgilenmiyordur yazık gerçekten çocuklara ama sizene yani ders verir gibi mesaj atmak ne?

Tamam da annenin ilgilenmediginden ne kadar eminsiniz benimde iki oglum var buyuk oglum herseye ama herseye aglardi kucukken simdide iki kardes kavga dovus benim onlari ayirmaya calismam ses oluyo hatta bazen oyun oynarken bile kavga ediyolarmis gibi sesleri oluyo ayrica biz turk milleti acaba ne zaman baskalarinin islerine karismamayi ogrencez size ne cocuklar onun iskence yok taciz yok bakiciyi sikayet etseniz anlarimda kotu davraniyo bakmiyo diye elalemin anneligini sorgulamakta neyin nesi ayip etmissiniz hic hos olmamis

Siz sadece rahatsizliginizi dile getirebilirsiniz bana kalirsa . Yargilar gibi ogut vermeniz hos olmamis ,ustelik samimiyetiniz ne derece ki boyle bir dostun bile bodozloma ancak soyleyecegi seyleri soylemissiniz. Kaldiki samimiyetiniz varsa bile bu tur bir konusm yuzyuze yapilir. Kahveye cagirirdiniz kirmadan soylerdiniz. Hani cok bilmia gibi durmussunuz. Bana da boyle mesaj gelse. Hayirdir ya sen kimsin ki bana akil veriyosun derim. Ne yasadigimi icimi disimi biliyo musun ki derim.
O yuzden bence sadece rahatsizliginizi dile getirwbilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…