Alt komşudaki şiddet

ohhhhhhhh

Allah razi olsun sizden de amirden de.

Amirin her hafta polis gönderecem demesi çok iyi,eşinden,amirinden sizden Allah razı olsun.
Allah'ım inşaallah bir daha dokunamaz o yavrucaklara.Siz de dikkat edin,çocuklara falan sorun zaman zaman belki pislik kadın alttan alttan yapar korkusu geçince.Cani ruhlu manyak!

annesi karakola gidip şikayetçi olsun

Nolur al o çocukları oradan. Kıyamam ya getir hepsine birden ben bakarım. Onlar küçücük eziyet görmesinler. Nereye gerekiyorsa şikayet edin o kadını içeri attıran kadar uğraşın insanlıktan nasibini almamış. O anne baba nasıl müsaade ediyor yırtarım ben benim evladıma el uzatanı. Etlerini parça parça keserim kimse evladıma el uzatamaz.
Kadınla konuşun şikayet edin o kadını da içeri attırın.

Oh çok sevindim gelişmeye..
Allah da sizi korusun inş

Allah razı olsun arkadaşım, burdan içimizdeki ateşi söndürdün.

Şikayet edin. . İspat edemeseniz bile en azından korkarlar belki. . Bide elinizden geleni yapmanın vicdan haififliği olur. .

Allah razı olsun. belki de iki minik masumun hayatını kurtardın vesile oldun bence ilk sayaya kopyalayıp yapıştırın bu yazınızı. en azından konuyu okuyan son durumu görünce bir ohh çeker.

sizde arada uğrayıp gözünü korkutun yıllarca hapiste yatarsın falan diye..

Son duruma çok sevindim. Allah razı olsun sizden. O kadın da daha çok gözyaşı döker bu kafayla. Anneye diyecek hiçbir söz bulamıyorum en çok ona kızıyorum

inşallah çözüm olur
eger o kadının psikolojık sorunları varsa cok yorum yapamıycam
ama o anneye de caresızlıgıne de lanet olsun
mal gelirsen mal gidersin evladın yaaaaaaa ötesi var mı
o kadını da bı dovselerdı karakoldaaaa içimin yagları erırdı
Allah ım ne olur önce akıl saglıgı ver herkese sevgi ver kalplereee
çocuk söz konusu olunca ahhhhh ahhhhhhh

lütfen şikayet edin çocuklar devlet korunmasında o evde olduğundan çok daha rahat edebilirler. Bu şekilde büyümeye devam ederlerse ilerde o halanın yerinde çocuklar olur ve bu böyle devam edip gider.

Ohhh nasıl rahatladım anlatamam ! Allah sizden de memurlardan da razı olsun !!!

Allah im sen bu canilerin cezasini ver. Masum yavrulardan ne istemisler. Benim cocuklarimin degil sac teli kesip attigim tirnagina zarar verecek olani icimdeki deliyi cikartip yakarim valla. anne neden bu kadar sessiz onlar senin canin ya . Cok sukur ki Allah sizden razi olsun insallah korkuyla birdaha dokunmazlar sabilere yavrularim psikolojileri altust olmustur.

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Sanki ülkemizde muazzam bir sosyal himzet varmış gibi ''soyal hizmetleri arayın '' denmiş. Ailelerinden alınan çocuklarının çoğunun başına neler geldiğini biliyoruz. Daha iyi dayak yiyorlar mesela, tacize uğruyorlar, birer suçlu oluyorlar bazen de. İlk çözüm ailesinin gözünü korkutmak ki siz de öyle yapmışsınız zaten.
Sosyal devlet gibi gözükebiliriz fakat değiliz. Öyle devletin sıcak kolları yok, kanatları altına alıyor hayaline kapılmayalım. En yakın arkadaşı oralarda büyümüş biri olarak yazıyorum. Hala da der ''keşke ailemde kalsaydım da eziyeti yabancıdan çekmemiş olsaydım'' diye...

Bi şekilde video birşey çekip o çocukları kurtarın o canilerde. Gerçekten kanım dondu daha minicik onlar sevilip sarıp sarmalanmalılar....

Allahım o kadını bildiği gibi yapsın.

Resmen şok oldum. Bu nasıl annelik.bu nasıl cahillik. Evladımin tirnağı zarar gorse kıyameti koparırım. Basedememek ne demek ?? Sen şikayet etsen bile bu anne olcak kadın yalan söylüyor diyecek görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…