Alt komşudaki şiddet

Lütfen kadınıda alın karşınıza anlatın bazı şeyleri cahilim diyor ama polise söylemeyin çocuğu alırlar derken cahillik yok! Önce korunma yöntemlerinden bahsedin mesela doğurup sahip öıkmayacaksa doğurmasın mümkünse şu an belki sizden çekinecek ama üç gün sonra taşındığında aynı eziyet devam edecek anneyede acımayın lütfen sizin net olduğunuzu görsün böyle uğraşan insanlar çoğaldıkla bu kötüler kıpırdayamaz

kayinvalide gelinin halasi oluyor anladigim kadariylaa..Merhamet baska birsey insan olup olmadigi tescilleyen bi duygu..kureysli kabilesi devam ediyo iste cahiliye donemi yine ayni onlar diri diri gomuyordu bu kisi eziyet ediyor..Allahim ne kadar da sabirlisin,bi sıkımda canini alasim geldi kadinin..Anne ne durumda bilemiyorum ama nasil olurda musaade eder bi turlu aklim almiyor,etlerim cekildi..ne yaparsiniz bilmem ama kurtarin sabileri canilerden..

Şikayet edin! Kız oldukları için küçücük bedenlere eziyet. Yazıklar olsun . Ölmesin sürünsün vicdansız. Sevgi evlerinde devlet güvencesinde sevgiliyle büyür kızlar. Onlarda oğlanın ç*küne bayrak taksın. Aptallar!!!

Bi gelişme varmı acaba bizide habersiz bırakmayın Rabbim korusun kuzuları

Vallahi sinir bastı okurken.Ister kaynanam olsun ister kendi annem elimde kalır yani.Cahillik bi yana ama bu başka.Nasıl izin verirsin ya.Bu ne gereksiz bir saygı,hürmet.Kadın öldürse çocukları ellemeyecek heralde.Bunun adı acizlik.

Hayvanlar bu aileden ustun. Sozde bunlar da ana baba. Gordugun gibi hic hir analik babalik haklari yok. Devlet gorevlileri sahit olsa bu olanlara direkt alir cocuklari. Konuyu takipteyim umarim kurtulurlar.

Aman Allahım tüylerim diken diken oldu
Ispat demiş arkadaşlar; ispat o çocukların bedenindeki ve ruhundaki yaralar!
Muayenede Zaten çıkar herşey.
Ispat bekleyene kadar yine işkence çekmesin o yavrular.
Hemen ama hemen harekete geçin!
Anneye de hayret ettim. Ben o kv yi boğazlardım yemin ediyorum benim evlatlarıma dokunsaydı eğer!!

Son durum söyle
Sabah esimin amiri bizzat geldi kapilarina kadini polis merkezine götürdü. Mahalledekiler kadını gördü hep polisle gittigini tam rezil oldu .
Merkezde bayagi sıkıştırmislar esim anlatti aglamis falan korkudan.
Amir her hafta bir ekip göndericem eve ve bayan polis tamamen cocuklari kontrol edicek demis eger dusme izi bile gorsem senden bilirim demis.

Bence ise yarayacak bu durum

Allah rızası için okumadım şikayet ettim de ne olursun

ay Allah razı olsun sizden.

Helal olsun size ve korkusuz kalbinize.Cok büyük sevap izlediniz.Bundan sonra onlar düşünsün.

Allah razı olsun. Allah sizi evladınıza,evladınızı size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…