Alt komşudaki şiddet

Benim korkum ispat yok diye sikayetimin gecersiz sayilmasi. Ve hala tarafindan daha kotu seyler yapilmasi. Ispatlayip etmeluyim. Bugun aklima bile gelmedi cekmek telefona
Siz bence şikayet edin. Gördüklerinizi anlatın. Çocukları konuştururlar diye düşünüyorum bir şekilde. Size anlatabildilerse polisede anlatabilirler.

Kalorifere bağlamak,odaya kapatmak nedir. Minicikler ya.
Hiçbirşey olmazsa gözdağı olur.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Minnacık çocuklara neler yapıyorlar ruh hastaları. Sinir oldum ya. Lütfen elinizden geleni ardınıza koymayın.
Geçen gün avmde oyuncakçıdan çıkmak istemeyip ağlayan 4 yaşlarında bir çocuğa iki tane patlatan annesini rezil ettim herkese,kaldı ki kapalı kapılar ardında bu çocuklar,kimbilir neler yaşıyorlar.
Duyarlılığınızdan dolayıda ayrıca teşekkür ederim

Siz lütfen şikayet edin.

Anneleri ANNE olsaydı kendi şikayet ederdi. Çocuklar bu yaşta çekiyor yazık.

Hem çocuklara da soruyorlar size ne yapıyorlar diye. Eminim ki anlatırlar. Siz de anlatırsınız. Olur biter.

Mazlumların yanında olun lütfen.

O cocuklarin kurtulusu size bagli
Insallah kurtulurlar

Babanneyi polise şikayet edin. Bazen insanlar yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olur.
Gün gelir farklı şeyler yaşanır ve keşke o zaman şikâyet etseydim diye düşünürsünüz.

Çocukları anneden alırlar mı almazlar mı bilmiyorum ama en azından babanneyi bir sorgudan geçirirler. Bu da belki korkmasına sebep olur.

Kızları sevmiyormuş hasbam. Kendi ne acaba? Böyle zihniyetler neden hala var?

Moralim gerçekten çok bozuldu. Ben konuya karı-koca kavgasıdır diye girdim. Çocukların halini okuyunca çok kötü oldum.

Allah sizden de razı olsun. Bir insan nasıl bu kadar merhametsiz, vicdansız, karaktersiz olabiliyor anlamıyorum.

Söylenecek o kadar söz var ki, fakat hepsi boşa. Biz burada konuşuruz. 2 dk sonra da unuturuz. Ama onlar için bu zulüm, ömür boyu devam eder... Çok yazık.

Allah belkide kuryarici olarak sizi gonderdi o yavrulara ama siz sikayet etmez göz yumarsanız rabbim sizede sorar hesabını.zalimi elinde olan meleklerin yardımcısı olsun Allahım

Ben direk şikayet ederdim ...Allah bilir o çocuklar ne kadar iskenceye maruz kaliyor dur

Devletin baktığı çocuklarda mutlu mesut değil duyuyoruz. Şikayet etmek çocukları almak kolayda bence bunların gözünü korkutup adam etmeye çalışmak daha mantıklı. Üstte polis var düşüncesi büyük bir korku sebebi onlar için. Fevri davranmamak lazım çok hassas bi konu

Resmen içim parçalandı, o kuzular ne kadar yaramaz olursa olsun ama adı üstünde çocuk bu yaa.Benim oğlumda çook hareketlidir yemek yerken bile oturmaz oderece ama sesimi yükseltemem babası biraz bağırsa çırgan çıkarırım. Anne olmak sabır, şefkat demek.

Üç çocuk buyuttum tek basima benimde basedemedigim zamanlar oldu.Cocuklarimi ne odaya kapattim ne de bagladim.Kayinvalideyle ,hala da varmış yinede bakmak zor geliyormuş.Boyle insanlara o günahsız çocuklara yaptığı işkencenin aynısını yapacaksın.insallah işkence yaptıkları çocuklara muhtaç olurlar.En güzel ceza aslinda onlara bu olur.

AMA ŞİKAYET ETMEZSENİZ o sabiler küçük kendini savunamaz ki
Nasıl olacak bu iş nasıl dayanacak bu yürek farkettiniz artık bu zulmü nenin yaptığına.
Annenin ise duyarsız kalıp neyapabilirim demesi sinir etti beni.
Yokmu bu kadının kimi kimsesi,peki ya kocası en yapmış bu durumda !
Gerçekten çıldırmamak elde değil.

öncelikle medeni cesaretinizden ötürü tebrik ederim sizi.
sizin o eve dalmanız haneye tecavüze girer muhtemelen. genelde çocuklardan çok bu konu önde olurdu.
ama bundan sonra elinizden geleni yapın. şikayet edin gerekli mercilere.
ha eşin polis hiç durmamalı diyenler var. yani polis de sadece bir memur. her yere eli kolu uzanmaz. yasalar çerçevesinde sadece şikayet edebilir hepsi bu

Esiniz madem polis calsin kapisini bi aksam hepsini korkutsun
Bir daha duyarsam seni hapse tikarim cocuklari da alirim elinizden desin
Cildirmamak elde degil

Sonucu çok merak esiyorum lütfen yazarmısınız ?
Rabbim böylelerine evlat veriyor ya bana da aratır isyan etmek istemiyorum ama rabbim yardımcıları olsun pislik kadın korkudan geberir inşallah

Böyle hatalar yapan kadın cahildir, eşin polisse çok kolay sindiriilir.Bir akşam atın kodese görsün gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…